نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: خط مرزی افقی در هنگام ایجاد Split Container رو زمان اجرای فرم چجوری از بین ببرمش؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    356

    خط مرزی افقی در هنگام ایجاد Split Container رو زمان اجرای فرم چجوری از بین ببرمش؟

    سلام دوستان؛
    من برای اینکه اجزای فرم در جای خودشون باشن و به نوعی دچار نظم باشن از SplitContainer استفاده کردم.
    حالا وقتی که برنامه رو اجرا می کنم خط افقی که هنگام ایجاد Split دیده میشه توی فرم هم دیده میشه ولی اگه بیام از یک Button استفاده کنم ؛ دیگه اون خط دیده نمیشه و از بین میره که هدف من هم همینه.
    حالا سوالم اینجاست که اون خط افقی رو چچوری حذفش کنم تا هنگام اجرا دیده نشه.

    شکل فرم در زمان ساخت:


    Mainform-split.jpg



    شکل فرم در زمان اجرا:


    Mainform-split-run.jpg

  2. #2

    نقل قول: خط مرزی افقی در هنگام ایجاد Split Container رو زمان اجرای فرم چجوری از بین ببرمش؟

    خاصیت IsSplitterFixedروی True تنظیم کنید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    356

    نقل قول: خط مرزی افقی در هنگام ایجاد Split Container رو زمان اجرای فرم چجوری از بین ببرمش؟

    خیلی ازت ممنونم دوست عزیز؛ ولی مشکل همچنان باقیست و خط مرزی دیده میشه؛
    پروژه رو براتون ضممیه کردم تا اگه وقت داشتید نگاهی بهش بکنید.
    مرسی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: خط مرزی افقی در هنگام ایجاد Split Container رو زمان اجرای فرم چجوری از بین ببرمش؟

    میتوانید مقدار SplitterWidth رو روی 1 تنظیم کنید اما این خط هیچوقت حذف نمیشه !
    اصولا خاصیت SplitterContainer اینه ، بجاش دوتا Panel درست کنید و خودتون رو راحت کنید.

    کارکرد SplitContainer اینه که دو تا پنل رو بشه جابجا کرد. استفاه ی شما از این کنترل غلطه !

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: خط مرزی افقی در هنگام ایجاد Split Container رو زمان اجرای فرم چجوری از بین ببرمش؟

    دوست عزیز به راحتی با false کردن property به اسم TabStop برای split container میتونی کاری که میخوای رو انجام بدی

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    356

    نقل قول: خط مرزی افقی در هنگام ایجاد Split Container رو زمان اجرای فرم چجوری از بین ببرمش؟

    ممنونم ازتون؛ من طبق گفته شما از Panel استفاده کردم.
    حالا یک سوال دارم:
    الف) با توجه به این شکل و اینکه فرم من Maximize هستش؛دو تا Panel رو با چه اندازه ای تعریف کنم که طبق شکل در بیاد در هنگام اجرا؟


    یعنی Panel بالایی هم عرض با فرم و از نظر ارتفاع 70 درصد.
    panel پایین هم عرض با فرم و از نظر ارتفاع 30 درصد.
    چون میخوام در Panel بالایی DataGridview بذارم و در panel پایینی یک سری ابزارهای کنترلی.

    ب)
    ضمنا چیکار کنم که DataGridView تو panel بالایی به صورت تمام صفحه نمایش داده بشه؟؟ اصلا طرحی که در نظر گرفتم خوبه؟ یا بدون panel این کار رو انجام بدم؟
    الان وقتی که panel نیست میتونم DataGridview رو ببینم ولی وقتی که Panel رو میذارم نمیتونم.

    ممنون میشم جوابمو بدین.
    آخرین ویرایش به وسیله sahel65 : یک شنبه 30 تیر 1392 در 12:49 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: خط مرزی افقی در هنگام ایجاد Split Container رو زمان اجرای فرم چجوری از بین ببرمش؟

    منظورتون اینطوریه :...................................
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    356

    نقل قول: خط مرزی افقی در هنگام ایجاد Split Container رو زمان اجرای فرم چجوری از بین ببرمش؟

    تقریبا درسته ولی میدونید چیه؟ من Datagridview رو بصورت ویزاردی نیوردم بذارم توی پنل و دارم از طریق کد نویسی ایجادش می کنم دوست عزیز:
    یعنی اینجوری ایجادش کردم:

    public DataGrid dg = new DataGrid();
    dg.DataSource = dt;
    this.Controls.Add(dg);

    حالا وقتی که کاربر برنامه رو اجرا میکنه ؛ اولش و در فرم اصلی هیچی نمیبینه ولی وقتی روی گزینه مورد نظر کلیک کنه میخوام Datagridview تو پنل بالایی نمایش داده بشه.
    ضمنا اندازه ها رو به درصد دادین که وقتی کوچیک و بزرگ میشه اونها هم تغییر می کنن؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: خط مرزی افقی در هنگام ایجاد Split Container رو زمان اجرای فرم چجوری از بین ببرمش؟

    نقل قول نوشته شده توسط sahel65 مشاهده تاپیک
    ضمنا اندازه ها رو به درصد دادین که وقتی کوچیک و بزرگ میشه اونها هم تغییر می کنن؟

    [/LEFT]
    خوب حالا اینو نگاه کن همه کنترلها وتنظیمات مربوطه از طریق کد اعمال شده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله khokhan : یک شنبه 30 تیر 1392 در 16:17 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: خط مرزی افقی در هنگام ایجاد Split Container رو زمان اجرای فرم چجوری از بین ببرمش؟

    .................................................. .............................!!!!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد کنترل ها در زمان اجرای برنامه
    نوشته شده توسط jafar5401 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 08 خرداد 1394, 11:10 صبح
  2. ایجاد table جدید در زمان اجرای برنامه
    نوشته شده توسط djscsi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 19 تیر 1388, 23:01 عصر
  3. کمک - ایجاد بانک اطلاعاتی Oracle 10g در زمان اجرای فرم
    نوشته شده توسط arman_Delta2002 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 20 فروردین 1388, 21:30 عصر
  4. ایجاد گزارش دینامیک در زمان اجرای برنامه با کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط iman_tavajoh در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 20 دی 1387, 15:15 عصر
  5. ایجاد یک object در زمان اجرای برنامه
    نوشته شده توسط Amir Oveisi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1385, 10:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •