نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: رفع خطای برنامه نویسی

  1. #1

    رفع خطای برنامه نویسی

    سلام من چند قطعه کد رو اجرا میکنم و همه یه خطا میدن توی همه این قطعه کد ها از لگاریتم استفاده شده و خطای زیر رو میده قسمتی از کد که خطاو یه نمونه از خطا پایین هست
    void
    Ready_Task(int RO, int number , double alpha)
    {
    int i;
    random(number ,alpha);
    for(i=0;i<number;i++)
    {
    T[i].u=T[i].c/T[i].p;
    T[i].v=((log10(T[i].p)/log10(2))- floor((log10(T[i].p)/log(2))));
    T[i].RO=RO;
    }


    Error1error C2668: 'log10' : ambiguous call to overloaded function
    و یه قطعه کد دیگه هست که 20 خطا میده و همه در مورد توابعی هست که تعریف شده مثل خطای پایین
    Error 6error C2601: 'Task_Generation' : local function definitions are illegal

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: رفع خطای برنامه نویسی

    Error1error C2668: 'log10' : ambiguous call to overloaded function
    این خطا که مربوط به ارسال پارامتر با نوع داده تعریف نشده هست...
    این تابع فقط دابل قبول میکنه (double)
    برای تبدیل Int به double میتونید به این صورت عمل کنید.

    double x;
    x = log10 (static_cast<double> (12));


    خطای دوم هم بهتره تابع رو به صورت کامل قرار بدی ( و البته سعی کن از تگ کد C++‎ موقع ارسال کدت استفاده کنی تا کدت خوانا تر بشه )

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای برنامه نویسی با MFC
    نوشته شده توسط rezvaneyaghobi در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1391, 14:23 عصر
  2. آموزش: راه حل رفع مشکل برنامه نویسی تیمی MVC
    نوشته شده توسط spotlight00 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 27 خرداد 1390, 00:27 صبح
  3. رفع خطای برنامه
    نوشته شده توسط poostrator در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 24 دی 1387, 08:38 صبح
  4. خطای برنامه نویسی ؟؟؟؟
    نوشته شده توسط hamedgh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آبان 1386, 19:48 عصر
  5. رفع خطای برنامه
    نوشته شده توسط mohammad6 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مهر 1382, 18:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •