نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مقایسه دو آرایه لیست با هم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    مقایسه دو آرایه لیست با هم

    سلام. من یک آرایه اصلی دارم به صورت زیر:
    1
    6
    11
    16
    21

    حالا میخوام یک آرایه ای دیگه را به این مقایسه کنم. توجه: هر عنصر باید در جای خودش باشد. مثلا :

    اگه بخوام این را با بالایی مقایسه کنم:
    1
    6
    7
    11
    16
    21
    باید مقایسه کنه که 1 با 1 برابر بعد 6 با 6 بعد 7 با 11 برابر نیست پیغام بده.
    اینجا طبق این قضیه بقیه مقایسه ها نیز اشتباه خواهد شد چون یکی جلو افتاده میخوام اونی که اشتباه بود از لیست حذف بشه و دوباره مقایسه انجام بشه

  2. #2

    نقل قول: مقایسه دو آرایه لیست با هم

    using System;
    using System.Linq;

    class Program
    {
    static void Main()
    {
    string[] array1 = { "dot", "net", "perls" };
    string[] array2 = { "a", "different", "array" };
    string[] array3 = { "dot", "net", "perls" };
    string[] array4 = { "DOT", "NET", "PERLS" };

    bool a = array1.SequenceEqual(array2);
    bool b = array1.SequenceEqual(array3);
    bool c = array1.SequenceEqual(array4, StringComparer.OrdinalIgnoreCase);

    Console.WriteLine(a);
    Console.WriteLine(b);
    Console.WriteLine(c);
    }
    }

    Output

    False
    True
    True

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: مقایسه دو آرایه لیست با هم

    یعنی تو مثالی که خودت زدی، مقایسه دو تا آرایه باید true بده؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مقایسه آیتمهای دو لیست باکس و برگرداندن آیتمهای غیر همسان
    نوشته شده توسط dr_ghezavat در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 12 تیر 1394, 15:32 عصر
  2. جلوگیری از ذخیره حروف تکراری در آرایه لیست
    نوشته شده توسط kianezhad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1391, 00:15 صبح
  3. حرفه ای: بررسی ثبت نظر کاربر و مقایسه با کلمات لیست سیاه
    نوشته شده توسط ghiravani در بخش PHP
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 19 بهمن 1391, 22:20 عصر
  4. مقایسه ایتم های لیست باکس
    نوشته شده توسط goldpower در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 03 تیر 1391, 22:48 عصر
  5. سوال: مقایسه ایتم های لیست باکس
    نوشته شده توسط goldpower در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 08:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •