نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: اموزش entity framwork

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار khista
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    47

    اموزش entity framwork

    سلام
    یه pdf داشتم از ef امیدوازدم بدردبخوره
    دانلود

  2. #2

    نقل قول: اموزش entity framwork


  3. #3

    نقل قول: اموزش entity framwork

    سلام . آیا روش استفاده از EF در Win App با Web App یکی هست ؟ باید مسیر دیگه ای برای ایجادش دنبال کنم ؟
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: اموزش entity framwork

    یکیه فرقی نداره.فقط مدل بایند کردن فرق داره.

  5. #5

    نقل قول: اموزش entity framwork

    میشه لطفا کامل واسم مراحل رو بذارید ؟ پروژه رو از این طریق ایجاد کردم :
    file /new /project /Asp.Net Empty Web Application
    حالا رو نام پروژه راست کلیک / add new و از پنجره باز شده قسمت Data گزینه ADO.NET Entity Data Model رو اضافه کردم
    تا اینجای کار درست انجام دادم؟
    بقیه برنامه نویسیاش چه فرقی داره ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: اموزش entity framwork

    این طوری که شما میرید نشون میده یه دیتابیس پس دارید؟ درسته؟
    درست رفتید.مراحلش رو برید تا فایل. edmx ساخته بشه حالا فایل edmx که ساخته شد میتونید به همون اسمی که تو ایجاد entity ها دادید بعنوان context باهاش شروع کنید کد زدن.
    اگه میخواهید خودتون با کد ، دیتابیس رو بسازید مدلش فرق داره code first میگن. حالا با کدوم میرید حالت خودتون یا code?

  7. #7

    نقل قول: اموزش entity framwork

    نه دیتابیسمو از قبل ساختم و فقط میخوام اینجا بیارمش . البته میخوام با کد نویسی در ابتدای برنامه خودش دیتابیس رو اتچ کنه که نیازی نباشه وارد اس کیو ال شم و دستی بانکم رو اتچ کنم

  8. #8

    نقل قول: اموزش entity framwork

    الان مدل رو ایجاد کردم . توی پوشه APP_Data هم خودش اضافه کرده . کدهام رو مثل وقتی win app میساختم بنویسم ؟ مثلا وقتی میخواستم عمل درج رو انجام بدم تو رویداد کلیک اینجوری مینوشتم :

    ;() MashaghelDBEntities db = new MashaghelDBEntities

    ;()Person tb = new Person
    ;tb.G_Code = Type_ID
    ; tb.P_CodeMeli = CodeMeliTxt.Text
    .....
    db.AddToPersons(tb);
    db.SaveChanges();


    db.SaveChanges();
    درسته ؟ روش کدنویسیش هیچ فرقی نداره ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: اموزش entity framwork

    درسته. مشکلی نیست. اگه اتچ میخواید برید سرچ کنید مثلا بنویسید :Attach database in EntityFramework
    ببینید چیزی میاره چون من تا حالا با انتیتی اتچ نکردم. ولی احتمال میدم که باید کوئری اس کیو ال اتچ رو سمت برنامه بصورت با انتیتی اجرا کنید تا اتچ بشه.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 06 آبان 1390, 19:53 عصر
  2. Entity Framwork for Oracle
    نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 20 اسفند 1389, 19:46 عصر
  3. آموزش: معماری چند لایه مناسب با Entity Framwork
    نوشته شده توسط TeRMiNaT00o00R در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 14 اسفند 1389, 10:58 صبح
  4. آموزش: معماری چند لایه مناسب با Entity Framwork
    نوشته شده توسط TeRMiNaT00o00R در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 14 اسفند 1389, 09:59 صبح
  5. ADO.NET Entity FramWork
    نوشته شده توسط azar60 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 مهر 1387, 18:52 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •