نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: چگونه میتوان کاری کرد که کاربر خودش فاکتورش رو طراحی کنه

  1. #1

    چگونه میتوان کاری کرد که کاربر خودش فاکتورش رو طراحی کنه

    سلام دوستان من یه مشکل اساسی دارم برای فاکتور های برنامم
    چون سلیقه های هر فرد با فرد دیگری تفاوت داره من هر بار باید برای هر فردی یه فاکتور جدا طراحی کنم بعضی وقت ها هم میشه 3 یا 4 بار طراحی میکنمولی طرف خوشش نمی یاد
    چگونه میشه یه کاری کرد که کاربر خودش فاکتور رو طراحی کنه و تو برنامه ذخیره کنه و از اون استفاده کنه
    من یه بار تو یه اداره دولتی برنامه ای رو دیدم که کاربر یک گذارش رو طراحی می کرد یا یه فاکتور رو طرای می کرد با word یا paint و از اون چاپ می گرفت و اسکن می کرد تو برنامه و از اون گذارش که به دلخواه خودش بود استفاده می کرد کسی اطلاعی داره به من کمک کنید ممنون میشم
    با کریستال می شه این کارو کرد ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: چگونه میتوان کاری کرد که کاربر خودش فاکتورش رو طراحی کنه

    نقل قول نوشته شده توسط darkwish مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من یه مشکل اساسی دارم برای فاکتور های برنامم
    چون سلیقه های هر فرد با فرد دیگری تفاوت داره من هر بار باید برای هر فردی یه فاکتور جدا طراحی کنم بعضی وقت ها هم میشه 3 یا 4 بار طراحی میکنمولی طرف خوشش نمی یاد
    چگونه میشه یه کاری کرد که کاربر خودش فاکتور رو طراحی کنه و تو برنامه ذخیره کنه و از اون استفاده کنه
    من یه بار تو یه اداره دولتی برنامه ای رو دیدم که کاربر یک گذارش رو طراحی می کرد یا یه فاکتور رو طرای می کرد با word یا paint و از اون چاپ می گرفت و اسکن می کرد تو برنامه و از اون گذارش که به دلخواه خودش بود استفاده می کرد کسی اطلاعی داره به من کمک کنید ممنون میشم
    با کریستال می شه این کارو کرد ؟
    این کار در گزارش ساز استیمول و fast report امکان داره یعنی می تونین محیط دیزاین گزارش رو برای کاربر فراهم کنین اما من با کریستال که مخصوص vs امتحان نکرده ام و فکر می کنم امکانش نباشه ولی در کریستال ریپورتی که به صورت تجاری و به شکل نرم افزاری مجزا ارائه می شه این امکان وجود داره

  3. #3

    نقل قول: چگونه میتوان کاری کرد که کاربر خودش فاکتورش رو طراحی کنه

    stimul report واقعا گزار ساز کاملیه و این کاری که شما می خواهید را انجام میده .

  4. #4

    نقل قول: چگونه میتوان کاری کرد که کاربر خودش فاکتورش رو طراحی کنه

    ممنون دوستان گرامی از راهنمایی هاتون
    کسی یه نمونه کد نداره بذاره یه چرتی روش بزنیم
    چاکر همه برنامه نویسا هستیم دوستتون داریم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: چگونه میتوان کاری کرد که کاربر خودش فاکتورش رو طراحی کنه

    نقل قول نوشته شده توسط darkwish مشاهده تاپیک
    ممنون دوستان گرامی از راهنمایی هاتون
    کسی یه نمونه کد نداره بذاره یه چرتی روش بزنیم
    چاکر همه برنامه نویسا هستیم دوستتون داریم
    یه نمونه واسطون می زارم با این توضیح که در کدهای مربوط به دکمه گزارش یه نیم سطر هست به این مضمون :
    stiReport1.Design();


    حالا کار این سطر اینه که شمارو به محیط دیزاین گزارش استیمول هدایت می کنه

    می تونین یه دکمه در گزارشتون بگذارین به اسم طراحی گزارش واین یه خط رو به همراه سایر دستورات در اون دکمه قرار بدین
    تا اگه کاربر علاقه داشت تا گزارش دلخواهش رو خودش طراحی کنه ازش استفاده کنه

    در ضمن من اصلامتوجه معنی این جمله نشدم
    بذاره یه چرتی روش بزنیم
    بهتره ارسالش کنین به فرهنگستان زبان
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله khokhan : پنج شنبه 20 تیر 1392 در 01:47 صبح

  6. #6

    نقل قول: چگونه میتوان کاری کرد که کاربر خودش فاکتورش رو طراحی کنه

    سلام دوست عزیز ممنون از کمکت خیلی گلی
    ما وقتی می خواهیم رو یه چیزی که تازه میخواهیم یاد بگیریم این اصطلاح رو به کار میبریم منظور اینه که روش کار کنیم

  7. #7

    نقل قول: چگونه میتوان کاری کرد که کاربر خودش فاکتورش رو طراحی کنه

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    یه نمونه واسطون می زارم با این توضیح که در کدهای مربوط به دکمه گزارش یه نیم سطر هست به این مضمون :
    stiReport1.Design();


    حالا کار این سطر اینه که شمارو به محیط دیزاین گزارش استیمول هدایت می کنه

    می تونین یه دکمه در گزارشتون بگذارین به اسم طراحی گزارش واین یه خط رو به همراه سایر دستورات در اون دکمه قرار بدین
    تا اگه کاربر علاقه داشت تا گزارش دلخواهش رو خودش طراحی کنه ازش استفاده کنه

    در ضمن من اصلامتوجه معنی این جمله نشدم بهتره ارسالش کنین به فرهنگستان زبان
    سلام دوست عزیر
    ممنون از نمونه برنامه ای که گذاشتی
    من vs 2009 هنوز بازنمیشه پروژه
    اگه راه داره یه با vd 2009 بذاز نمونه رو ممنونت میشم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: چگونه میتوان کاری کرد که کاربر خودش فاکتورش رو طراحی کنه

    نقل قول نوشته شده توسط darkwish مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیر
    ممنون از نمونه برنامه ای که گذاشتی
    من vs 2009 هنوز بازنمیشه پروژه
    اگه راه داره یه با vd 2009 بذاز نمونه رو ممنونت میشم
    می بخشی اما من vs 2008رو سیستم ندارم
    بهتره بگذاریش کنار دیگه از تاریخ مصرفش کلی گذشته خیلی از بچه ها با 2010 کار نمی کنن که کلاسشون پایین نیاد اونوقت شما ................

    اه ......اه ....... کلاس کار و پایین آوردی

  9. #9

    نقل قول: چگونه میتوان کاری کرد که کاربر خودش فاکتورش رو طراحی کنه

    نقل قول نوشته شده توسط darkwish مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیر
    ممنون از نمونه برنامه ای که گذاشتی
    من vs 2009 هنوز بازنمیشه پروژه
    اگه راه داره یه با vd 2009 بذاز نمونه رو ممنونت میشم
    دوست عزیز مهم نیست که شما چه ورژنی از VS رو داری شما هر موقع به این مشکل بر خوردی میتونی از طریق مسیر زیر برنامه رو اجرا کنی
    WindowsFormsApplication1 > WindowsFormsApplication1.csproj
    شما میتونی فایلی که پسوند csproj. داره رو باز کنی و کد ها رو ببینی و دیگه مهم نیست که چه ورژنی داری
    موفق باشی

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    356

    نقل قول: چگونه میتوان کاری کرد که کاربر خودش فاکتورش رو طراحی کنه

    آقا Khokhan ممنون از پروژه ای که گذاشتی؛
    خیلی دوست دارم پروژه ای رو که گذاشتید امتحان کنم و ببینم چجوری کار میکنه!
    ولی زمان اجرا این پیغام رو میده؛ میشه بگید ایراد کار از کجاست؟
    شما هم با استیمول کار می کنید؟ میگن از کریستال خیلی بهتره.
    (ضمنا ببخشید منم VS2008 دارم ولی تونستم برنامه رو اجراش کنم.)
    آخرین ویرایش به وسیله sahel65 : سه شنبه 25 تیر 1392 در 13:09 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: چگونه میتوان کاری کرد که کاربر خودش فاکتورش رو طراحی کنه

    سلام
    کریستال ریپورت بدرد نخورترین گزارش سازی هست که دیدم. محیط طراحی خشک و اعصاب خرد کن، عدم پشتیبانی از فارسی و کلاً راست به چپ، کندی بیش از حد (اگه 40 -50 صفحه گزارش داشته باشی، باید بری یه چای بریزی بخوری تا گزارش آماده بشه، البته این که میگم مال قبل از ماه رمضون بود!!! الان که ...) و ... من که خدا وکیلی اعصابم از دیدنش خرد میشه حالا بعضی ها رو از جنس مخالف دیدم که پوستشون هم خراب میشه ولی من فقط اعصابم خرد میشه!!!
    شما هم اگه باهاش کار می کنی به نظرم ترک کن اگه هم کار نمی کنی که فست ریپورت و استیمول عالی هستن، کاربری شون هم تقریبا شبیه هست.

  12. #12

    نقل قول: چگونه میتوان کاری کرد که کاربر خودش فاکتورش رو طراحی کنه

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    می بخشی اما من vs 2008رو سیستم ندارم
    بهتره بگذاریش کنار دیگه از تاریخ مصرفش کلی گذشته خیلی از بچه ها با 2010 کار نمی کنن که کلاسشون پایین نیاد اونوقت شما ................

    اه ......اه ....... کلاس کار و پایین آوردی
    ایشالا به زودی منم کلاس کاری رو میارم بالا

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 16 اردیبهشت 1390, 22:02 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 22 دی 1384, 03:38 صبح
  3. چگونه میتوان فهمید روی کامپیوتر کاربر فلش نصب شده یا نه؟
    نوشته شده توسط saeed_programer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1383, 10:17 صبح
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 20 فروردین 1383, 14:27 عصر
  5. چگونه میتوان چند رکورد را در دلفی کپی کرد
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 22 آذر 1382, 03:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •