نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: حذف یک سطر از datagirdview در C#‎?

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار vahid.bz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    همدان
    سن
    34
    پست
    243

    حذف یک سطر از datagirdview در C#‎?

    سلام
    دوستان یه سری داده از پایگاه داده می خونم و توی datagirdview میریزم
    چی کار کنم که کاربر بتونه یه سطرو تیک بزنه و بعد به اون سطر دسترسی پیدا کنم تا حذفش کنم؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: حذف یک سطر از datagirdview در C#‎?

    نقل قول نوشته شده توسط vahid.bz مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان یه سری داده از پایگاه داده می خونم و توی datagirdview میریزم
    چی کار کنم که کاربر بتونه یه سطرو تیک بزنه و بعد به اون سطر دسترسی پیدا کنم تا حذفش کنم؟
    ممنون
    من خودم همیشه این کارو می کنم
    سطری که انتخاب شده(برای مثال ستون اولشو) با این کد بدست می ارم
    string ab=dgw1.currentrows.cells[0].value.tostring();

    حالا برای حذف کردن از این دستور
    DELETE from table where ID=ab;


    کد ها رو تو ویرایشگر سایت تایپ کرد پس کپی شون نکنه و تو ویژوال تایپ کن
    آخرین ویرایش به وسیله sohil_ww : شنبه 22 تیر 1392 در 13:30 عصر دلیل: توضیحات اضافه

تاپیک های مشابه

  1. حذف یک سطر از دیتاگرید !
    نوشته شده توسط rtech در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 17:27 عصر
  2. حذف یک سطر در data grid
    نوشته شده توسط mohandess_anita در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 25 مهر 1384, 08:46 صبح
  3. حذف یک سطر در دیتا گرید
    نوشته شده توسط cactusmrm در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 02 مهر 1384, 18:56 عصر
  4. حذف چند سطر انتخابی ازMSFlexGrid
    نوشته شده توسط hamid159 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 14 مرداد 1384, 09:19 صبح
  5. حذف یک سطر از datagrid
    نوشته شده توسط smhjm در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 06 اردیبهشت 1384, 14:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •