نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بایند دیتاگرید به دیتابیس(ایجاد تغییرات در دیتا گرید و ثبت آن در بانک اطلاعاتی)

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    268

    Question بایند دیتاگرید به دیتابیس(ایجاد تغییرات در دیتا گرید و ثبت آن در بانک اطلاعاتی)

    سلام
    بعد از اینکه اطلاعات را از بانک خواندم و در دیتا گرید نمایش دادم(با استفاده از پر کردن دیتاست ...)
    می خواهم بعد از ویرایش اطلاعات در همان دیتا گرید . اطلاعات در بانک اطلاعاتی ذخیره شود.
    چگونه این کار را انجام دهم؟
    به دلایلی نمی توانم از linq استفاده کنم
    به عبارت دیگر می توانم دیتا تیبل را ویرایش کنم ولی نمی توانم اطلاعات را در بانک اطلاعاتی ذخیره کنم

    dt.Rows.RemoveAt(i);
    da.Update(dt);
    dtg1.DataContext = dt.DefaultView;


    تشکر

  2. #2

    نقل قول: بایند دیتاگرید به دیتابیس(ایجاد تغییرات در دیتا گرید و ثبت آن در بانک اطلاعاتی)

    DataTable ات را به یک ObservableCollection تبدیل کن.
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    268

    نقل قول: بایند دیتاگرید به دیتابیس(ایجاد تغییرات در دیتا گرید و ثبت آن در بانک اطلاعاتی)

    نقل قول نوشته شده توسط رضا عربلو مشاهده تاپیک
    DataTable ات را به یک ObservableCollection تبدیل کن.
    ممنونم از توجه شما...
    در صورت امکان بیشتر توضیح دهید...

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایجاد تغییرات از طریق گرید ویو
    نوشته شده توسط nima_8m در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 08 اسفند 1391, 08:29 صبح
  2. سوال: نمایش یکستون از دیتابیس در چند ستون دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط mahtab.kamali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 16 بهمن 1391, 22:58 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آذر 1390, 22:13 عصر
  4. سوال: ایجاد دکمه در دیتا گرید
    نوشته شده توسط az.heidarzadeh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 18 دی 1389, 18:07 عصر
  5. طریقه ایجاد جدول در دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط baroon007 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 31 فروردین 1389, 09:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •