نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: Exception: Syntax error (missing operator) in query expressionٍٍ

  1. #1

    Question Exception: Syntax error (missing operator) in query expressionٍٍ

    با سلام به همگی

    دوستان، من توی یک برنامه که دیتا بیسش رو اکسس قرار دادم،
    حین استفاده از یک کوئری به شکل زیر:

    "SELECT * FROM roomer WHERE [name] LIKE '%"+textBox8.Text+"%' & accDate="+textBox7.Text+" & roomNo="+textBox6.Text+" & [count]="+textBox5.Text;


    این پیغام رو دریافت می کنم.

    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  2. #2

    نقل قول: Exception: Syntax error (missing operator) in query expressionٍٍ

    نقل قول نوشته شده توسط arash69 مشاهده تاپیک
    با سلام به همگی

    دوستان، من توی یک برنامه که دیتا بیسش رو اکسس قرار دادم،
    حین استفاده از یک کوئری به شکل زیر:

    "SELECT * FROM roomer WHERE [name] LIKE '%"+textBox8.Text+"%' & accDate="+textBox7.Text+" & roomNo="+textBox6.Text+" & [count]="+textBox5.Text;


    این پیغام رو دریافت می کنم.

    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    سلام
    دوست عزیز & اشتباهه ، باید بنویسی and
    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: Exception: Syntax error (missing operator) in query expressionٍٍ

    تغییر دادم، ولی باز هم همون خطا رو میده.

  4. #4

    نقل قول: Exception: Syntax error (missing operator) in query expressionٍٍ

    accDate="+textBox7.Text+"

    اينا رو به اين صورت بنويس

    accDate='"+textBox7.Text+"'

  5. #5

    نقل قول: Exception: Syntax error (missing operator) in query expressionٍٍ

    بسیار ممنون، مشکل خطا حل شد.

    اما سوالی که الان دارم، اینه که وقتی مثلا قسمتی از فیلد نام رو وارد می کنم و برای textBox های بعدی مقداری نمی زنم، چیزی رو توی نتایج جست و جو نمیاره.

  6. #6

    نقل قول: Exception: Syntax error (missing operator) in query expressionٍٍ

    چون بینشون and نوشتین اگه میخواین حتی با پر کردن یه دونه تکست باکس هم نتایج رو نشون بده باید به جای or ، and بنویسین

  7. #7

    نقل قول: Exception: Syntax error (missing operator) in query expressionٍٍ

    با تشکر از همگی

  8. #8

    نقل قول: Exception: Syntax error (missing operator) in query expressionٍٍ

    اگر جستجوی پیشرفته هست که باید and(برای محدود کردن نتایج) استفاده بشه.
    باید کوئری رو برحسب فیلدهای پر شده بسازید و بعد اجراش کنید: https://barnamenevis.org/showthread.php?343579

تاپیک های مشابه

  1. خطای syntax error (missing operator) in querye وno value given for one or more rquired paramers
    نوشته شده توسط Veteran در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 06 فروردین 1391, 11:53 صبح
  2. Syntax error (missing operator) in query expression
    نوشته شده توسط metallica در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 خرداد 1390, 14:00 عصر
  3. سوال: syntax error در اجرای Query
    نوشته شده توسط bahar_7 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 تیر 1389, 02:38 صبح
  4. Export to PDF - Error "Operation not yet implemented&qu
    نوشته شده توسط mehdi1358 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 آذر 1385, 08:51 صبح
  5. Syntax error in FROM clause error '80040e14'
    نوشته شده توسط zizi_zizi69 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 10 مهر 1385, 17:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •