نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: روشن کردن سیستم با سی شارپ در شبکه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    روشن کردن سیستم با سی شارپ در شبکه

    سلام دوستان

    من یه برنامه کافی نت دارم می سازم حالا می خوام یه قسمتی بسازم که از طریق سرور بتونه یه سیستم را روشن کنه؟ کسی می دونه چه طور باید این کار را انجام بدیم.

    من خودم یه سرپی زدم فکرکنم باید از mac address استفاده کردن اما چه طور؟؟

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    نقل قول: روشن کردن سیستم با سی شارپ در شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط amin_sltny مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    من یه برنامه کافی نت دارم می سازم حالا می خوام یه قسمتی بسازم که از طریق سرور بتونه یه سیستم را روشن کنه؟ کسی می دونه چه طور باید این کار را انجام بدیم.

    من خودم یه سرپی زدم فکرکنم باید از mac address استفاده کردن اما چه طور؟؟

    ممنون
    کسی نیت کمک کنه من هنوز منتظرما!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. #3

    نقل قول: روشن کردن سیستم با سی شارپ در شبکه

    ببین باید از طریق دستور های داخل CMD این کار را انجام بدی . این دستور داخل CMD کامپیوتر را خاموش می کنه :
    shutdown -a\\(computername or ip)
    حالا فقط کافیه که CMD اجرا شه و این کد داخلش اجرا بشه . این کد را امتحان کن :
    System.Diagnostics.Process.Start("CMD.EXE","shutdo  wn -a\\(computername or ip)");

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    نقل قول: روشن کردن سیستم با سی شارپ در شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط pooria_googooli مشاهده تاپیک
    ببین باید از طریق دستور های داخل CMD این کار را انجام بدی . این دستور داخل CMD کامپیوتر را خاموش می کنه :
    shutdown -a\\(computername or ip)
    حالا فقط کافیه که CMD اجرا شه و این کد داخلش اجرا بشه . این کد را امتحان کن :
    System.Diagnostics.Process.Start("CMD.EXE","shutdo  wn -a\\(computername or ip)");
    دوست عزیز من می خوام سیستم خاموش را روشن کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نه خاموش!!!!!!!!!!!

  5. #5

    نقل قول: روشن کردن سیستم با سی شارپ در شبکه

    من راه و روشش را به شما گفتم . دیگه زحمت یه سرچ توی اینترنت را باید بکشید خودتون . قرار نیست اینجا همه کد ها آماده قرار بگیره .

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    نقل قول: روشن کردن سیستم با سی شارپ در شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط pooria_googooli مشاهده تاپیک
    من راه و روشش را به شما گفتم . دیگه زحمت یه سرچ توی اینترنت را باید بکشید خودتون . قرار نیست اینجا همه کد ها آماده قرار بگیره .
    خب من اگه از اینترنت پیدا می کردم که دیگه اینجا سوالما نمی نوشتم که!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. #7

    نقل قول: روشن کردن سیستم با سی شارپ در شبکه

    \س من شرمندم . ای مدل سوال ها را امکان نداره من جواب بدم . شما ابتدا دنبال بک دستور داس باش که کامپیوتر را روشن کنه .سپس اون دوستور را داخل کد سی شارپ که بهتون دادم قرارا بدید . من به نویه خودم بعد از اونهمه بحث توی تالار دیگه امکان نداره سورس کامل در اختیار کسی قرار بدم . ببخشید

  8. #8
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: روشن کردن سیستم با سی شارپ در شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط amin_sltny مشاهده تاپیک
    خب من اگه از اینترنت پیدا می کردم که دیگه اینجا سوالما نمی نوشتم که!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    مطمئنا خوب جستجو نکردید. توی چندین تاپیک وجود داره!

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    نقل قول: روشن کردن سیستم با سی شارپ در شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط pooria_googooli مشاهده تاپیک
    ببین باید از طریق دستور های داخل CMD این کار را انجام بدی . این دستور داخل CMD کامپیوتر را خاموش می کنه :
    shutdown -a\\(computername or ip)
    حالا فقط کافیه که CMD اجرا شه و این کد داخلش اجرا بشه . این کد را امتحان کن :
    System.Diagnostics.Process.Start("CMD.EXE","shutdo  wn -a\\(computername or ip)");

    این کدی که نوشتید فکر نکنم مال خاموش کردین باشه ها.-a مال از کار انداختن هست!!!

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: روشن کردن سیستم با سی شارپ در شبکه

    چیزی که من میدونم اینه که اولا باید mainboard اوم سیستم این موضوع رو پشتیبانی کنه که اینو میشه از تو تنظیمات bios توی powerOption ببینی که چیا رو support میکنه. یه سری برنامه های autoPowerOn هم داریم که یه سیگنال میفرستن و با اون سیگنال سیستم رو روشن میکنن. فک نکنم دستور cmd برای این کار باشه و باید یه سیگنال قابل فهم برای mainboard بفرستی. مثل دکمه های powerOn روی کیبورد که سیتم رو روشن میکنن

  11. #11

    نقل قول: روشن کردن سیستم با سی شارپ در شبکه


  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نا کجا باد
    پست
    813

    نقل قول: روشن کردن سیستم با سی شارپ در شبکه

    دیدم عنوان جالب است بگذار ما هم شرکت کنیم بلکم یک چیزی یاد بگیریم
    شما با shutdown,reboot کردن سیتم ها تحت شبکه مشکلی نداری اگر نه لطفا نمونه کدها را قرار بدهید تا ببینیم چگونه بایدد ما هم استفاده کنیم
    دوم از آنکه شما می توانید کامپیوتر خودتون را روشن کنید با استفاده از این دستورات؟؟
    نمونه کدهای زیر برای عملیات های با لا در شبکه گفتم پیدا کردم اگر شبکه ای در اختیار دارید تست کنید ببینید جواب می دهد و نتیجه را بگویید
    http://www.technicaltalk.net/index.php?topic=1051.0
    http://www.nullskull.com/q/10062711/...n-network.aspx
    http://social.microsoft.com/Forums/e...-to-network-pc

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    نقل قول: روشن کردن سیستم با سی شارپ در شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad kafiyan مشاهده تاپیک
    دیدم عنوان جالب است بگذار ما هم شرکت کنیم بلکم یک چیزی یاد بگیریم
    شما با shutdown,reboot کردن سیتم ها تحت شبکه مشکلی نداری اگر نه لطفا نمونه کدها را قرار بدهید تا ببینیم چگونه بایدد ما هم استفاده کنیم
    دوم از آنکه شما می توانید کامپیوتر خودتون را روشن کنید با استفاده از این دستورات؟؟
    نمونه کدهای زیر برای عملیات های با لا در شبکه گفتم پیدا کردم اگر شبکه ای در اختیار دارید تست کنید ببینید جواب می دهد و نتیجه را بگویید
    http://www.technicaltalk.net/index.php?topic=1051.0
    http://www.nullskull.com/q/10062711/...n-network.aspx
    http://social.microsoft.com/Forums/e...-to-network-pc
     System.Diagnostics.Process.Start("ShutDown", "/r"); // Restart system

    System.Diagnostics.Process.Start("ShutDown", "/s"); // shutdown system


    نه این لینکا که همش مال خاموش کردنه نه روشن کردن!!!!!!!!!!!!!!

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایران
    سن
    39
    پست
    467

    نقل قول: روشن کردن سیستم با سی شارپ در شبکه

    این تاپیک رو بخون
    من خودم اینو پیاده سازی کردم
    باید سوکت بنویسی
    ضمنا باید مادر بردتم ساپورت کنه و گزینشم فعال کرده باشی
    https://barnamenevis.org/showthread.p...A7%D8%B1%D9%BE
    موفق باشید

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نا کجا باد
    پست
    813

    نقل قول: روشن کردن سیستم با سی شارپ در شبکه

    ببخشید اگر شما تست کردید و جواب گرفتید بگذارید تا شاید بقیه ی دوستان هم استفاده کنند و در ضمن معلوم هست اصلا متنی که نوشتم را نخواندید

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: روشن کردن سیستم با سی شارپ در شبکه


  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایران
    سن
    39
    پست
    467

    نقل قول: روشن کردن سیستم با سی شارپ در شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad kafiyan مشاهده تاپیک
    ببخشید اگر شما تست کردید و جواب گرفتید بگذارید تا شاید بقیه ی دوستان هم استفاده کنند و در ضمن معلوم هست اصلا متنی که نوشتم را نخواندید
    اتفاقا متن شما رو خوندم ، این شمایین که به لینکی که دادم ، نرفتین و نخوندینش
    تو همون لینک من سه سال پیش توضیح دادم.

    نقل قول نوشته شده توسط godofphp مشاهده تاپیک
    دقیقا کارایی که می خوای انجام بدی تو لینک های این دوستمون هست
    فقط باید زحمت بکشید و بخونیدشون ، انتظار کد آماده نداشته باشید. (گرچه همون ها هم کد آماده هستند)

تاپیک های مشابه

  1. روشن کردن سیستم از طریق شبکه
    نوشته شده توسط mesam1358 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 27 آبان 1391, 11:56 صبح
  2. روشن کردن سیستم کلاینت
    نوشته شده توسط Tasnim در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 25 آبان 1387, 07:19 صبح
  3. خاموش و روشن کردن سیستم با سی شارپ
    نوشته شده توسط hojjat_gh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 مهر 1387, 14:06 عصر
  4. روشن کردن سیستم
    نوشته شده توسط ali621 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 16 بهمن 1385, 20:31 عصر
  5. روشن کردن سیستم در شبکه
    نوشته شده توسط asemanabi در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1383, 13:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •