نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کد مقدار انتخاب شده از لیست باکس چیه؟

  1. #1

    کد مقدار انتخاب شده از لیست باکس چیه؟

    دوستان !
    مقدار انتخاب شده از لیست باکس رو با این کد میشه برگردوند :

    label7.Text = listBox1.SelectedValue.ToString();

    ولی موقع ثبت مقدار label7 در پایگاه داده پیغام زیر رو میده :
    input string was not in currect format
    درخالیکه فیلد جدول از نوع nvarchr هست
    چرا؟

  2. #2

    نقل قول: کد مقدار انتخاب شده از لیست باکس چیه؟

    مطمعن شو که توی فیلد درست داری ذخیره میکنی، اگر مطمعنی طول فیلدت رو با طول رشته اس که داری بهش میفرستی چک کن. البته با تابع Length چک کن که اگر فاصله هم داره بهت بگه.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  3. #3

    نقل قول: کد مقدار انتخاب شده از لیست باکس چیه؟

    label7.text=listbox1.selecteditem.tostring();

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: کد مقدار انتخاب شده از لیست باکس چیه؟

    برای شماره سطر انتخابی

    listBox1.SelectedIndex.ToString();


    برای متن سطر انتخالی
    listBox1.Text.ToString()

  5. #5

    نقل قول: کد مقدار انتخاب شده از لیست باکس چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط nima.sh مشاهده تاپیک
    label7.text=listbox1.selecteditem.tostring();
    بازم همون پیغام رو میاره و همچنین داخل لیبل هم system.data.dataRowView میاره !!!

  6. #6

    نقل قول: کد مقدار انتخاب شده از لیست باکس چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط sohil_ww مشاهده تاپیک
    برای شماره سطر انتخابی

    listBox1.SelectedIndex.ToString();


    برای متن سطر انتخالی
    listBox1.Text.ToString()
    ممنون برادر
    برام متن سطر انتخاب شده مهم هست ، این روش رو هم تست کردم ولی باز همون ارور رو میده
    متاسفانه دقیقا به کدوم فیلد در پایگاه داده ارور میده رو نمیدونم وگرنه کارم راحت تر میشد

  7. #7

    نقل قول: کد مقدار انتخاب شده از لیست باکس چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mani_rf مشاهده تاپیک
    مطمعن شو که توی فیلد درست داری ذخیره میکنی، اگر مطمعنی طول فیلدت رو با طول رشته اس که داری بهش میفرستی چک کن. البته با تابع Length چک کن که اگر فاصله هم داره بهت بگه.
    متشکرم
    روش ذخیره ام همینایی هس که دوستان هم اشاره کرده ان .جور دیگه نمیدونم !!!
    ضمنا طول فیلد رو ازکجا بدونم؟ nvarchar در پایگاه داده و اینجا هم که رشته است دیگه !
    ممنون میشم نمونه کدش رو بزارید

  8. #8

    نقل قول: کد مقدار انتخاب شده از لیست باکس چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام
    بفرمائید:
    label1.Text = listBox1.Text;
    اینو که اول از همه نوشته بودم
    بعد یکی از دوستان گفتن :
    listBox1.Text.ToString()
    که جواب نداد

  9. #9

    نقل قول: کد مقدار انتخاب شده از لیست باکس چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط cisco ++ مشاهده تاپیک
    متشکرم
    روش ذخیره ام همینایی هس که دوستان هم اشاره کرده ان .جور دیگه نمیدونم !!!
    ضمنا طول فیلد رو ازکجا بدونم؟ nvarchar در پایگاه داده و اینجا هم که رشته است دیگه !
    ممنون میشم نمونه کدش رو بزارید
    طول NVarChar رو باید از داخل دیتابیس ببنی. طول رشته ای که داری میفرستی و محتویات رو هم حتما چک کن. مطمعننا 1چیزی با دیتابیست هماهنگی نداره
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 آذر 1390, 02:56 صبح
  2. سوال: save کردن آدرس فایل انتخاب شده در لیست باکس
    نوشته شده توسط l4tr0d3ctism در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 09 مرداد 1388, 03:46 صبح
  3. حذف عنصر انتخاب شده از لیست باکس
    نوشته شده توسط amirepsilon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 تیر 1388, 12:34 عصر
  4. انتقال داده انتخاب شده از لیست باکس اول به لیست باکس دوم.
    نوشته شده توسط kama2222 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 18 آذر 1387, 00:02 صبح
  5. تعداد سطرهای انتخاب شده در لیست باکس
    نوشته شده توسط leilijan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 19 تیر 1385, 07:10 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •