نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه انتقال بخش های یک برنامه windows form به فولدر بدون رخداد مشکل

  1. #1

    نحوه انتقال بخش های یک برنامه windows form به فولدر بدون رخداد مشکل

    دوستان میدونید با چه تنظیماتی میتونم اجزای برنامه ( انواع دیتاست ، انواع فرم، انواع گزارش و..) رو دسته بندی کنم و داخل پوشه بزارم بدون اینکه در اجرای برنامه به دلیل جابجایی مشکلی پیش بیاد؟
    مثلا 2 تادیتاست مربوط به یک فرم رو کپی کردم در فولدر ولی دیگه اجرا نشد !!!!
    راه حلی دارین؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: نحوه انتقال بخش های یک برنامه windows form به فولدر بدون رخداد مشکل

    از دوستان کسی پیشنهادی نداره ؟؟!

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نحوه انتقال بخش های یک برنامه windows form به فولدر بدون رخداد مشکل

    سلام
    اگر namespace درست باشه بعد از انتقال مشکلی پیش نمیاد

  4. #4

    نقل قول: نحوه انتقال بخش های یک برنامه windows form به فولدر بدون رخداد مشکل

    نقل قول نوشته شده توسط cisco ++ مشاهده تاپیک
    دوستان میدونید با چه تنظیماتی میتونم اجزای برنامه ( انواع دیتاست ، انواع فرم، انواع گزارش و..) رو دسته بندی کنم و داخل پوشه بزارم بدون اینکه در اجرای برنامه به دلیل جابجایی مشکلی پیش بیاد؟
    مثلا 2 تادیتاست مربوط به یک فرم رو کپی کردم در فولدر ولی دیگه اجرا نشد !!!!
    راه حلی دارین؟؟؟؟
    با سلام خدمت شما دوست عزیز

    بهترین راهش اینه که ابتدا فرم یا .. را در قسمت روت (اصلی) در Solution Explorer بسازید و سپس روی نام پروژه راست کلیک و Add->New Folder و بزنین(یعنی از داخل خود برنامه پوشه بسازین) و سپس فرم ها یا ... رو داخل اون پوشه یا زیر پوشه هاش درگ / کپی و پیست کنین.

    اما اگر داخل پوشه گذاشتین و دیگه اون فرم رو نمیشناسه
    دو راه دارید:
    1.شاید NameSpace اون با NameSpace سایر فرمهاتون و برنامتون یکسان نیست که باید درست بشه تا شناخته شه
    2.توسط آدرس دادن بهش دسترسی پیدا کنین
    مثلا من یک فرم تو پوشه new folder ساختم به این صورت بهش دسترسی پیدا میکنم

    New_Folder.Form2 frm = new New_Folder.Form2();
    frm.Show();


    موفق باشین
    بایت بایت

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: درخواست ایجاد بخش های "برنامه نویسی آندروید و آیفون" در بخش برنامه نویسی موبایل + انتقاد
    نوشته شده توسط CYCLOPS در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 15 اسفند 1389, 14:14 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 24 بهمن 1389, 07:53 صبح
  3. نحوه استفاده کنترل های web در windows
    نوشته شده توسط samanes در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 31 فروردین 1386, 20:06 عصر
  4. تبدیل یک برنامه windows form به Web Forms ؟
    نوشته شده توسط Ali-Far در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1385, 23:55 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •