نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در datagridview با استفاده از store procedure و linQ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    Question مشکل در datagridview با استفاده از store procedure و linQ

    سلام دوستان
    من یه stored procedure به نام selectName دارم که با استفاده از linQ مقدار های رو که برمیگردونه رو داخل یه gridView میذارم
    حالا مشکلم اینه که وقتی اطلاعات یه نفر رو به فرمم اضافه می کنم تغیر می دم چطوری باید وقتی داخل یه فرم دیگه هستم مقدار gridview رو refresh کنم؟
    ممنونم می شم راهنمایی کنید


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    linQTempDataContext lt = new linQTempDataContext();
    dataGridView1.DataSource = lt.selectName();

    }





    حالا فرض کیند توی فرم دوم یه مقداری به بانک اضافه شده که می خوام همزمان این gridview هم رفرش بشه
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: مشکل در datagridview با استفاده از store procedure و linQ

    این کار به این روش توصیه منیشه سعی کن برنامه ات رو لای بندی کنی بعد این مشکلات رو نخواهی داشت تو رویداد خروج از فرم دوم این بنویس
    Form1_Load(null, null);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل در datagridview با استفاده از store procedure و linQ

    من یه stored procedure به نام selectName دارم که با استفاده از linQ مقدار های رو که برمیگردونه رو داخل یه gridView میذارم
    حالا مشکلم اینه که وقتی اطلاعات یه نفر رو به فرمم اضافه می کنم تغیر می دم چطوری باید وقتی داخل یه فرم دیگه هستم مقدار gridview رو refresh کنم؟
    ممنونم می شم راهنمایی کنید
    در رویداد کلیک باتنی که فرم 2 رو باز می کنه به همراه سایر دستوراتت رویداد close فرم 2 رو نمونه سازی کن

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form2 f2= new Form2();
    f2.FormClosed += new FormClosedEventHandler(f2_FormClosed);
    f2.ShowDialog();
    }


    بلافاصله همون رویداد رو در زیر رویداد کلیک همین باتن مقدار دهی کن یعنی همون (form1.load null,null)رو قرار بده

    void child_FormClosed(object sender, FormClosedEventArgs e)
    {

    Form1_Load(null, null);

    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: مشکل در datagridview با استفاده از store procedure و linQ

    دوستان ممنون
    نمی خوام کد فرم لود رو دوباره فراخوانی کنم، می خوام مستقیم مقدار دهی کنم
    با این کد به gridView از توی فرم دوم می رسم ولی نمی دونم چجوری باید مقدار دهی کنم، ممنون


    application.openForms["form1"].controls["dataGridView"]

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل در datagridview با استفاده از store procedure و linQ


    DataGridView dgv=(DataGridView)application.openForms["form1"].controls["dataGridView"];


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: مشکل در datagridview با استفاده از store procedure و linQ

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک

    DataGridView dgv=(DataGridView)application.openForms["form1"].controls["dataGridView"];

    خوب دوست عزیز این رو چه مقداری بهش بدم؟ می خوام مقدار دهیش کنم، اومدی آخرش یه سمی کالن واسم گذاشتی؟
    البتته با linq همون جوری که گفتم می خوام مقدار بگیره

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل فارسی هنگام استفاده از stored procedure
    نوشته شده توسط alips66 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 19 بهمن 1390, 11:45 صبح
  2. سوال: مشکل در استفاده از stored procedure
    نوشته شده توسط meysampaknahad در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 25 مهر 1388, 00:05 صبح
  3. سوال: مشکل pagination در gridview در هنگام استفاده از store procedure
    نوشته شده توسط saeed_Z_F در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آبان 1387, 12:02 عصر
  4. سوال: مشکل در استفاده از Stored Procedure
    نوشته شده توسط beginner63 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 23 تیر 1387, 08:43 صبح
  5. مشکل جستجوی عکس در استفاده از stored procedure
    نوشته شده توسط spenans در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 20 آذر 1383, 16:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •