نمایش نتایج 1 تا 27 از 27

نام تاپیک: مشکل عجیب در datagridview!!!!

  1. #1

    مشکل عجیب در datagridview!!!!

    سلام.
    من وقتی عمل درج را انجام میدم در دیتابیس درست ثبت میشه.
    اما زمانی که در datagridview نمایش میدم از هر ثبت به تعداد 4 تا تکرار میکنه.




    لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: مشکل عجیب در datagridview!!!!

    کوئریتو بزار

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل عجیب در datagridview!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط hessam2003 مشاهده تاپیک
    سلام.
    من وقتی عمل درج را انجام میدم در دیتابیس درست ثبت میشه.
    اما زمانی که در datagridview نمایش میدم از هر ثبت به تعداد 4 تا تکرار میکنه.




    لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.
    اگه اطلاعات رو از گرید در جدول وارد می کنین ایراد از حلقه for یا foreach بایستی باشه

    بررسی کنین

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: مشکل عجیب در datagridview!!!!

    فکر نکنم khokhan جان. چون میگه تو دیتابیس درست ثبت میشه. ایراد از کوئری سلکتشه

  5. #5

    نقل قول: مشکل عجیب در datagridview!!!!

    عملیات درج در دو جدول زیر صورت میگیره.



  6. #6
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: مشکل عجیب در datagridview!!!!

    کوئری جست و جوتو بزار. عکس هم ننداز کدشو بزار

  7. #7

    نقل قول: مشکل عجیب در datagridview!!!!

    نه دوست عزیز از گرید اطلاعات را وارد نمیکنم و از حاقه ای هم استفاده نمیکنم.

  8. #8

    نقل قول: مشکل عجیب در datagridview!!!!

    این کوئری جستجو
    ALTER procedure [dbo].[Academy_order_order_product_serach]
    @Order_id nchar(10),
    @Order_date nchar(10)
    AS
    if(@Order_id is not null) or (@Order_date is not null)
    select * from Academy_order,Academy_order_products
    where Academy_order.Order_id like @Order_id or Order_date like @Order_date
    else
    select * from Academy_order,Academy_order_products

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: مشکل عجیب در datagridview!!!!

    به این صورت بنویس ببین درست میشه یا نه؟
    ALTER procedure [dbo].[Academy_order_order_product_serach]
    @Order_id nchar(10),
    @Order_date nchar(10)
    AS
    if(@Order_id is not null) or (@Order_date is not null)
    select distinct * from Academy_order,Academy_order_products
    where Academy_order.Order_id like @Order_id or Order_date like @Order_date
    else
    select distinct * from Academy_order,Academy_order_products

  10. #10

    نقل قول: مشکل عجیب در datagridview!!!!

    نه مجددا مثل عکسای پست 1 تکرار میکنه.
    با کد شما 5بار تکرار شد در گرید.

  11. #11

    نقل قول: مشکل عجیب در datagridview!!!!

    الان به نظر شما کوئری جستجوم مشکل داره یا کوئری insert?
    اگه دوتا کد insert را در یک کوئری بنویسم و اجرا کنم مشکل حل نمیشه؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: مشکل عجیب در datagridview!!!!

    مگه نمیگین که تو دیتابیس درسته؟ اگه درسته ایراد از کوئری سلکتتونه

  13. #13

    نقل قول: مشکل عجیب در datagridview!!!!

    چرا در دیتابیس درسته پست 1 عکس هست میتونید ببینید.
    حتی با کد DISTINCT هم گرید بازم تکراری هارو نشون میده!!!!

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: مشکل عجیب در datagridview!!!!

    else به بعدو بردار با اون شرط if ببین کار میکنه؟

  15. #15

    نقل قول: مشکل عجیب در datagridview!!!!

    سلام.
    بازم کار نمیکنه!!!

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: مشکل عجیب در datagridview!!!!

    سلام
    شما کوئری داخل sql اجرا کن ببین نتیجش درسته یا نه
    اگر درست بود پس داخل برنامت چیزی داره تکرار میشه

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: مشکل عجیب در datagridview!!!!

    دیتاست پاک کن بعد اطلاعات بریز توش
    dataset ds =new dataset();
    ds.clear () or ds.clone();

  18. #18

    نقل قول: مشکل عجیب در datagridview!!!!

    سلام.
    مشکل از این دستور است
    select * from Academy_order,Academy_order_products
    وقتی جدا مینویسم درست درون گرید نشون میده
    select * from Academy_order
    یا
    select * from Academy_order_products
    یکدوم از این دوتا.

  19. #19

    نقل قول: مشکل عجیب در datagridview!!!!

    این دستور را که نوشتم مشکل تکرار را حل کرده اما میاد ابتدا اطلاعات Academy_order_products را چاپی میکنه و بعد یک خط میاد پایین .Academy_order را چاپ میکنه
    یعنی اطلاعات مربوط یک کد کاربری روبروی همدیگه قرار نمیگیرند در یک رکورد!!!!!
    SELECT dbo.Academy_order_products.*, dbo.Academy_order.Order_srl,dbo.Academy_order.Orde r_date, dbo.Academy_order.Order_type, dbo.Academy_order.Order_total_money,
    dbo.Academy_order.Order_credit, dbo.Academy_order.Order_debit
    FROM dbo.Academy_order FULL OUTER JOIN
    dbo.Academy_order_products ON dbo.Academy_order.Order_srl = dbo.Academy_order_products.Product_srl

  20. #20

    نقل قول: مشکل عجیب در datagridview!!!!

    به نظر شما اگه من بیام فیلدهای دو جدول را در یک جدول بذارم مشکل افزونگی و کاهش سرعت در گرید پیش نمیاد!!!
    منظورم اینه که در یک جدول همشونو قرار بدم که دیگه واسه نمایششون نیاز به ادغام نداشته باشم.
    select * from Academy_order,Academy_order_products
    که چند بار تکرار بشوند.
    لطفا راهنمایی کنید.

  21. #21

    نقل قول: مشکل عجیب در datagridview!!!!

    کسی نیست کمک کنه؟؟؟

  22. #22

    نقل قول: مشکل عجیب در datagridview!!!!

    سلام دوست عزیز
    مشکل شما 100 درصد به خاطر کوئری هست که برای خواندن اطلاعات استفاده می‌کنید. یکی از اصول نرمال سازی و مدل های رابطه‌ای نگهداری اطلاعات و در واقع موجودیت های مختلف در جداول مختلف است ولی نکته مهم نحوه ارتباط جداول با یکدیگر و کلیدهای تعریف شده برای آنهاست.
    برای اینکه بهتر بتونم کمکتون کنم لطفاً اسکریپت این دو جدول را با داده قرار دهید تا کنترل کنم.

  23. #23

    نقل قول: مشکل عجیب در datagridview!!!!

    سلام.
    من اسکریپت و.... را گذاشتم کامل صفحه را ببینید قسمت بالاشو.

  24. #24

    نقل قول: مشکل عجیب در datagridview!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط hessam2003 مشاهده تاپیک
    این کوئری جستجو
    ALTER procedure [dbo].[Academy_order_order_product_serach]
    @Order_id nchar(10),
    @Order_date nchar(10)
    AS
    if(@Order_id is not null) or (@Order_date is not null)
    select * from Academy_order,Academy_order_products
    where Academy_order.Order_id like @Order_id or Order_date like @Order_date
    else
    select * from Academy_order,Academy_order_products
    آیا بین دو جدول Academy_order,Academy_order_products ارتباطی از طریق کلید اصلی و خارجی وجود نداره؟
    اگر ارتباطی هست از دستور join یا پیوند با شرط تساوی باید استفاده کنی
    اگه هردو جدولو نشون میدادی به همراه دیاگرام خیلی بهتر بود

  25. #25

    نقل قول: مشکل عجیب در datagridview!!!!

    سلام.
    نه ارتباطی وجود نداره.
    من هر joini که انجام میدم بازم تمام مقادیر در این فیلدهارو نشون نمیده.
    inner join,across join, full outer join , خیلی روش های دیگه اما نشد که نشد!!!!

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایران
    سن
    38
    پست
    467

    نقل قول: مشکل عجیب در datagridview!!!!

    ببین جلوی اون کدتی که دیتا ستت رو میریزی تو دیتا گرید ویو ، یه برک پویت بزار ببین که چند بار برنامت اونجا رو اجرا می کنه
    اگه جهار بار اجزا میش بدون که مشکل از اونجاست.
    برای حل موقتی می تونی هر موقع اونو خالی کنی که فعلا حل بشه بعد بری ببینی چرا چهار بار اجرا میشه.
    اگر نه که نظری ندارم
    اون موقع باید کد پروژتو آپلود کنی

  27. #27

    نقل قول: مشکل عجیب در datagridview!!!!

    اگرسورس فرم و اسکریپت دیتابیستون رو برای دوستان قرار بدید مطمئن باشید مشکلتون حل میشه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: یه مشکل عجیب تو نمایش اطلاعات با datagridview
    نوشته شده توسط dezchilds در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 26 دی 1390, 21:34 عصر
  2. مشکل عجیب در datagridview
    نوشته شده توسط رحیمی.م در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 آذر 1389, 17:31 عصر
  3. سوال: یه مشکل عجیب در datagridview
    نوشته شده توسط seven7777777 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 23 اسفند 1387, 00:29 صبح
  4. یه مشکل عجیب و غریب ............!!!!
    نوشته شده توسط amir_g1355 در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مهر 1382, 12:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •