نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطا در اجرای تابع

  1. #1
    کاربر جدید آواتار develop.bigg
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    Freelancer
    سن
    30
    پست
    14

    خطا در اجرای تابع

    با سلام و خسته نباشید خدمت شما
    یه پوسته وردپرس روی هاستم نصب کردم ولی با این خطا مواجه شدم :


    Warning: require(__DIR__/warp.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/mysite/public_html/mysite.com/wp-content/themes/yoo_nano3_wp/functions.php on line 10

    Warning: require(__DIR__/warp.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/mysite/public_html/mysite.com/wp-content/themes/yoo_nano3_wp/functions.php on line 10

    Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '__DIR__/warp.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in/home3/mysite/public_html/mysite.com/wp-content/themes/yoo_nano3_wp/functions.php on line 10


    در صورتی که توی لوکال کار میکنه و خطایی هم نمیده. اشکال از کجاست؟ توی فایل functions هم خط 10 این کد نوشته شده :

    require(__DIR__.'/warp.php');


    ممنون میشم کمکم کنید

  2. #2
    کاربر جدید آواتار develop.bigg
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    Freelancer
    سن
    30
    پست
    14

    نقل قول: خطا در اجرای تابع

    مربوط به نسخه php نیست؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطا در اجرای این تابع
    نوشته شده توسط elahezarei در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1390, 10:35 صبح
  2. خطا در اجرای صفحه ASPX
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 اردیبهشت 1384, 08:32 صبح
  3. خطا در اجرای دستور libfilecopy
    نوشته شده توسط فریدی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 آبان 1383, 22:35 عصر
  4. خطا در اجرای برنامه
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 09 تیر 1383, 14:03 عصر
  5. خطا در اجرای برنامه
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 04 اسفند 1382, 09:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •