نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: شبیه سازی mask در TextBox

  1. #1

    شبیه سازی mask در TextBox

    سلام
    میخوام برای تکست باکس کدی بنویسم که بتونه ماسکی شبیه تاریخ را در maskedtextbox درست کنه
    لطفا راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: شبیه سازی mask در TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط eshaghrahimy مشاهده تاپیک
    سلام
    میخوام برای تکست باکس کدی بنویسم که بتونه ماسکی شبیه تاریخ را در maskedtextbox درست کنه
    لطفا راهنمایی کنید
    عارضم خدمت باسعادت دوست بسیار محترم که یه دونه maskedTextBox1 و یه دونه tooltip توی فرمت بگذار

    در رویداد load فرمتون مرقوم فرمائید :

    private void Form_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    maskedTextBox1.Mask = "00/00/0000";

    maskedTextBox1.MaskInputRejected += new MaskInputRejectedEventHandler(maskedTextBox1_MaskI nputRejected);
    maskedTextBox1.KeyDown += new KeyEventHandler(maskedTextBox1_KeyDown);
    }


    خوب حالا رویداد که MaskInputRejected رو اینطوری مقدار دهی فرمائید

    private void maskedTextBox1_MaskInputRejected(object sender, MaskInputRejectedEventArgs e)
    {
    if (maskedTextBox1.MaskFull)
    {
    toolTip1.ToolTipTitle = "Input Rejected - Too Much Data";
    toolTip1.Show("You cannot enter any more data into the date field. Delete some characters in order to insert more data.", maskedTextBox1, 0, -20, 5000);
    }
    else if (e.Position == maskedTextBox1.Mask.Length)
    {
    toolTip1.ToolTipTitle = "Input Rejected - End of Field";
    toolTip1.Show("You cannot add extra characters to the end of this date field.", maskedTextBox1, 0, -20, 5000);
    }
    else
    {
    toolTip1.ToolTipTitle = "Input Rejected";
    toolTip1.Show("You can only add numeric characters (0-9) into this date field.", maskedTextBox1, 0, -20, 5000);
    }
    }


    ودر نهایت در رویداد KeyDown همون maskedTextBox اینطور مرقوم فرمائید :
    private void maskedTextBox1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    toolTip1.Hide(maskedTextBox1);
    }


    ایدکم ا... بخیرا
    آخرین ویرایش به وسیله khokhan : سه شنبه 18 تیر 1392 در 19:26 عصر

  3. #3

    نقل قول: شبیه سازی mask در TextBox

    ممنون دوست عزیز ولی فکر کنم من سوالمو بد گفتم منظورم این بود که بدون استفاده از maskedtextbox بتونم برای تکست باکس تابعی بنویسم که اون تابع بتونه این کارو انجام بده (میخوام داخل تکست باکس تاریخ رو بگیرم )

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: شبیه سازی mask در TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط eshaghrahimy مشاهده تاپیک
    ممنون دوست عزیز ولی فکر کنم من سوالمو بد گفتم منظورم این بود که بدون استفاده از maskedtextbox بتونم برای تکست باکس تابعی بنویسم که اون تابع بتونه این کارو انجام بده (میخوام داخل تکست باکس تاریخ رو بگیرم )
    سلام
    خب دلیلتون برای استفاده نکردن از Maskedtextbox چیه؟ این همه زحمت کشیدن کامپوننتی به این خوبی ساختن چرا استفاده نمی کنید تازه علاوه بر Mask ش از کپی غیر از format ش هم جلوگیری می کنه

  5. #5

    نقل قول: شبیه سازی mask در TextBox

    ممنون دوست عزیز ولی فکر کنم من سوالمو بد گفتم منظورم این بود که بدون استفاده از maskedtextbox بتونم برای تکست باکس تابعی بنویسم که اون تابع بتونه این کارو انجام بده (میخوام داخل تکست باکس تاریخ رو بگیرم )
    اگه میخوای برنامه نویس بشی من توصیه میکنم خودت بسازیش و کار همچی ساده ای هم نیست و زمان میبره - البته کدهای اماده هم هست ولی طرفش نرو که وسوسه میشی بدون بررسی و تحلیل کد ازش استفاده کنی

    موفق باشی

  6. #6

    نقل قول: شبیه سازی mask در TextBox

    دوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: شبیه سازی mask در TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط eshaghrahimy مشاهده تاپیک
    دوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه
    چرا میخوایی الکی کدهای برنامه تو زیاد کنی ؟؟؟
    این روش بهینه ای نیستا .... !!!!!
    ولی حتما یه چیزی هست که نمیخوایی از maskedtextbox استفاده کنی ... !!!
    میشه بگی maskedtextbox مشکلش چیه ؟؟؟؟

  8. #8

    نقل قول: شبیه سازی mask در TextBox

    من تو برنامم از devcomponent استفاده کردم ولی maskedtextbox اون مشکل داره و keypress و keydown هندل نمیشه در ضمن نمیخوام از ماسک خود ویژوال استدویو استفاده کنم چون اسکین عوض می کنم ماسک ویژوال استدیو نمیتونه با اسکین عوض بشه بنابراین میخوام تکست باکس خود devcomponent را overload کنم و حداقل بتونم یه ماسک تاریخ واسش بنویسم تا مشکلم حل بشه

  9. #9

    نقل قول: شبیه سازی mask در TextBox

    شما شروع کن به نوشتن راهنمایی خواستی دوستان هستن کمک میکنن
    کد اماده کسی نمیذاره واسه کپی پیست

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: شبیه سازی mask در TextBox

    خب یه راه راحت به ذهنم میرسه که نیازی هم به ماسک نیست ... !!!
    سه تا تکست باکس بزار و ماکس لنشونو برار 4 برای سال 2 برای ماه و 2 هم برا روز بعدش لابه لاشون لیبل بزار و علامت "/" توش بزار بعد تو رویداد " کی آپ " فیلد سال چک کن که اگه لنش به 4 رسید فوکوس بره رو فیلد ماه .... ماه هم همینطور.. !!
    فک کنم این راه راحتی باشه .... !!!
    به قول استاد خوخان
    ایدکم ا... بخیرا

  11. #11

    نقل قول: شبیه سازی mask در TextBox

    ممنونم از دوستان منم دنبال کد آماده نیستم ولی هرچی فکر کردم و جستجو کردم تا الان به هیچ نتیجه ای نرسیدم در ضمن این راه حل شما هم به ذهنم رسیده ولی می خواهم اصولی باشه

  12. #12

    نقل قول: شبیه سازی mask در TextBox

    خب راستش من چنین کاری رو انجام دادم و یکم کار میبره
    از رویداد های keypress و text_changed میتونی استفاده کنی
    مثلا برای فیلتر کردن تکست باکس برای ورود فقط عدد همچین چیزی رو میتونی استفاده کنی


    if (!char.IsDigit(e.KeyChar) && e.KeyChar != 8)
    e.Handled = true;

    چیزی که من نوشتم حدود یک ماه روش کار کردم و همون چیزی شد که میخواستم و شما دیگه بستگی به خودتون داره بسته به تلاش و اطلاعاتتون
    اول مشخص کن که دقیقا میخوای چه کارهایی رو برات انجام بده بعد یکی یکی شروع به پیاده سازیش کن

  13. #13

    نقل قول: شبیه سازی mask در TextBox

    ممنون از لطفتون ولی مشکل من، فقط عدد وارد کردن نیست من برای دریافت تاریخ با / مشکل دارم که چطوری کاربر وقتی خواست تاریخ وارد کنه کاراکتر / سرجاش بمونه و تکست باکس پر بشه طوری که کاربر فقط عدد وارد کند و چیزی که تکست باکس نشون میده مثلا 1392/02/02 باشه (دقیقا مثل وقتی که ماسک maskedtextbox را برای تاریخ تنظیم میکنیم ) بازم تاکید می کنم مشکل من فقط دوتا کاراکتر / است

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار 13601360
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    کنار دریای خزر
    پست
    422

    نقل قول: شبیه سازی mask در TextBox

    این نمونه شاید کمکتون کنه
    http://www.codeproject.com/Articles/...extBox-Control

تاپیک های مشابه

  1. سوال: شبیه سازی کلید Enter در یک TextBox
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 12 مرداد 1387, 19:01 عصر
  2. شبیه سازی کلیک موس000
    نوشته شده توسط Ahmad-VB در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 22
    آخرین پست: دوشنبه 13 تیر 1384, 08:33 صبح
  3. شبیه سازی نرم افزار اتوکد 14
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 24 فروردین 1383, 03:38 صبح
  4. شبیه سازی کلبک روی desktop
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 17 اسفند 1382, 17:35 عصر
  5. شبیه سازی ساختار نمایش درختی فهرست یک کتاب
    نوشته شده توسط Ali_Mor در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 04 مرداد 1382, 23:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •