نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: عدم کپی متن در تکست باکس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    عدم کپی متن در تکست باکس

    با سلام!
    دوستان چطور میشه از کپی اطلاعات در تکست باکس جلوگیری کرد؟
    منظورم از هر راهی هست:
    چه کلیک راست!
    چه کلید App با کی اسکی 93
    و راه سوم هم کلید ترکیبی Ctrl+V
    میخوام هر سه تا راه رو ببندم!
    واسه کلیک راست یه راهی خودم پیدا کردم!ولی اون دوتا رو نه!
    راستی کلیپ برد سیستم رو پاک کنم دیگه نمیشه کپی یا پیست کرد!
    این روش خوبیه٬ولی آیا میشه بهش اعتماد کرد؟طوری که کاربر دورش نزنه؟
    private void textBox1_Enter(object sender, EventArgs e)
    {
    System.Windows.Forms.Clipboard.Clear();
    }

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: عدم کپی متن در تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط ashkan1234 مشاهده تاپیک
    با سلام!
    دوستان چطور میشه از کپی اطلاعات در تکست باکس جلوگیری کرد؟
    منظورم از هر راهی هست:
    چه کلیک راست!
    چه کلید App با کی اسکی 93
    و راه سوم هم کلید ترکیبی Ctrl+V
    میخوام هر سه تا راه رو ببندم!
    واسه کلیک راست یه راهی خودم پیدا کردم!ولی اون دوتا رو نه!
    راستی کلیپ برد سیستم رو پاک کنم دیگه نمیشه کپی یا پیست کرد!
    این روش خوبیه٬ولی آیا میشه بهش اعتماد کرد؟طوری که کاربر دورش نزنه؟
    private void textBox1_Enter(object sender, EventArgs e)
    {
    System.Windows.Forms.Clipboard.Clear();
    }
    باسلام.
    روش بدی نیست. البته اگر کاربر خیلی حرفه ای داشته باشید راههایی برای حل این قضیه هست ولی نه در سطح کاربری معمولی ویندوز.
    فقط کمی به کاربر احترام بگذارید و فقط اگر متن درون clipBoard بامتن TextBox برابر بود این کار را بکنید!
    در ضمن باید با یک تایمر چک کنید چون کاربر ابتدا وارد Textbox شده و بعد اقدام به کپی می کند.
    برای جلوگیری از paste هم میتوانید از رویداد TextChanged استفاده کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: عدم کپی متن در تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط M.safa مشاهده تاپیک
    باسلام.
    روش بدی نیست. البته اگر کاربر خیلی حرفه ای داشته باشید راههایی برای حل این قضیه هست ولی نه در سطح کاربری معمولی ویندوز.
    فقط کمی به کاربر احترام بگذارید و فقط اگر متن درون clipBoard بامتن TextBox برابر بود این کار را بکنید!
    در ضمن باید با یک تایمر چک کنید چون کاربر ابتدا وارد Textbox شده و بعد اقدام به کپی می کند.
    برای جلوگیری از paste هم میتوانید از رویداد TextChanged استفاده کنید.
    من منظورم همون Paste بود بیشتر!
    اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح بدید و بفرمایید کاربر حرفه ای چطور میتونه دور بزنه؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: عدم کپی متن در تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط ashkan1234 مشاهده تاپیک
    من منظورم همون Paste بود بیشتر!
    اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح بدید و بفرمایید کاربر حرفه ای چطور میتونه دور بزنه؟
    با استفاده از توابعی مثل SetWindowText و یا با ارسال پیغام با تابع SendMessage از توابع User32 ویندوز و...........................................
    روشهای زیادی هست ولی من منظورم در مورد کپی بود که اگر متن درون Textbox برای کاربر اهمیت زیادی داشته باشد میتواند این کار را بکند ولی فکر نمی کنم در مورد paste (در حالت عادی) کسی نیاز به این کار داشته باشد.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: عدم کپی متن در تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط M.safa مشاهده تاپیک
    با استفاده از توابعی مثل SetWindowText و یا با ارسال پیغام با تابع SendMessage از توابع User32 ویندوز و...........................................
    روشهای زیادی هست ولی من منظورم در مورد کپی بود که اگر متن درون Textbox برای کاربر اهمیت زیادی داشته باشد میتواند این کار را بکند ولی فکر نمی کنم در مورد paste (در حالت عادی) کسی نیاز به این کار داشته باشد.
    بازهم تشکر!
    آیا راهی هست بشه جلوی اینا رو هم گرفت؟
    کپی هم برام مهمه!

  6. #6

    نقل قول: عدم کپی متن در تکست باکس

    از سوالت مشخصه که اطلاعات از طرف برنامه به کاربر نشون داده میشه و میخوای این قابلیت ها رو از بین ببری.
    اگر اینطوره فکر کنم ساده ترینش اینه که پراپرتی ShortcutsEnable را روی False بزارید. هم شورتکی ها غیر فعال میشن هم راست کلیک موس. علاوه بر این، ReadOnly رو هم True کنید.

  7. #7
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: عدم کپی متن در تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط ashkan1234 مشاهده تاپیک
    بازهم تشکر!
    آیا راهی هست بشه جلوی اینا رو هم گرفت؟
    کپی هم برام مهمه!

    اگر توضیح بیشتری راجع به جزئیات بدهید بهتر میتوانم راهنمایی کنم.
    بستگی به میزان حساسیت کار، مخاطبان (چه گروهی هستند)، نحوه استفاده از textbox (به عنوان ورودی یا خروجی/ چه اطلاعاتی) دارد.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  8. #8
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: عدم کپی متن در تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    از سوالت مشخصه که اطلاعات از طرف برنامه به کاربر نشون داده میشه و میخوای این قابلیت ها رو از بین ببری.
    اگر اینطوره فکر کنم ساده ترینش اینه که پراپرتی ShortcutsEnable را روی False بزارید. هم شورتکی ها غیر فعال میشن هم راست کلیک موس. علاوه بر این، ReadOnly رو هم True کنید.
    البته. ولی در مورد اطلاعات حساس کافی نیستند چون با توابع api کماکان دسترسی به اطلاعات وجود دارد.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  9. #9

    نقل قول: عدم کپی متن در تکست باکس

    سلام
    باید یک TextBox از TextBox ویندوز مشتق کنید و متد WndProc رو Override کنید.:
    protected override void WndProc(ref Message m)
    {
    if (m.Msg == WM_PASTE || m.Msg == WM_COPY || m.Msg == WM_CUT)
    {
    // ignore input if it was from a keyboard shortcut
    // or a Menu command
    }
    else
    {
    // handle the windows message normally
    base.WndProc(ref m);
    }
    }


    برای کلیدهای ترکیبی:

    if(e.KeyCode == Keys.C && e.Control) {
    MessageBox.Show("NOT ALLOWED");
    }

    As for stopping the copy operation, it should be as easy as:

    e.SuppressKeyPress = true;

    And you can always clear the clipboard using:

    Clipboard.Clear();

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: عدم کپی متن در تکست باکس

    چیز خاصی نیست دوتا تکست باکسه که مربوط به فرم قفل نرم افزار هستش!
    سریال هارد رو کریپت کردم و ریختم توش!
    همونجوری که جناب افرادگفتند اون خاصیت ها رو ست کردم!ولی خوب دنبال راه مطمین تری هستم!
    کدهایی که جناب عزیزی هم قرار دادن رو توی سابت ماکروسافت هم دیده بودم و فکر کنم مطمین ترین راهه!
    ولی خوب اگه بازهم قویتر بشه کار کرد بهتره!
    تکست باکس دوم هم همونطور که میدونید واسه سریالی هست که کاربر ازم میگیره!
    از همگیتون ممنونم...

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتخاب تمام متن یک تکست باکس و کپی کردن ان
    نوشته شده توسط doostl در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 09 مهر 1393, 11:48 صبح
  2. سوال: چگونه می توانم متن سایت را کپی کنم در تکست باکس ؟
    نوشته شده توسط aradrobo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 01 اسفند 1391, 17:29 عصر
  3. کپی کردن متن از تکست باکس
    نوشته شده توسط moslem_f در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 24 آبان 1389, 23:14 عصر
  4. ذخیره کردن متن درون تکست باکس به همون صورت
    نوشته شده توسط kochol در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 28 مهر 1386, 19:24 عصر
  5. اظافه کردن متن به تکست باکس
    نوشته شده توسط kochol در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1384, 16:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •