نمایش نتایج 1 تا 34 از 34

نام تاپیک: مشکل در تعریف دکمه next , back در asp

  1. #1

    Question مشکل در تعریف دکمه next , back در asp

    با سلام
    تعریف دکمه برای عکس هایی که از پایگاه داده خونده می شه
    و با دکمه next و back عکس های قبلی یا بعدی به ترتیب خونده بشن
    فوری با تشکر

  2. #2
    با سلام
    شما مثلا 9 تا عکس اول روی توی 9 تا جعبه نشون میدی حالا کافیه با کلیک رو بعدی 9 تا به واحدت اضافه کنی و توی لودت از بانک عسا رو اینطوری بخونی
    a=9
    pic1.imageurl="pic/"+(a+1).tostring+".jpg" و این عدد 1 برای باکس بعدی میشه 2 و ...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771
    از dataview هم می تونید استفاده کنید

  4. #4
    ممنون که جواب دادین
    اگه امکانش هست کدهای کامل طریقه خوندن رو با استفاده از
    dataview برام بنویسین
    با تشکر

  5. #5
    با تشکر
    اگه می شه توضیح بدین که این
    "pic/"
    چیه که توی این دستور استفاده کردین؟
    من می خوام عکسا رو ابتدا کوچیکشون رو نمایش بدم بعد کاربر با کلیک بر روی هر عکس تصویر بزرگ اون عکس رو ببینه و با کلیک بر روی دکمه بعدی یا قبلی عکس های قبلی یا بعدی به ترتیب نمایش داده بشن
    منظور شما اینه که برای نمایش هر تصویر از یک
    image
    جدا استفاده کنم؟

  6. #6
    اگه از asp.net استفاده می کنی این راه سادشه...

    1- عکس ها رو از دیتابیس بخون و وارد یک دیتا ست کن
    2- یک دیتاگرید بذار تو صفحه
    3- در ساب روتین page_load دیتاستت رو به این دیتاگرید بایند کن
    3- یک ستون از نون template column در دیتاگریدت اضافه کن
    4- تگ <itemtemplate> در داخل کد های html باز وبسته کن و کد زیر رو داخلش بنویس
    <a href='pics/<%# container.dataitem("picname") %>'><img src='pics/<%# container.dataitem("picname") %>'></a>
    جای picname اسم اون ستون مربوط به اسم عکست توی دیتابیس رو بذار
    من فرض کردم که عکس ها همه توی یه شاخه به نام pics داخل پروژته
    اون سوالی که پرسیده بودی /pic چیه همینه فرض میکنیم که عکسات داخل همچین فلدریه
    5- تا اینجا همه عکسارو آوردیمو نشون دادیم اگه بخوایم back و next بگذاریم کافیه این کارایی که میگم انجام بدی
    6- روی دیتاگریدت دکمه سمت راست بزن و گزینه property builder رو انتخاب کن وارد بخش paging شو و گزینه allow paging رو کلیک دار کن page size رو برابر 1 قرار بده Ok کن

    7- وارد بخش کد نویسی شو در ساب روتین datagrid1_pageindexchanged کد های زیر رو بنویس
    DataGrid1.CurrentPageIndex = e.NewPageIndex
    و کد های مربوط با بایند کردن رو زیر این خط بنویس
    8- کار تمومه میتونی نتیجشو ببینی
    حالا دقیقا اون اتفاقی که میخوای میفته
    در ضمن این سوال حد اقل 4 دفعه تو سایت پرسیده شده

  7. #7
    با سلام و تبریک سال نو
    ممنون از این راهنمایی هاتون
    ولی هر کاری کردم نشد
    من کدهای مربوط به بایند کردن و دیتا ست رو نمی دونم
    اگه امکانش هست کدهای کامل مربوط به این موضوع رو برام بنویسین
    ممنون می شم چون خیلی خیلی لازمشون دارم
    مرسی

  8. #8
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=26216
    اینو دانلود کن اگه باز مشکل بود بپرس

  9. #9
    با تشکر
    یک راه ساده تر برای این کار وجود نداره؟
    من توی بانک اس کیو ال آدرس عکسا رو ذخیره کردم
    بعد توسط
    Image Button
    ابتدا عکسا رو به صورت کوچیک نمایش دادم تا کاربر با کلیک بر روی هر کدوم از تصاویر بتونه تصویر بزرگشو در صفحه ی بعدی ببینه
    تا اینجاش موفق بودم
    بعد یک دکمه برای دیدن تصاویر قبلی و بعدی این تصویر قرار دادم
    ولی فقط یک عکس بعدی یا قبلی رو نمایش می ده
    حالا چیکارش کنم تا بتونه تصاویر رو تا انتها با کلیک بر روی دکمه ها آدرسشونو از بانک بخونه و نمایش بده
    من زیاد از ای اس پی سر در نمی یارم و اون کدهای دیتا گرید رو هم نتونستم بفهمم چیکار می کنه

  10. #10
    من برات به طور کامل توضیح میدم.

    1- از توی View ، server explorer رو باز کن Data Connections ، رو باز کن و از توی Table جدولی رو که لازمش داری رو انتخاب کن و روی فرمت drag drop کن.
    2- توی فرم برات یک sqlconnection و sqldataadpater درست میشه.
    3- اگه برای User sa یا هر User دیگه ای که با اون به sql وصل میشی پسورد داری باید اون رو به ConnectionString ، sqlconnection اضافه کنی. به اینصورت که کافی این عبارت رو به انتهای ConnectionString اضافه کنی .عبارت مورد نظر به این شکله : ;Password:**** منظور از ستاره پسورده.
    4- بعد روی sqldataadpater کلیک راست کن و Generate Dataset.. رو انتخاب کن برات یک dataset درست میشه.
    5- بعد یک شی datagrid رو روی فرم قرار بده و این مواردی رو که میگم ست کن.DataSource اسم همان dataset و DataMember اسم جدولت توی sql server .
    6- بعد باید کد مربوط به Bind کردن داده ها رو بنویسی.من کد نمونه رو برات میذارم

    private void BindData()
    {
    OleDbConnection ObjConnection;
    OleDbDataAdapter ObjCommand;
    String StrCommand;
    String StrConnect;
    StrConnect = "Provider=SQLOLEDB;user id=sa;persist security info=False;initial catalog=اسم پایگاه داده;password=پسورد;data source=اسم کامپیوتر;";
    StrCommand = "select * from اسم جدول ";
    ObjConnection = new OleDbConnection(StrConnect);
    ObjConnection.Open();
    ObjCommand = new OleDbDataAdapter(StrCommand,ObjConnection);
    ObjCommand.Fill(اسم دیتاست,"pic");
    DataGrid1.DataBind();
    ObjConnection.Close();
    }

    7- بعد توی روال PageLoad() باید BindDate() رو صدا کنی
    8- حالا توی فرم برو روی Datagrid راست کلیک کن و property Builder رو کلیک کن توی قسمت Columns ، Avalable Columns ، Template Column رو انتخاب کن و به Selected Columns اضافه کن.
    9- توی فرمت به قسمت Html برو و این کد رو بین این دو تگ <asp:TemplateColumn> و </asp:TemplateColumn> قرار بده.


    کد مربوطه
        < <ItemTemplate
    <a href='pics/<%# ((System.Data.DataRowView)Container.DataItem)["PicName"] %>'><img src='pics/<%# ((System.Data.DataRowView)Container.DataItem)["PicName"] %>'></a>
    </ItemTemplate>


    جای picname اسم اون ستون مربوط به اسم عکست توی دیتابیس رو بذار
    تمام عکس هایی رو که میخوای نمایش بدی رو توی یک فلدر توی پروژه خودت قرار بده.

    موارد 10و11 از گفتگوی Nazaninam کپی شده
    10-روی دیتاگریدت دکمه سمت راست بزن و گزینه property builder رو انتخاب کن وارد بخش paging شو و گزینه allow paging رو کلیک دار کن page size رو برابر 1 قرار بده Ok کن

    11-وارد بخش کد نویسی شو در ساب روتین datagrid1_pageindexchanged کد های زیر رو بنویس
    DataGrid1.CurrentPageIndex = e.NewPageIndex

    امیدوارم که دیگه مشکلی نباشه ولی اگه بود باز هم بپرس.

  11. #11
    خیلی ممنون از راهنمای تون
    1.اگه می شه درباره OleDbConnection
    و OleDbDataAdapter توضیحی بدین چون asp نتونست این دو رو بشناسه
    2.از datagrid1_pageindexchanged منظورتون کد مربوط به dataGrid
    3. در html <a href='pics/<%# ((System.Data.DataRowView)Container.DataItem)["PicName"] %>'><img src='pics/<%# ((System.Data.DataRowView)Container.DataItem)["PicName"] %>'></a> به این کد خطا می ده و مواردی رو که به شکل %> رو به صورت زرد رنگ نمایش می ده و در debug به این خط خطا می ده
    4. من تقریبا 40 تا پوشه از تصاویر دارم که هر کدوم 20 تا عکس داخلشه این تصاویر رو دریک پوشه ای که مربوط به پروژه است ذخیره کنم یا هر کدوم رو به طور جداگانه در پوشه های جدا بریزم ؟
    5. در asp به این قسمت هم خطا می گیره e.NewPageIndex
    با تشکر

  12. #12
    شما باید این namespace ها رو به اون صفحه ای که اتصال به database دارین اضافه کنین.
    using System.Data.OleDb;
    using System.Data.SqlClient;

    اون وقت دیگه error نمیگیرین.
    اون مواردی رو هم که گفتین زرد نمایش میده باید زرد باشه .
    اون کد هم مربوط به datagrid1 هستش.
    متن کامل error هایی رو که دریافت میکنید رو لطفا اینجا بذارین.

  13. #13
    با vb مینویسی یا C#‎?

  14. #14
    خیلی ممنون
    اما در
    debug
    به ابن خط که کد ها رو درونش قرار داده ام گیر می ده

  15. #15
    C#‎
    می نویسم

  16. #16
    بازم ببخشید ولی این errorرو می ده
    Login failed for user 'sa'. Reason: Not associated with a trusted SQL Server connection.
    و اگر خط
    StrConnect = "Provider=SQLOLEDB;user id=sa;persist security info=False;initial catalog
    =اسم
    پایگاه داده;password=پسورد;data source=اسم کامپیوتر;";
    جزو توضیحات قرار بگیره اشکالی داره؟
    2. نام sql Connectionو چیزی که جلوی دستور OleDbConnection قرار می گیره باید یکی باشه؟
    آخرین ویرایش به وسیله majid_assar : دوشنبه 14 فروردین 1385 در 00:52 صبح

  17. #17
    شما یک کاری کن
    کل کد نویستو بنویس من اصلاحش م کنم در ضمن اگر اون لینک رو دانلود کرده بودی به این مشکلات بر نمی خوردی

  18. #18
    منظورتون از این چیه؟
    بازم ببخشید ولی این errorرو می ده
    Login failed for user 'sa'. Reason: Not associated with a trusted SQL Server connection.
    و اگر خط

    StrConnect = "Provider=SQLOLEDB;user id=sa;persist security info=False;initial catalog
    =اسم
    پایگاه داده;password=پسورد;data source=اسم کامپیوتر;";
    جزو توضیحات قرار بگیره اشکالی داره؟

    منظورتون از
    جزو توضیحات قرار بگیره اشکالی داره؟
    چیه؟

  19. #19
    شما یک کاری کن ببین که احراز هویت sql server چطوری هستش.
    بر حسب windows authentication هستش یا sql server authentication ؟
    اگه windows authentication باشه باید اون رو به sql server authentication تبدیل کنی.

    sqlconnection 1 هم با oledbconnection یک کم فرق داره من اطلاعات لازم رو برای هر کدوم قبلا نوشتم.

  20. #20
    سلام
    با عرض معذرت ولی من از این کدها سر در نمی یارم
    private void BindData()
    {
    OleDbConnection ObjConnection;
    OleDbDataAdapter ObjCommand;
    String StrCommand;
    String StrConnect;
    StrConnect = "Provider=SQLOLEDB;user id=sa;persist security info=False;initial catalog=اسم پایگاه داده;password=پسورد;data source=اسم کامپیوتر;";
    StrCommand = "select * from اسم جدول ";
    ObjConnection = new OleDbConnection(StrConnect);
    ObjConnection.Open();
    ObjCommand = new OleDbDataAdapter(StrCommand,ObjConnection);
    ObjCommand.Fill(اسم دیتاست,"pic");
    DataGrid1.DataBind();
    ObjConnection.Close();
    }
    آخرین ویرایش به وسیله majid_assar : دوشنبه 14 فروردین 1385 در 11:09 صبح

  21. #21
    این کد ها برای اینه که datagrid ای که توی فرم هستش وقتی که pageLoad اجرا میشه پر بشه.
    در ضمن مشکل ااتصال به database حل شد؟

  22. #22
    در ضمن help خود NET. میتونه کمک خوبی باشه.

  23. #23

    Using ADO.NET for beginners

    این لینک میتونه ابهامات زیادی رو از بین ببره

    http://www.codeproject.com/cs/databa...ithAdoNet1.asp

  24. #24
    با تشکر
    من از این ارور هایی که می ده سر در نمی یارم
    حالا این ارور رو می ده
    [DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).]SQL Server does not exist or access denied.

  25. #25
    من سعی کردم datagridرو با این کدها پر کنم
    اما فقط عنوان ستونها برام می یاد و چیزی از بانک نمی خونه
    void BindData()
    {
    sq1.Open();
    string s;
    s=Request.Cookies["MyCookie"].Value;
    Label1.Text=s;
    h=System.Convert.ToInt16(Label1.Text);
    string str="select * from alman1 where num='"+h+"'";
    SqlDataAdapter da=new SqlDataAdapter(str,sq1);
    DataSet ds=new DataSet();
    da.Fill(ds);
    DataGrid1.DataSource=ds;
    DataGrid1.DataBind();
    sq1.Close();

  26. #26
    اطلاعات رو توی datagrid نمی یاره چون اصلا به sql server وصل نمیشه.
    authentication شما به sql sever از طریق windowse یا sql ؟

  27. #27
    چطور می تونم authentication رو تغییر بدم؟
    من از روی زبانه security ، authentication رو بهsql server and windows تغییر دادم درسته؟

  28. #28
    درسته............

  29. #29
    خوب من authentication رو تغییر دادم اما بازم جواب نمی ده
    چیکارش کنم
    اون کدهایی که اون بالا اوردمشون درستند؟
    ممنون می شم کمکم کنید

  30. #30
    کد تون به نظر درسته.اگه پیام خطایی دریافت میکنید .لطفا پیام خطایی رو که دریافت میکنید بنویسید.

  31. #31
    سلام
    باتشکرازشمادوست عزیز
    پیغام خطا ئی نمی دهدوهیچ چیزی دردیتاگریدنمایش نمی دهد
    ممنون

  32. #32
    profiler رو باز کنید فرم موردنظر را اجرا کنید و ببنید که query توی profiler اجرا میشه یا نه؟
    برای اجرای profiler توی run تایپ کنید profiler .

  33. #33
    راه ساده تری نیست که بدون دیتا گرید نمایش داده بشه تصویرها ؟

  34. #34
    در این انجمن ساده ترین راه ها بیان شده... البته نا برده رنج گنج.....

تاپیک های مشابه

  1. back up گرفتن از SQL
    نوشته شده توسط parnian.H در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 16 آذر 1386, 22:53 عصر
  2. مشکل back در صفحات
    نوشته شده توسط keramatiabi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 23 اسفند 1384, 06:35 صبح
  3. back up از بانک sql در حین اجرای برنامه
    نوشته شده توسط gole_maryam در بخش VB.NET
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 14 اسفند 1384, 18:26 عصر
  4. back up گرفتن از دیتا بیس
    نوشته شده توسط yavari در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 اسفند 1384, 17:10 عصر
  5. back up گیری در اکسس
    نوشته شده توسط moohebat در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 30 بهمن 1384, 00:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •