نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: استفاده اعداد تکراری در یک فیلد پایگاه

  1. #1

    استفاده اعداد تکراری در یک فیلد پایگاه

    سلام دوستان گرامی:
    من تو پروژم چند تا فرم مختلف دارم که میخوام هر کدوم به طور مجزا برچسب هر فرم از 1 شروع بشه و خودکار باشه که من این کارو انجام دادم
    string a = k.select("select max(barchasb) from tbl_kala", "tbl_kala").Tables[0].Rows[0][0].ToString();

    if (a == "") b = 1;
    else b = int.Parse(a) + 1;
    txtshomarebarchasb.Text = b.ToString();

    حالا این برچسب فیلدش تو جدول کالاست....
    مشکل اینجاست که مثلا برای فرم یک درسته ولی برای فرم 2 برچسب رو میره از ادامه برچسب های فرم 1 ادامه میده در صورتی که من میخوام که از 1 شروع کنه....یعنی هر فرم اعداد برچسب مجزا از فرم دیگه باشه ...لطفا کمکم کنین

  2. #2

    نقل قول: استفاده اعداد تکراری در یک فیلد پایگاه

    دوستان لطفا کمکم کنین خیلی احتیاج دارم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: استفاده اعداد تکراری در یک فیلد پایگاه

    نقل قول نوشته شده توسط behruz1212 مشاهده تاپیک
    دوستان لطفا کمکم کنین خیلی احتیاج دارم
    نیوفتاده ... !!!

  4. #4

    نقل قول: استفاده اعداد تکراری در یک فیلد پایگاه

    یعنی سوالمو دوباره توضیح بدم؟
    کل مطلب اینه که من یک فیلد دارم بنام برچسب .....حالا مثلا یک فرم دارم بنام اموال غیر مصرفی که قراره برچسب اتومات از یک شروع بشه و تو فرم دیگه بنام اموال پزشکی هم قراره از یک برچسب شروع بشه و همه یه این ها هم تو یک فیلد در پایگاه قراره ذخیره بشه حالا باید چیکار کنم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: استفاده اعداد تکراری در یک فیلد پایگاه

    نقل قول نوشته شده توسط behruz1212 مشاهده تاپیک
    یعنی سوالمو دوباره توضیح بدم؟
    کل مطلب اینه که من یک فیلد دارم بنام برچسب .....حالا مثلا یک فرم دارم بنام اموال غیر مصرفی که قراره برچسب اتومات از یک شروع بشه و تو فرم دیگه بنام اموال پزشکی هم قراره از یک برچسب شروع بشه و همه یه این ها هم تو یک فیلد در پایگاه قراره ذخیره بشه حالا باید چیکار کنم؟
    یعنی میخوایی اخرین برچسب از فیلد خونده بشه و از ادامه اون بیاد و برچسب بذاره در عین حال دوتا فرمم برچسباشون نباید ادامه برچسب های همدیگه باشه .. !!
    درسته ... ؟؟؟
    خب برای این که این کارو بکنی من یه ایده به ذهنم میرسه که شاید به نظر شما خوب نباشه .. !!!
    شما میتونی اخرین برچسب فرم ها رو تو دو تا فایل مجزا کنار برنامه ذخیره کنی و برای ادامه کار از مقدار فایل استفاده کنی .. !!!

  6. #6

    نقل قول: استفاده اعداد تکراری در یک فیلد پایگاه

    اره هدفم همینه که گفتید.... میخوام تا جایی که بشه همین کارو بکنم تو یک فیلد بنام برچسب

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: استفاده اعداد تکراری در یک فیلد پایگاه

    نقل قول نوشته شده توسط behruz1212 مشاهده تاپیک
    اره هدفم همینه که گفتید.... میخوام تا جایی که بشه همین کارو بکنم تو یک فیلد بنام برچسب
    اون راه حلی که دادمو میتونی پیاده سازی کنی یا نمونه کد بدم ؟

  8. #8

    نقل قول: استفاده اعداد تکراری در یک فیلد پایگاه

    اگه نمونه کد بدی که عاااااااااااالیه دوست عزیز

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: استفاده اعداد تکراری در یک فیلد پایگاه

    نقل قول نوشته شده توسط behruz1212 مشاهده تاپیک
    اگه نمونه کد بدی که عاااااااااااالیه دوست عزیز
    بفرما اینم نمونه کد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده از دو فیلد پایگاه داده در یک ستون در گریدویو
    نوشته شده توسط meysampaknahad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 11:33 صبح
  2. لیست رکوردها با توجه به تکراری نبودن یک فیلد
    نوشته شده توسط hr110 در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 30 فروردین 1385, 11:01 صبح
  3. نمایش یک فیلد پایگاه داده درلیست.
    نوشته شده توسط vb2005 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1385, 16:33 عصر
  4. استفاده از datagridبدون وصل شدن به پایگاه داده
    نوشته شده توسط mfasihy در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 فروردین 1384, 14:45 عصر
  5. استفاده از if در یک فیلد
    نوشته شده توسط ario در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 بهمن 1382, 10:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •