نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ایجاد دکمه browse

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    38

    ایجاد دکمه browse

    سلام به همه
    می خواستم بدونم چطوری میتونم یه دکمه مثل دکمه browse درست کنم؟؟

  2. #2

    نقل قول: ایجاد دکمه browse

    اگه منظورتو درست فهمیده باشم بایک یک کامپوننت openfiledialog بندازی روی فرم و داخل کدت بنویسی openfiledialog1.show();

  3. #3

    نقل قول: ایجاد دکمه browse

    ببخشید اشتباه شد باید این کدو بنویسید
     OpenFileDialog1.ShowDialog();

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    38

    نقل قول: ایجاد دکمه browse

    کامپوننتشو از کجا باید پیدا کنم؟؟!!

  5. #5

    نقل قول: ایجاد دکمه browse

    توی ویژوال استدیو از قسمت toolbox و قسمت dialog در ضمن برنامه باید روی فرم باشه یعنی در حالت design

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: ایجاد دکمه browse

    یا از folderbrowser استفاده کن برای انتخاب 1 پوشه

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    38

    نقل قول: ایجاد دکمه browse

    اگه بخوام آدرس فایلی رو ک با این دکمه انتخاب می کنم توی text box ای که کنارشه نشون داده بشه بیاد چی کار کنم؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: ایجاد دکمه browse

    OpenfileDlialog1.Filename

    ادرس اینجا ذخیره میشه ... !!!!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: ایجاد دکمه browse

    برای فولدر بروزر از این msdn

    برای openfile dialog msdn

تاپیک های مشابه

  1. کمک برای ایجاد دکمه browse
    نوشته شده توسط mohammad_kazem در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 03 تیر 1392, 19:11 عصر
  2. ایجاد دکمه در عنوان پنجره TitleBar
    نوشته شده توسط perfeshnal در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 23:49 عصر
  3. دکمه Browse برای انتخاب عکس
    نوشته شده توسط Taha_u در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 15 دی 1384, 02:14 صبح
  4. ایجاد دکمه Browse
    نوشته شده توسط mraminr در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1384, 07:07 صبح
  5. دکمه Browse برای انتخاب عکس
    نوشته شده توسط شاپرک در بخش Access
    پاسخ: 29
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1383, 10:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •