نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اشکال در ذخیره متن

  1. #1

    اشکال در ذخیره متن

    سلام
    من میخوام یک متن انگلسی رو دخیره کنم تو دیتابیس ولی برنامه به من اینexception رو میده

    The name "nslg" is not permitted in this context. Valid expressions are constants, constant expressions, and (in some contexts) variables. Column names are not permitted.
    اینم کد
    bjCommand.CommandText = "Insert into queue ( number,Request ) values(" + Decsource + "," + Decbody + ")";

    وقتی دستی خودم وارد میکنم هیچ اروری نمیده
    ممنون میشم کمک کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahab2025
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تا شعاع فعالیت کیبرد بیسیم خودم
    پست
    516

    نقل قول: اشکال در ذخیره متن

    فکر کنم دابل کوتیشن هات زیادی باشه
    نوع فیلدهات چیه؟

  3. #3

    نقل قول: اشکال در ذخیره متن

    دستورات برای ذخیره اطلاعات.
                        db.cmd.CommandText = "insert into Tbl_Company (C_AddNumber,C_NoyeMosse,C_NameMosse,C_NameDefterM  aly,C_Sex,C_NameAdmin,C_Description,C_Tel,C_Fax,C_  DateCreate,C_Address,C_Logo) Values " +
    "(@C_AddNumber,@C_NoyeMosse,@C_NameMosse,@C_NameDe fterMaly,@C_Sex,@C_NameAdmin,@C_Description,@C_Tel ,@C_Fax,@C_DateCreate,@C_Address,@C_Logo)";
    db.cmd.Parameters.AddWithValue("@C_AddNumber", TxtAddNumber.Text);
    db.cmd.Parameters.AddWithValue("@C_NoyeMosse", CmbNoyeMosse.SelectedItem.ToString());
    db.cmd.Parameters.AddWithValue("@C_NameMosse", TxtNameMosse.Text);
    db.cmd.Parameters.AddWithValue("@C_NameDefterMaly" , TxtNameDafter.Text);
    db.cmd.Parameters.AddWithValue("@C_Sex", CmbSex.SelectedItem.ToString());
    db.cmd.Parameters.AddWithValue("@C_NameAdmin", TxtNameAdmin.Text);
    db.cmd.Parameters.AddWithValue("@C_Description", TxtDistrubtion.Text);
    db.cmd.Parameters.AddWithValue("@C_Tel", TxtTel.Text);
    db.cmd.Parameters.AddWithValue("@C_Fax", TxtFax.Text);

  4. #4

    نقل قول: اشکال در ذخیره متن

    برای ذخیره عدد باید به این صورت بدی کد رو.
    cmd.Parameters.AddWithValue("@C_Tel", Int32.Parse( TxtTel.Text));

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: اشکال در ذخیره متن

    وقتی میخوایی چیزی در بانک درج کنی باید بین ' ' قرار بگیره ... !!!!
    values('" + Decsource + "','" + Decbody + "')";

  6. #6

    نقل قول: اشکال در ذخیره متن

    اقای سی شارپ نویس درست می گن برای ذخیره متن بعد از دابل کوتیشن باید تک کوتیشن رو بزارید مثال insert into a values('ahmad') حالا این کد رو توی سی شارپ اجرا کنی می بینی که تک کوتیشن ها الزامی هستند

تاپیک های مشابه

  1. اشکال در ذخیره متن فارسی
    نوشته شده توسط karimi84 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 خرداد 1392, 13:57 عصر
  2. ذخیره متن های بزرگ در دیتابیس؟
    نوشته شده توسط reham در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 02 آذر 1383, 20:11 عصر
  3. اشکال در ذخیره اطلاعات فارسی در sql server
    نوشته شده توسط alpha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 شهریور 1383, 14:46 عصر
  4. اشکال در نوشتن متن فارسی بر روی لیبل
    نوشته شده توسط mansoor_csharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 06 خرداد 1383, 18:18 عصر
  5. اشکال در ذخیره رکورد در Sqlserver
    نوشته شده توسط mhaeri در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 دی 1382, 18:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •