نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارور در افزونه ها وردپرس

  1. #1

    Lightbulb ارور در افزونه ها وردپرس

    با سلام
    من به ی همچین اروری بر خوردم ممنون میشم بگید ایرادش از کجاست
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/perspol4/public_html/wp-content/themes/perspolisia/functions.php:554) in /home3/perspol4/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 876

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ابوذر محمودی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تربت حیدریه
    پست
    476

    نقل قول: ارور در افزونه ها وردپرس

    تو خود سایت وردپرس سرچ کنین کلی درموردش بحث شده که.
    اینو تو خط اول فایل function.php بعد تگ پی اچ پی بذارین ببینین مشکل حل میشه :
    ob_start();
    بعضی وقتا اگه قبل تگ پی اچ پی فاصله خالی باشه این پیغام رو هم میده.

  3. #3

    نقل قول: ارور در افزونه ها وردپرس

    اون ارور درست شد برای یک تگ php باز شده اضافی بود ولی حالا اینو بهم میده
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/perspol4/public_html/wp-content/themes/perspolisia/functions.php:556) in /home3/perspol4/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 876

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ابوذر محمودی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تربت حیدریه
    پست
    476

    نقل قول: ارور در افزونه ها وردپرس

    این ارور هم دقیقا همون ارور بالاس .
    مورد بالا رو اکی کردین؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: درمورد یکی از افزونه های وردپرس
    نوشته شده توسط behbaz در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 20 فروردین 1392, 17:36 عصر
  2. نیاز به یک برنامه نویس برای توسعه یکی از افزونه های وردپرس دارم
    نوشته شده توسط tsonade در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 24 اسفند 1391, 22:39 عصر
  3. سوال: نیاز به یک افزونه نویس وردپرس
    نوشته شده توسط alihm1992 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 11 دی 1391, 22:36 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 22 شهریور 1390, 01:21 صبح
  5. نحوه نصب و راه اندازی افزونه عضویت در خبرنامه وردپرس post notify
    نوشته شده توسط cmm_cmm_2007@yahoo در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 23 فروردین 1390, 21:59 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •