نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل Acess denied

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    مشکل Acess denied

    سلام، من توسط فانکشن زیر و کد زیر فایلهایی رو درون رایو یا هر پوشه ای که بخوام سرچ می کنم،
        Private Function SearchAndAddToListWithFilter(ByVal path As String, ByVal filters As String(), ByVal searchSubFolders As Boolean) As List(Of IO.FileInfo)
    If Not IO.Directory.Exists(path) Then
    End
    End If

    Dim searchOptions As IO.SearchOption
    If searchSubFolders Then
    searchOptions = IO.SearchOption.AllDirectories
    Else
    searchOptions = IO.SearchOption.TopDirectoryOnly
    End If

    Return filters.SelectMany(Function(filter) New IO.DirectoryInfo(path).GetFiles(filter, searchOptions)).ToList
    End Function

            Dim filters As String() = {"*.mp3"}
    Dim path As String = "c:\"

    Dim foundFiles As List(Of IO.FileInfo) = SearchAndAddToListWithFilter(path, filters, True)


    اما یه مشکل بزرگ دارم، این که وقتی داره سرچ رو انجام میده بعضی فولدر ها که دسترسی مجاز ندارن، باعث اررور دادن برنامه میشن، من از کد On error resume next استفاده کردم تو فانکشن، اررور برطرف میشه ولی دیگه عملیات ادامه پیدا نمیکنه، کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: مشکل Acess denied

    topic up-----------

  3. #3

    نقل قول: مشکل Acess denied

    برنامه رو RUn As Admin اجرا کن یه تست بزن/قبلا اگر یادم باشه در همین مورد بحث هایی شده بود ولی نتیجه نداشت فک کنم (میخواستن انتی ویروس بسازن و اونام توی جستجوی اینجور فایلا به مشکل بر خورده بودن نمیدونم حل شد یا ن) درحال حاظر جناب عباس نقدی AbbasNaghdi انتی ویروسی رو ساختن بهتره از ایشون در این رابطه سوال کنید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل iis - ارور 403 - Forbidden: Access is denied.
    نوشته شده توسط pouria7 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 شهریور 1395, 17:47 عصر
  2. مشکل Access is denied در شبکه کردن 7 و XP
    نوشته شده توسط HjSoft در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 08 شهریور 1394, 08:33 صبح
  3. سوال: مشکل در نداشتن مجوز ویرایش وب کانفیگAccess Web.config' is denied
    نوشته شده توسط moferferi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 01 آبان 1390, 17:56 عصر
  4. ایجاد مشکل برای لینک فعالسازی توسط Deny user=?
    نوشته شده توسط bftarane در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 شهریور 1390, 17:21 عصر
  5. مشکل با deny user
    نوشته شده توسط archi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 15 اسفند 1386, 17:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •