نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: درباره TransactionScope

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    درباره TransactionScope

    درود

    من برای درج داده هام با دستورات LINQ کوئری میزنم.

    همچنین میخوام عملیاتم رو با TransactionScope انجام بدم.

    ولی متاسفانه این مورد در آیتمایی که بهم پیشنهاد میشه نیست.

    من لینکای زیرو دیدم ولی همه اول بسم ا... مینویسن :
    using (var scope = new TransactionScope())
    {
    }


    http://www.west-wind.com/weblog/post...d-Transactions
    http://stackoverflow.com/questions/7...in-linq-to-sql
    http://stackoverflow.com/questions/5...in-linq-to-sql
    http://social.msdn.microsoft.com/For...ctions-in-linq
    و خیلی لینکای دیگه....


    اینارو گفتم که نگین سرچ نکرده تاپیک درست کردم!!!

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: درباره TransactionScope

    شما باید System.Transactions رو به Reference ها اضافه کنید.البته پیشنهاد میکنم بجای TransactionScope از SqlTransaction استفاده کنید، اگر برنامه شما تحت شبکه نیست.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: درباره TransactionScope

    سلام من توزمینه لیک تازه کارم میشه بگین این transction , scope یهنی چی به چه دردی میخوره

تاپیک های مشابه

  1. چند خط درباره وی سی دات نت
    نوشته شده توسط Inprise در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1390, 00:53 صبح
  2. سوال درباره بانک MP3
    نوشته شده توسط هادی کریمی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 06 دی 1383, 18:32 عصر
  3. یک سوال درباره msagent؟
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 05 اردیبهشت 1382, 14:41 عصر
  4. درباره Delphi.NET ؟
    نوشته شده توسط amin_omega در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 اسفند 1381, 14:36 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •