نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سوال : ConnectionString

  1. #1
    کاربر جدید آواتار maral_23
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    تهران - مشهد
    پست
    12

    سوال : ConnectionString

    درود
    با این کد میخوام برنامه به هر سروری از بانک اتصال پیدا کنه اما اجرا نمیشه وکانکشن استرینگ null برمیگردونه


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Configuration;
    using System.Data.SqlClient;
    using System.Data;

    namespace CS_WebConfig
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    DataTable dt;

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    }

    public string GetString()
    {
    return ConfigurationManager.AppSettings["ConnectionString"].ToString();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection(GetString());
    SqlDataAdapter sqlda = new SqlDataAdapter("select * from TableInfo", con);
    dt = new DataTable();
    sqlda.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;
    }
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: سوال : ConnectionString

    دوست عزیز شما دو پست پایین تر همین تایپیک رو ایجاد کردین!!!!!!!!!!!!!کمی صبر خوبه ضمن اینکه جواب هم دادند
    اما جوابت
    این رو کپی کن تو فایل کانفیگت البته محتواش رو پاک کن
    البته اسم دیتابیست رو اصلاح کن!!!!!!
    :
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    <configuration>
    <appSettings>
    <add key="connection" value="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\Database1.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True"/>
    </appSettings>
    </configuration>

    و اینجوری هم ازش استفاده کن
    :
     SqlConnection connection = new SqlConnection(System.Configuration.ConfigurationSe  ttings.AppSettings["connection"]);

  3. #3

    نقل قول: سوال : ConnectionString

    سلام ببخشید آقای esafb52 میشه این اطلاعات رو توی قالب یه پروژه قرار بدید منم خیلی بهش نیاز دارم.
    میخوام از طریق آدرس یه textbox کانکشن رو ست کنم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد Extended Stored Procedure
    نوشته شده توسط محسن در بخش SQL Server
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1383, 01:23 صبح
  2. سوال درباره بانک MP3
    نوشته شده توسط هادی کریمی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 06 دی 1383, 18:32 عصر
  3. سوال در مورد کد اس کیو ال
    نوشته شده توسط ghaum در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 خرداد 1382, 20:19 عصر
  4. یه سوال در مورد پاسکال
    نوشته شده توسط structures_c در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:23 عصر
  5. یک سوال در مورد کد sql
    نوشته شده توسط ghaum110 در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اسفند 1381, 16:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •