نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دستوری که گزینه ای را از یک لیت باکس به لیست باکس بعدی منتقل کنه چی هست

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mahdi101
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    94

    دستوری که گزینه ای را از یک لیست باکس به لیست باکس بعدی منتقل کنه چی هست(حل شد)

    سلام.بر علمای برنامه نویسی
    دستوری که گزینه ای را از یک لیست باکس به لیست باکس بعدی منتقل کنه چی هست؟؟؟
    باتشکر
    آخرین ویرایش به وسیله mahdi101 : چهارشنبه 19 تیر 1392 در 00:37 صبح

  2. #2

    نقل قول: دستوری که گزینه ای را از یک لیت باکس به لیست باکس بعدی منتقل کنه چی هست

    گرفتن یک ایتم از یک لیست باکس رو بلدی ؟ اضافه کردن چی ؟ اگه اره پس جواب سوالتو دادی
    موفق باشی

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mahdi101
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    94

    نقل قول: دستوری که گزینه ای را از یک لیت باکس به لیست باکس بعدی منتقل کنه چی هست

    اونا رو بلدم ولی می خوام وقتی کلیک کردم از لیست باکس اولی حذف بشه بره تو لیست باکس دومی.
    باتشکر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: دستوری که گزینه ای را از یک لیت باکس به لیست باکس بعدی منتقل کنه چی هست

    برای اضافه کردن در لیست باکس بعدی[CSHARP] listBox1.Items.Add(ListBox1.SelectedItem.Value);[/CSHARP
    برای حذف
      listBox1.Items.Remove("item");

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار mahdi101
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    94

    نقل قول: دستوری که گزینه ای را از یک لیت باکس به لیست باکس بعدی منتقل کنه چی هست

    حل شد!!!!!!
    خیلی ممنون

  6. #6

    نقل قول: دستوری که گزینه ای را از یک لیت باکس به لیست باکس بعدی منتقل کنه چی هست

                listBox2.Items.Add(listBox1.SelectedItem);
    listBox1.Items.Remove(listBox1.SelectedItem);


    سعی کن اینجور مسائل رو خودت حل کنی - شما که میدونی چجوری حذف میکنن و چجوری اضافه نباید تو چنین مواردی به مشکل بر بخورین

    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. خذف گزینه های یک لیست باکس
    نوشته شده توسط نیما حتمی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 17
    آخرین پست: جمعه 18 اسفند 1391, 02:41 صبح
  2. غیر فعال شدن گزینه لیست باکس بعد از انتخاب
    نوشته شده توسط zzzzzza در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 15 شهریور 1389, 16:40 عصر
  3. لیست باکس چند گزینه ای
    نوشته شده توسط MeMasoole در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 01 فروردین 1388, 03:54 صبح
  4. چطور در لیست باکس دو تا گزینه رو جمع بزنم؟
    نوشته شده توسط hex161 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 خرداد 1385, 20:57 عصر
  5. انتخاب گزینه ای از لیست باکس
    نوشته شده توسط arash_a در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 16 آذر 1384, 08:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •