نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: استخراج اطلاعات از Arraylist

  1. #1

    استخراج اطلاعات از Arraylist

    سلام
    من یکسری مقادیر رو از یک فایل xml میخوانم وداخل یک arraylist می گذارم
    configur f = new configur();
    ArrayList AllItems = new ArrayList();
    AllItems = f.Read_From_XML_File("C:\\M.XML");

    حتی سعی کردم به آرایه تبدیل کنم arraylist ولی درست نشد چون من داخل arraylist مقادیری از انواع داده ها دارم
    حالا من چه طوری می توانم مقدار مورد دلخواه خودمو از arraylist استخراج کنم؟؟تو اینترنت هم و چیز بدرد بخوری پیدا نکردم

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار llMMDll
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    IRAN - Tehran
    سن
    33
    پست
    50

    نقل قول: استخراج اطلاعات از Arraylist

    سلام دوست عزیز
    امیدوارم این به دردت بخوره :
    static void Main(string[] args)
    {
    // Creates and initializes a new ArrayList.
    System.Collections.ArrayList myAL = new System.Collections.ArrayList();
    myAL.Add("Hello");
    myAL.Add("World");
    myAL.Add("!");

    // Displays the properties and values of the ArrayList.
    System.Console.WriteLine("myAL");
    System.Console.WriteLine(" Count: {0}", myAL.Count);
    System.Console.WriteLine(" Capacity: {0}", myAL.Capacity);
    System.Console.Write(" Values:");
    PrintValues(myAL);
    System.Console.ReadKey();
    }
    public static void PrintValues(System.Collections.IEnumerable myList)
    {
    foreach (System.Object obj in myList)
    System.Console.Write(" {0}", obj);
    System.Console.WriteLine();
    }

  3. #3

    نقل قول: استخراج اطلاعات از Arraylist

    ممنون
    ولی این قبلا دیدم و کار نمیکرد برای من

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    32

    نقل قول: استخراج اطلاعات از Arraylist

    اول اینکه باید add شه نه اینکه از assignment statement استفاده شه . باید داشته باشیم ()AllItems.Add نه اینکه = بذاریم . در مورد موارد دلخواه که بخوای از arraylist بخونی می تونی یک خورده بیشتر توضیح بدی که دقیقا کجاش مشکله ؟

  5. #5

    نقل قول: استخراج اطلاعات از Arraylist

    داخل تابع add کردم و مقدارشو بازگردوندم.
    منظورم اینه که من داخل متغیر arraylist یک مقدار دارم که خودش شی از یک کلاس بود حالا میخوام مقدار یکی از متغیرهای شی رو استخراج و استفاده کنم.

تاپیک های مشابه

  1. در مورد استخراج اطلاعات از SQL
    نوشته شده توسط rz_rahgozar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 23 اردیبهشت 1385, 07:47 صبح
  2. استخراج اطلاعات یک فیلد OLE در ویژوال بیسک؟
    نوشته شده توسط Mehrdadtest1 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 دی 1384, 07:32 صبح
  3. استخراج اطلاعات در یک بازه مشخص
    نوشته شده توسط programmermp در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 آذر 1384, 12:57 عصر
  4. ادغام و استخراج اطلاعات از چندین بانک به یک بانک
    نوشته شده توسط jafari_ms در بخش SQL Server
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 14 اسفند 1383, 19:39 عصر
  5. استخراج اطلاعات از دیتابیس از آخر به اول.....
    نوشته شده توسط Majid2003 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 اردیبهشت 1383, 23:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •