نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دستیابی به مقدار کوئری نوشته شده linq

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    شمال
    پست
    118

    دستیابی به مقدار کوئری نوشته شده linq

    با سلام
    من یه کوئری با استفاده از linq برای پیدا کردن سطر مورد نظر گریدویو نوشتم. برای اینکه از مقدارش استفاده کنم و اونو تو یه متغیر بریزم چیکار باید بکنم؟
    مرسی
    var finding = from DataGridViewRow row in RG_JozyiatScanNashode.Rows
    where row.Cells[0].Value.ToString().Equals(T_BarCodeScanNashode.Text .Trim()) //};
    select row.Index;

  2. #2

    نقل قول: دستیابی به مقدار کوئری نوشته شده linq

    این کار نمیکنه؟
    string row = finding;

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    شمال
    پست
    118

    نقل قول: دستیابی به مقدار کوئری نوشته شده linq

    نه finding از نوع string نیست که این دستور عمل کنه.

  4. #4

    نقل قول: دستیابی به مقدار کوئری نوشته شده linq

    row.Index را سلکت کردید پس finding از نوع int و اندیس سطر مورد نظر هست.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    شمال
    پست
    118

    نقل قول: دستیابی به مقدار کوئری نوشته شده linq

    بله منم میخام همینو تو یه متغیر بریزم ولی نمیدونم چجوری

  6. #6

    نقل قول: دستیابی به مقدار کوئری نوشته شده linq

    خب از همین متغیر finding استفاده کن.

    میتونی row را سلکت کنی و از سطرهای اینتخابی استفاده کنی.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش اطلاعات Stimul Report بر اساس کوئری نوشته شده در NET.
    نوشته شده توسط hosseines در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 19 خرداد 1392, 12:07 عصر
  2. آموزش: اجرای دستورات Linq که به صورت رشته ای نوشته شده اند ( همانند TSQL)
    نوشته شده توسط davoodrm666_666 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اسفند 1389, 09:26 صبح
  3. خطای type missmatch in experssion در کوئری نوشته شده
    نوشته شده توسط rasool1110 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 04 خرداد 1386, 10:19 صبح
  4. گرفتن مقدار نوشته شده داخل یه Edit
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 23 شهریور 1384, 03:27 صبح
  5. ارسال مقدار ورودی به فایل اجرایی نوشته شده تو #C
    نوشته شده توسط turk_programmer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اردیبهشت 1384, 11:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •