نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: انتخاب فیلد های دلخواه در Stimulsoft

  1. #1

    انتخاب فیلد های دلخواه در Stimulsoft

    با سلام خدمت دوستان عزیز !

    من میخوام در گزارشم ، از تیبل انتخاب شده که مثلا 30 تا فیلد داره ،حداکثر 6 تا فیلد به دلخواه کاربر در گزارش نشون داده بشه !!!

    من قبلا با VB6 و activeReport راحت این کارو انجام میدادم ، اما الان تو #C به مشکل خوردم

    واضح تر بگم ، میخوام 6 تا تکست باکس توی stimul بذارم و با کد بهشون بگم به کدوم فیلد بایند بشن !
    دوستان اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم !

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: انتخاب فیلد های دلخواه در Stimulsoft

    سلام
    کاری نداره Query رو انجام بدید که نتیجش داخل dataset یا datatable هستش
    بعدش datatable رو بفرستید به stimul

  3. #3

    نقل قول: انتخاب فیلد های دلخواه در Stimulsoft

    به نظرم با کوئری فقط میشه رکورد ها رو کم و زیاد کرد نه فیلد ها رو !!!
    اگه واقعیت خلاف اینه میشه یه نمونه بذارید ؟!

    چون من تا حالا هرچی دیدم این بوده که حداقل اسم فیلد ها رو در دیزاین stimul باید ست میکردیم !
    بعد یه dataset یا dataTable رو به Stimul میدادیم و Stimul اون فیلدهایی که قبلا تو دیزاینش بهش معرفی کرده بودیم رو از دیتا تیبل نمایش میداد !

    حالا من میخوام این فیلد ها رو هم خودم با کد مشخص کنم !!!!

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: انتخاب فیلد های دلخواه در Stimulsoft

    چطور نمیشه؟
    SELECT     mName, mFamily
    FROM dbo.tbl_Moshtari

    این جدول شامل 5 فیلده که 2 فیلدش رو Select کردم و نشون میده
    چون من تا حالا هرچی دیدم این بوده که حداقل اسم فیلد ها رو در دیزاین stimul باید ست میکردیم !
    بعد یه dataset یا dataTable رو به Stimul میدادیم و Stimul اون فیلدهایی که قبلا تو دیزاینش بهش معرفی کرده بودیم رو از دیتا تیبل نمایش میداد !
    خب درسته! اون فیلد هایی رو که می خواید بفرستید رو ست کنید نه همه رو
    حالا من میخوام این فیلد ها رو هم خودم با کد مشخص کنم !!!!
    من قبلا این کار و انجام دادم و میشه ! جوابتون تو پست اول منه

  5. #5

    نقل قول: انتخاب فیلد های دلخواه در Stimulsoft

    مرسی از راهنماییت
    میشه یه نمونه سورس کوچیک بذاری ؟!!

    دمه افطاره دعات میکنم :دی

  6. #6

    نقل قول: انتخاب فیلد های دلخواه در Stimulsoft

    دوستان ... دوستان ...
    خواستن توانستن است !!!

    اینقدر باهاش ور رفتم که بالاخره تونستم !

    با این کد میشه به stimul بگیم کدوم ستون کدوم فیلد رو بخونه !!!





    OleDbConnection conn = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=C:\\Users\\SOROOSH\\Desktop\\db.mdb");
    OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter();
    da.SelectCommand = new OleDbCommand("select * from bime where id > 3", conn);
    da.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text;
    DataSet ds = new DataSet();
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(ds, "bime");
    da.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;
    //dataGridView1.DataSource = ds;
    //dataGridView1.DataMember = "bime";
    conn.Open();
    //===============================

    Stimulsoft.Report.Components.StiText t = new Stimulsoft.Report.Components.StiText();
    t = (Stimulsoft.Report.Components.StiText)stiReport1.G etComponentByName("Datads1_mablagh_bime");
    t.Text = "{ds1.ID}";
    stiReport1.RegData("ds1",ds);
    stiReport1.Show();



    امیدوارم یه روزی به درد یکی که مث من اینجا گیر کرده باشه بخوره !

    اگر بخوام توضیح بدم هم اول یه متغیر t از نوع تکست استیمول میسازیم
    وبعد تکست باکس توی ریپورت رو از طریق اسمش میگیریم(datads1_mablagh_bime) و اونو تبدیل میکنیم !
    سپس تکست اون رو به هر فیلدی که خودمون میخوایم (که باید توی کوئریمون هم باشه) تغییر میدیم (t.text = "{ds1.id}") حالا این تکست توی ریپورت فیلد ID از جدول BIME رو نشون میده !!!

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: انتخاب فیلد های دلخواه در Stimulsoft

    احسنت
    حالا اگه من بهت می گفتم لذت بخش تر بود یا اینکه الان که خودت فهمیدی؟

  8. #8

    نقل قول: انتخاب فیلد های دلخواه در Stimulsoft

    بعله حق با شماست
    شب راه حل پیدا کردن به از شب پادشاهی نیست !!!
    به شرط آنکه خودت کد سورستو پیدا کنی !

    به هر حال ممنون !

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتخاب فیلد های جدول برای نمایش به کاربر بصورت دلخواه
    نوشته شده توسط monire.6767 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 11:31 صبح
  2. سوال: ساختن کوئری با انتخاب فیلد های دیتابیس
    نوشته شده توسط monire.6767 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 08:49 صبح
  3. نمایش فیلد های دلخواه هنگام گزارش گیری
    نوشته شده توسط sgh_programer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 10 آبان 1391, 23:01 عصر
  4. نشان دادن فیلد های سطر انتخاب شده در تکس باکس
    نوشته شده توسط lvlina_r در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 21 تیر 1389, 14:42 عصر
  5. انتخاب فیلد به دلخواه کاربر در هنگام گزارش
    نوشته شده توسط sinas1386 در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 15 تیر 1387, 08:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •