نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: پیداکردن مسیر اجرای برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Erfanian
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    233

    پیداکردن مسیر اجرای برنامه

    با سلام
    چگونه مسیر اجرایی برنامه را در داخل برنامه پیدا کنم؟ برنامه را توسط دات نت و برای PDA نوشته‌ام
    در حقیقت چیزی شبیه Application.StartupPath() را برای PDA‌می‌خواهم
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Erfanian
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    233
    راهنمائی؟جوابی؟

  3. #3
    دوست عزیز میشه درباره خواستتون بیشتر توضیح بدین؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    path3="c:\\ali.bat"

    Console.WriteLine("The full path of {0} is {1}.", path3, Path.GetFullPath(path3));


    دوست عزیز امیدوارم تا آخر خط دیگه با همین دو خط رفته باشید در ضمن حتما مثلا 2 روز میخ بودید این رو پیدا کنید در صورتی که توی msdn با جستجوی کلمه path ظرف 3 ثانیه پیدا می شه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Erfanian
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    233
    با تشکر از پاسخها
    آقای ali_kolahdoozan اگر به سوال دقت می‌کردید علت میخی‌یت را پیدا می‌کردید!
    من از Compact Framework وبرای Pockect PC ها استفاده می‌کنم و از این توابع در این نوع فریم‌ورک وجود ندارد!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    یه آقا سه شد . بیخیال حرفای من

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Erfanian
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    233
    ما مخلصیم....

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •