نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پر کردن دستی datatable

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    شمال
    پست
    118

    پر کردن دستی datatable

    با سلام
    میخاستم بدونم چجوری میشه به صورت دستی یک datatable که تازه new شده و اطلاعاتی توش نیست رو پر کرد؟
    (سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم)
    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    شمال
    پست
    118

    نقل قول: پر کردن دستی datatable

    دستی پرش کنم

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    در حال حاضر MVC
    سن
    42
    پست
    301

    نقل قول: پر کردن دستی datatable

    چطوری سرچ کردی که چیزی پیدا نکردی
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...datatable.aspx

    اگه وقتی که برای نوشتن این پست گذاشته بودی به جاش سرچ می کردی ............

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: پر کردن دستی datatable

    بعد از ایجاد DataTable یه دونه DataRow ایجاد کن
    مثلا اگه اسم DataRow که ایجاد کردی a باشه و بخوای مقدار رو توی فیلد b بریزی وValueمقدارت باشه اینطوری عمل کن
    a["b"]=Value

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: پر کردن دستی datatable

    نقل قول نوشته شده توسط fool66 مشاهده تاپیک
    بعد از ایجاد DataTable یه دونه DataRow ایجاد کن
    مثلا اگه اسم DataRow که ایجاد کردی a باشه و بخوای مقدار رو توی فیلد b بریزی وValueمقدارت باشه اینطوری عمل کن
    a["b"]=Value
    منظورت اینطوریه
     private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    DataTable objDataTable = new DataTable();

    objDataTable.Columns.Add("Column 1", String.Empty.GetType());

    objDataTable.Columns.Add("Column 2", String.Empty.GetType());

    objDataTable.Columns.Add("Column 3", String.Empty.GetType());
    //ایجاد ردیفها
    objDataTable.Rows.Add(new string[] { "Row1 - Column1", "Row1 - Column2", "Row1 - Column3" });

    objDataTable.Rows.Add(new string[] { "Row2 - Column1", "Row2 - Column2", "Row2 - Column3" });
    objDataTable.Rows.Add(new string[] { "Row3 - Column1", "Row3 - Column2", "Row3 - Column3" });


    for (int i = 0; i <= objDataTable.Rows.Count - 1; i++)
    {
    for (int j = 0; j <= 2; j++)
    {

    dataGridView1.DataSource=objDataTable;

    }

    }
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: پر کردن دستی datatable

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    منظورت اینطوریه
     private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    DataTable objDataTable = new DataTable();

    objDataTable.Columns.Add("Column 1", String.Empty.GetType());

    objDataTable.Columns.Add("Column 2", String.Empty.GetType());

    objDataTable.Columns.Add("Column 3", String.Empty.GetType());
    //ایجاد ردیفها
    objDataTable.Rows.Add(new string[] { "Row1 - Column1", "Row1 - Column2", "Row1 - Column3" });

    objDataTable.Rows.Add(new string[] { "Row2 - Column1", "Row2 - Column2", "Row2 - Column3" });
    objDataTable.Rows.Add(new string[] { "Row3 - Column1", "Row3 - Column2", "Row3 - Column3" });


    for (int i = 0; i <= objDataTable.Rows.Count - 1; i++)
    {
    for (int j = 0; j <= 2; j++)
    {

    dataGridView1.DataSource=objDataTable;

    }

    }
    }
    به به استاد khokhan من هر چی شما بگید چشم بسته قبول دارم

    دقیقا همینطور من برای یه فیلد گفتم شما برای همشون

    مرسی بابت کمکتون

تاپیک های مشابه

  1. لیست کشویی به قابلیت اضافه کردن دستی
    نوشته شده توسط simonet در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 10 مهر 1388, 14:32 عصر
  2. سوال: پر کردن دستی GridView
    نوشته شده توسط Mehr.Iman در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 18 شهریور 1387, 22:12 عصر
  3. یه روش بهینه رو برای بایند کردن یک DataTable با دیتای زیاد به یه کمبو
    نوشته شده توسط alex_kh58 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 31 تیر 1387, 10:55 صبح
  4. پر کردن دستی گریدویو
    نوشته شده توسط rtech در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 24 فروردین 1386, 22:54 عصر
  5. bind کردن دستی یک ستون DataGrid
    نوشته شده توسط zrahimic در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1383, 10:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •