نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونگی گرفتن خروجی از Stored Procedure

  1. #1
    محروم شده آواتار Maryam80
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    Heart of Iran
    پست
    35

    Question چگونگی گرفتن خروجی از Stored Procedure

    با سلام
    من یک Stored Procedure برای عمل INSERT نوشته ام که پس از عمل ثبت می خواهم مقدار کلید اصلی را بعنوان خروجی ارسال کند ولیکن نمی دانم که به چه صورت می توان خروجی SP را درون یک متغیر در برنامه ریخت


    SqlCommand1.CommandText = "INSERT TBL_Client(CLIENTNAME,GROUPID,CLIENTPARENTID,SHORT NAME,STRUCTUREID,VER,WHO,DELTAG,EDITTAG,CustomerID ,ContractID) VALUES('" & TxtClient.Text & "'," & CmbGroup.SelectedValue & "," & SelectedParentID & ",'" & TxtShortname.Text & "'," & CmbGroupStructure.SelectedValue & ",1," & KeepUserId & "," & deltag & ",0," & CmbCustomer.SelectedValue & "," & CmbContract.SelectedValue & ")"
    SqlCommand1.CommandType = CommandType.StoredProcedure
    SqlCommand1.CommandText = "exec Insert_Tbl_Client '" & TxtClient.Text & "'," & CmbGroup.SelectedValue & "," & SelectedParentID & ",'" & TxtShortname.Text & "'," & CmbGroupStructure.SelectedValue & ",1," & KeepUserId & "," & deltag & ",0," & CmbCustomer.SelectedValue & "," & CmbContract.SelectedValue & "," & ClientIDentity
    SqlCommand1.Parameters.Add("@clientid", ClientIDentity)
    SqlCommand1.Parameters("@clientid").Direction = ParameterDirection.ReturnValue
    SqlCommand1.Parameters("@clientid").Value = "null"
    SqlCommand1.Connection.Open()
    ClientIDentity = SqlCommand1.ExecuteScalar
    SqlCommand1.Connection.close()

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    863
    با سلام
    مشکل در کجاست؟ این کدش که مقداری بازگشتی از sp رو تو متغیره ClientIDentity ذخیره میکنه.

  3. #3
    محروم شده آواتار Maryam80
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    Heart of Iran
    پست
    35
    مشکل حل شد

    ممنون

  4. #4
    ضمنا فقط جهت اطلاع می گم که شما می تونید توی استورد پروسیجر خودتون بلافاصله بعد از دستور insert خود این کد رو بنویسید تا id رکورد insert شده رو براتون در بیاره :

    SELECT @@IDENTITY AS 'Id' return

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Cybersilent
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    33
    پست
    392

    نقل قول: چگونگی گرفتن خروجی از Stored Procedure

    سلام خدمت دوستان
    کاش به ما هم می گفتید مشکلش کجا بود که حل شد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Cybersilent
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    33
    پست
    392

    نقل قول: چگونگی گرفتن خروجی از Stored Procedure

    سلام
    اونقدر نگفتین تا خودم پیداش کردم

    اینم کد وی بی هست که از یک Stored Procedure خروجی می گیره

    Dim Avg As String
    Cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure
    Cmd.CommandText = "Show_Collegian_Average"
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@C_Code", MaskedTextBox4.Text)
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@Date", MaskedTextBox2.Text)
    Cmd.Parameters.Add("@op", SqlDbType.Float, 3).Direction = ParameterDirection.Output
    Cmd.ExecuteScalar()
    Avg = DirectCast(Cmd.Parameters("@op").Value.ToString, String)

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با Stored Procedure
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1385, 00:54 صبح
  2. Stored Procedure با چند دستور SQL
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 15 اسفند 1384, 01:50 صبح
  3. stored procedure
    نوشته شده توسط brida_kh در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 آبان 1384, 15:50 عصر
  4. Stored Procedure
    نوشته شده توسط M.kavyani در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 مهر 1384, 12:58 عصر
  5. ذخیره خروجی Stored Procedure در یک جدول
    نوشته شده توسط gh_fereydonpoor در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 مهر 1384, 23:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •