نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: انتخاب از comboBox و پر شدن اطلاعات TextBox های دیگر

  1. #1

    انتخاب از comboBox و پر شدن اطلاعات TextBox های دیگر

    با سلام.

    من یک Tex Box دارم که شماره موبایل شخص وارد می شود. وقتی شخص بر روی علامت ( + ) کلیک میکند، ComboBox اضافه می گردد. اگر شخص N شماره تلفن وارد کند N رکورد نیز به Combo Box اضافه می گردد.

    حال اگر شخص بخواهد تلفن وارد شده به شماره ایندکس N را ویرایش کند، هنگامی که روی Combo Box کلیک کرده و شماره تلفن خود را انتخاب می کند چگونه باید مقدار آن وارد Text box شماره موبایل گردد ؟؟؟

    با سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: انتخاب از comboBox و پر شدن اطلاعات TextBox های دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط Jamshid.Bastani مشاهده تاپیک
    با سلام.

    من یک Tex Box دارم که شماره موبایل شخص وارد می شود. وقتی شخص بر روی علامت ( + ) کلیک میکند، ComboBox اضافه می گردد. اگر شخص N شماره تلفن وارد کند N رکورد نیز به Combo Box اضافه می گردد.

    حال اگر شخص بخواهد تلفن وارد شده به شماره ایندکس N را ویرایش کند، هنگامی که روی Combo Box کلیک کرده و شماره تلفن خود را انتخاب می کند چگونه باید مقدار آن وارد Text box شماره موبایل گردد ؟؟؟

    با سپاس
    سلام!
    منظورتون اینه؟
            private void comboBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Text = comboBox1.SelectedItem.ToString();
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران سی تی
    پست
    250

    نقل قول: انتخاب از comboBox و پر شدن اطلاعات TextBox های دیگر



    private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    comboBox1.Items.Add(textBox2.Text);
    }

    private void comboBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox2.Text = comboBox1.SelectedItem.ToString();
    }

  4. #4

    نقل قول: انتخاب از comboBox و پر شدن اطلاعات TextBox های دیگر

    ممنونم. اجرا کردم و وقعا قدردانی می کنم ازتون.

    اما حالا من اگر مثلا چندین TextBox رو بخوام پر کنم تنها با انتخاب یک گزینه از Combo Box چی کار باید بکنم .

    ممنونم.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران سی تی
    پست
    250

    نقل قول: انتخاب از comboBox و پر شدن اطلاعات TextBox های دیگر

    سلام.چیزی که من فهمیدم از سوال شما اینه :

    private void comboBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox2.Text = comboBox1.SelectedItem.ToString();
    textBox3.Text = comboBox1.SelectedItem.ToString();
    textBox4.Text = comboBox1.SelectedItem.ToString();
    }

    اگه اشتباهی متوجه شدم.درست و با جزیات چیزی رو که میخوای بگو تا کمکن کنم.

  6. #6

    نقل قول: انتخاب از comboBox و پر شدن اطلاعات TextBox های دیگر

    سلام.

    ممنونم. اگر درست متوجه شده باشم کد بالا مقداری رو که در Combo Box هست رو در چندین TextBox قرار میده.

    اما من به فرض یک بخشی رو دارم که شخص میتونه چندین آدرس وارد کنه.

    هر منزل یک کدپستی و یک تلفن مربوط به خودش رو داره.

    من می خواهم اگر شخص از Combo Box مثلا خونه یک رو انختاب کردُ Text های تلفن / منطقه / آدرس و ... به صورت خودکار پر بشه.

    با سپاس

  7. #7

    نقل قول: انتخاب از comboBox و پر شدن اطلاعات TextBox های دیگر

    ببخشید کسی جواب این سوال رو نمی دونه ؟ تاپیک من رفته صفحه 7 !! شرمنده این جوری آوردمش بالا. ممنونم ازتون.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: انتخاب از comboBox و پر شدن اطلاعات TextBox های دیگر

            private void comboBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Text = comboBox1.Text;
    }

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران سی تی
    پست
    250

    نقل قول: انتخاب از comboBox و پر شدن اطلاعات TextBox های دیگر


    cm.commandtext = "select * from user where id='"+dropdown1.selectedvalue+"'";
    dr = cm.executereader();
    if(Dr.read())
    {
    textboxname.text = dr["name"].value.tostring();
    textboxfamily.text = dr["family"].value.tostring();
    }

    اگه کاربر ها تو دیتابیس ذخیره شده باشن باید به این روش عمل کنی.اگه نا مفقوم بود بگو

  10. #10

    نقل قول: انتخاب از comboBox و پر شدن اطلاعات TextBox های دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
            private void comboBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Text = comboBox1.Text;
    }
    خوبی آقا ؟ آقا راستش این چیزی نیستش که من می خواهم.

    کمی بالا تر پس من رو بخون. من می خواهم از ComboBox که انتخاب می کنم، مقدار های متفاوت و از قبل ثبت شده در Texbox ها به نمایش در بیاد.
    پست بالایی رو بخونی مثال زدم.

    ممنونم ازت.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: انتخاب از comboBox و پر شدن اطلاعات TextBox های دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط Jamshid.Bastani مشاهده تاپیک
    خوبی آقا ؟ آقا راستش این چیزی نیستش که من می خواهم.

    کمی بالا تر پس من رو بخون. من می خواهم از ComboBox که انتخاب می کنم، مقدار های متفاوت و از قبل ثبت شده در Texbox ها به نمایش در بیاد.
    پست بالایی رو بخونی مثال زدم.

    ممنونم ازت.
    حال اگر شخص بخواهد تلفن وارد شده به شماره ایندکس N را ویرایش کند، هنگامی که روی Combo Box کلیک کرده و شماره تلفن خود را انتخاب می کند چگونه باید مقدار آن وارد Text box شماره موبایل گردد ؟؟؟
    من از این نوشته یه همچین برداشتی داشتم ... !!!

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران سی تی
    پست
    250

    نقل قول: انتخاب از comboBox و پر شدن اطلاعات TextBox های دیگر

    آخه این مقادیری که شما میگین کجا ذخیره شدن؟از کجه باید بخونه؟
    دقیق بیان کن چه جوریه برنامه ات

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: انتخاب از comboBox و پر شدن اطلاعات TextBox های دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط Jamshid.Bastani مشاهده تاپیک
    سلام.

    ممنونم. اگر درست متوجه شده باشم کد بالا مقداری رو که در Combo Box هست رو در چندین TextBox قرار میده.

    اما من به فرض یک بخشی رو دارم که شخص میتونه چندین آدرس وارد کنه.

    هر منزل یک کدپستی و یک تلفن مربوط به خودش رو داره.

    من می خواهم اگر شخص از Combo Box مثلا خونه یک رو انختاب کردُ Text های تلفن / منطقه / آدرس و ... به صورت خودکار پر بشه.

    با سپاس
    اهان جواب اینو میخواستی ... !!!
    خب اینارو میخوایی دیتا بیس بخونی ؟؟؟؟

  14. #14

    نقل قول: انتخاب از comboBox و پر شدن اطلاعات TextBox های دیگر

    خوب متاسفانه حس می کنم من اینجا یک چالشی دارم !!! نمی دونم ابتدا بیام این اطلاعات رو ابتدا در دیتابیس به ثبت برسونم و یا نه !!!
    اما چیزی که دارم الان فکرش رو می کنم میگم اینه :

    من ابتدا میام آدرس + کد پستی + شهر و استان و ... را وارد می کنم.
    سپس بر روی دکمه ( + ) که کلیک می کنم در دیتابیس ثبت شده و سپس فیلدهای تلفن نمایش داده می شود و یک خط به ComboBox اضافه می گردد.
    حالا من میام مثلا برای اون منزل 5 تا تلفن ثبت می کنم.
    تمام.

    حالا اگر یک شخص بیاد 2 تا خونه رو با مشخصات بالا ثبت کنه و ما در ComboBox دوتا منزل رو داشته باشیم با انتخاب هر سطر ار Combobox باید کل اطلاعات عوض بشه دیگه. درسته ؟؟

    من نمی دونم الا چه ساختاری باید براش بزارم. راهنمایی کنید. ممنونم.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: انتخاب از comboBox و پر شدن اطلاعات TextBox های دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط Jamshid.Bastani مشاهده تاپیک
    خوب متاسفانه حس می کنم من اینجا یک چالشی دارم !!! نمی دونم ابتدا بیام این اطلاعات رو ابتدا در دیتابیس به ثبت برسونم و یا نه !!!
    اما چیزی که دارم الان فکرش رو می کنم میگم اینه :

    من ابتدا میام آدرس + کد پستی + شهر و استان و ... را وارد می کنم.
    سپس بر روی دکمه ( + ) که کلیک می کنم در دیتابیس ثبت شده و سپس فیلدهای تلفن نمایش داده می شود و یک خط به ComboBox اضافه می گردد.
    حالا من میام مثلا برای اون منزل 5 تا تلفن ثبت می کنم.
    تمام.

    حالا اگر یک شخص بیاد 2 تا خونه رو با مشخصات بالا ثبت کنه و ما در ComboBox دوتا منزل رو داشته باشیم با انتخاب هر سطر ار Combobox باید کل اطلاعات عوض بشه دیگه. درسته ؟؟

    من نمی دونم الا چه ساختاری باید براش بزارم. راهنمایی کنید. ممنونم.
    خب شما نباید بزاری دوتا خونه مشخصاتی مثل هم داشته باشن ... برای جستجو یه فیلد کلید بزار مثلا برای کد پستی .... !!!

  16. #16

    نقل قول: انتخاب از comboBox و پر شدن اطلاعات TextBox های دیگر

    خب کد پستی نمی تونم بزارم چرا که اگر 2 تا خواهر یا برادر بیان و مشخصات خودشون رو اعلام بکنن و در یک جا زندگی کنن ( خانه پدری ) تکراری به حساب میاد و ثبت نمیشه.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار rezam44
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    152

    نقل قول: انتخاب از comboBox و پر شدن اطلاعات TextBox های دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط Jamshid.Bastani مشاهده تاپیک
    خب کد پستی نمی تونم بزارم چرا که اگر 2 تا خواهر یا برادر بیان و مشخصات خودشون رو اعلام بکنن و در یک جا زندگی کنن ( خانه پدری ) تکراری به حساب میاد و ثبت نمیشه.

    شاید بشه کد ملی رو گذاشت کلید اصلی

  18. #18

    نقل قول: انتخاب از comboBox و پر شدن اطلاعات TextBox های دیگر

    آره حتما. به همین خاطر هستش که من کد ملی رو گذاشتم.

    حتی Pk و FK هام رو هم کد ملی کذاشتم.

    دیتاگرام رو هم کشیدم با کد ملی هستش.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: انتخاب از comboBox و پر شدن اطلاعات TextBox های دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط Jamshid.Bastani مشاهده تاپیک
    خوب متاسفانه حس می کنم من اینجا یک چالشی دارم !!! نمی دونم ابتدا بیام این اطلاعات رو ابتدا در دیتابیس به ثبت برسونم و یا نه !!!
    اما چیزی که دارم الان فکرش رو می کنم میگم اینه :

    من ابتدا میام آدرس + کد پستی + شهر و استان و ... را وارد می کنم.
    سپس بر روی دکمه ( + ) که کلیک می کنم در دیتابیس ثبت شده و سپس فیلدهای تلفن نمایش داده می شود و یک خط به ComboBox اضافه می گردد.
    حالا من میام مثلا برای اون منزل 5 تا تلفن ثبت می کنم.
    تمام.

    حالا اگر یک شخص بیاد 2 تا خونه رو با مشخصات بالا ثبت کنه و ما در ComboBox دوتا منزل رو داشته باشیم با انتخاب هر سطر ار Combobox باید کل اطلاعات عوض بشه دیگه. درسته ؟؟

    من نمی دونم الا چه ساختاری باید براش بزارم. راهنمایی کنید. ممنونم.
    1.چرا نمیای همون اول که آدرس بگیری شماره تلفن بگیری !
    2. یک فیلد کلید اصلی تعیین کن تا 2 مقدار یکی تو داده ثبت نشه
    3.اگه قصد نمایش شماره تلفن های هر خونه است از لیست باگس ،تری ویو یا دیتاگیرید استفاده کنی بهتر نیست

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: انتخاب از comboBox و پر شدن اطلاعات TextBox های دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط Jamshid.Bastani مشاهده تاپیک
    خب کد پستی نمی تونم بزارم چرا که اگر 2 تا خواهر یا برادر بیان و مشخصات خودشون رو اعلام بکنن و در یک جا زندگی کنن ( خانه پدری ) تکراری به حساب میاد و ثبت نمیشه.
    من خواستم فقط ورودی با برنامه مرتبط باشه ... حداقل بگو برنامه درمورد چیه مام تفهیم شیم بهتر بتونیم راهنمایی کنیم ... میخوایی چیو ثبت کنی اخه .. !!!

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار rezam44
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    152

    نقل قول: انتخاب از comboBox و پر شدن اطلاعات TextBox های دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط Jamshid.Bastani مشاهده تاپیک
    با سلام.

    من یک Tex Box دارم که شماره موبایل شخص وارد می شود. وقتی شخص بر روی علامت ( + ) کلیک میکند، ComboBox اضافه می گردد. اگر شخص N شماره تلفن وارد کند N رکورد نیز به Combo Box اضافه می گردد.

    حال اگر شخص بخواهد تلفن وارد شده به شماره ایندکس N را ویرایش کند، هنگامی که روی Combo Box کلیک کرده و شماره تلفن خود را انتخاب می کند چگونه باید مقدار آن وارد Text box شماره موبایل گردد ؟؟؟

    با سپاس

    استنباط من از سوالتون اینه:
    1.jpg
    2.jpg

    اگر اشتباه می کنم بگید.

  22. #22

    نقل قول: انتخاب از comboBox و پر شدن اطلاعات TextBox های دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط rezam44 مشاهده تاپیک
    استنباط من از سوالتون اینه:
    1.jpg
    2.jpg

    اگر اشتباه می کنم بگید.
    اآآآ قربونت برم. آره دقیقا.

    آقا برنامه مربوط به ثبت مشخصات فردی هستش. مثل ثبت و احوال.

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: انتخاب از comboBox و پر شدن اطلاعات TextBox های دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط Jamshid.Bastani مشاهده تاپیک
    اآآآ قربونت برم. آره دقیقا.

    آقا برنامه مربوط به ثبت مشخصات فردی هستش. مثل ثبت و احوال.
    خب کلید میتونه همین کدملی باشه .... تو میخوایی اطلاعات فردیو به دست بیاری با توجه به انتخاب تو کمبوباکس .... ولی من یه پیشنهاد دارم .... !!!!
    دست کاربرو برای جسنجو باز بزار .... یعنی بزار خود کاربر انتخاب کنه که جستحو بر اثاث چی باشه ... !!!!
    مثلا بر اثاث نام و نام خانوادگی یا کد ملی یا شماره ... یا ......
    دارم میرم باشگاه .... از باشگاه اومدم خواستی بگو برات نمونه کد بزارم ... !!!
    آخرین ویرایش به وسیله CsharpNevisi : پنج شنبه 20 تیر 1392 در 20:50 عصر

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: انتخاب از comboBox و پر شدن اطلاعات TextBox های دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط Jamshid.Bastani مشاهده تاپیک
    اآآآ قربونت برم. آره دقیقا.

    آقا برنامه مربوط به ثبت مشخصات فردی هستش. مثل ثبت و احوال.
    دیتا بیس SQL ?
    اگه اره که 1 کویری برای سرچ بنویس و مقدار قابل سرچ مقدار کموباکست بزار اگه یه مقداره واحده

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 بهمن 1391, 20:50 عصر
  2. سوال: نمایش اطلاعات سایت های دیگر در سایت خودم
    نوشته شده توسط s.mahmood در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 24 دی 1391, 21:39 عصر
  3. سوال: پاک شدن اطلاعات textbox
    نوشته شده توسط daneshmand1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 11:42 صبح
  4. پاسخ: 23
    آخرین پست: یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 07:34 صبح
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 30 آذر 1386, 19:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •