نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دیسیبل کردن LAN

  1. #1

    Question دیسیبل کردن LAN

    سلام خدمت استید...
    میخواستم بدونم با چه کدی میتونم LAN سیستمم که متصل به اینترنت ADSL هستشو disable/enable کنم ؟

  2. #2

    نقل قول: دیسیبل کردن LAN

    کد وصل شدن


    System.Diagnostics.

    ProcessStartInfo psi = new System.Diagnostics.ProcessStartInfo("netsh"," interface set interface \\ Local Area Connection \\ enable");

    System.Diagnostics.

    Process p = new System.Diagnostics.Process();

    p.StartInfo = psi;

    p.Start();



    کد قطع کردن

    System.Diagnostics.

    ProcessStartInfo psi = new System.Diagnostics.ProcessStartInfo("netsh", "interface set interface Local Area Connection disable");

    System.Diagnostics.

    Process p = new System.Diagnostics.Process();

    p.StartInfo = psi;

    p.Start();



    امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم

  3. #3

    نقل قول: دیسیبل کردن LAN

    ممنون از اینکه جواب منو دادین اما این کد عمل نمیکنه . چون ویندوز من اکس پی هستش عمل نمیکنه ؟ کد دیگه ای پیدا نمیشه ؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: دیسیبل کردن LAN

    برا چه کاری میخواین ؟

  5. #5

    نقل قول: دیسیبل کردن LAN

    میخوام اینترنتمو با یه برنامه که روش پس گذاشتم غیر فعال کنم ...

  6. #6

    نقل قول: دیسیبل کردن LAN

    کسی نیست جواب بده ؟

تاپیک های مشابه

  1. chat کردن با کامپیوترهای متصل به یک شبکه LAN
    نوشته شده توسط MSYNK در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1390, 11:28 صبح
  2. update کردن بانک روی lan بوسیله بانک موجود
    نوشته شده توسط ssmehizadeh در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 شهریور 1385, 22:57 عصر
  3. update کردن بانک روی lan بوسیله بانک موجود
    نوشته شده توسط ssmehizadeh در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 15 شهریور 1385, 09:43 صبح
  4. روش nat کردن lan
    نوشته شده توسط meysam39 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 25 آبان 1384, 19:16 عصر
  5. اتصال برقرار کردن با یک شبکه Lan
    نوشته شده توسط sarina در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 17
    آخرین پست: سه شنبه 05 آبان 1383, 10:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •