نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چه جوری میشه temp ویندوز رو خالی کرد ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sajadzare
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    فسا
    پست
    135

    چه جوری میشه temp ویندوز رو خالی کرد ؟

    من کد خالی کردن temp توی ویندوز رو میخوام

    به نظرم کد delete محتویات یه فولدر ( فایلها و زیر پوشه ها) کارم رو راه بندازه

    میخوام وقتی کاربر روی دکمه پاک کردن temp کلیک کرد اول پیغام بده که مطمئن هستین؟ و یک yes . no بده اگه yes زد پاک بشه اگه no زد پاک نشه

    ممنون از همه دوستان

  2. #2

    نقل قول: چه جوری میشه temp ویندوز رو خالی کرد ؟

    بله
    با استفاده از حذف کرد پوشه ها و فایل ها محتویات پوشه ی temp را پاک کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sajadzare
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    فسا
    پست
    135

    نقل قول: چه جوری میشه temp ویندوز رو خالی کرد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط negar.rafie مشاهده تاپیک
    بله
    با استفاده از حذف کرد پوشه ها و فایل ها محتویات پوشه ی temp را پاک کنید
    ممنون از پاسختون . من همون کد پاک کردنم بلد نیستم . ببینید من چی گفتم : همونو با کد برام بنویسین.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: چه جوری میشه temp ویندوز رو خالی کرد ؟

    سلام

    عجله نکن دارم کد می نویسم. (همه فایل ها و پوشه ها را پاک نمی کند)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sajadzare
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    فسا
    پست
    135

    نقل قول: چه جوری میشه temp ویندوز رو خالی کرد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط behzadkhan مشاهده تاپیک
    سلام

    عجله نکن دارم کد می نویسم. (همه فایل ها و پوشه ها را پاک نمی کند)
    ممنون دوست عزیز اگه بشه کل فایلها و پوشه ها رو پاک کنه خیلی عالیه البته میدونم بعضی از فایلها که در حال استفاده هستند پاک نمیشن اونا مهم نیستند از اونا رد بشه ... continue

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: چه جوری میشه temp ویندوز رو خالی کرد ؟

    با سلام

    کد زیر را در رویداد فشردن دکمه قرار بده :
    ================================================

    DialogResult result = MessageBox.Show("هستید ؟ temp آیا مایل به حذف پوشه", "هشدار", MessageBoxButtons.YesNo);
    if (result == DialogResult.Yes)
    {
    System.Diagnostics.Process.Start("explorer.exe", Path.GetTempPath());
    System.IO.DirectoryInfo TempDirectory = new DirectoryInfo(Path.GetTempPath());

    foreach (FileInfo file in TempDirectory.GetFiles())
    {
    try
    {

    file.Delete();
    }
    catch (IOException ex)
    {
    //MessageBox.Show(@".امکان پاک کردن فایل مورد نظر وجود ندارد" + "\n" + file.FullName);
    }
    }

    foreach (DirectoryInfo dir in TempDirectory.GetDirectories())
    {

    try
    {

    dir.Delete(true);
    }
    catch (IOException ex)
    {
    //MessageBox.Show(@".امکان پاک کردن پوشه مورد نظر وجود ندارد" + "\n" + dir.FullName);
    }
    }

    MessageBox.Show(".با موفقیت انجام شد temp عملیات حذف پوشه");
    System.Diagnostics.Process.Start("explorer.exe", Path.GetTempPath());

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sajadzare
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    فسا
    پست
    135

    نقل قول: چه جوری میشه temp ویندوز رو خالی کرد ؟

    این کد در قسمت dir.delete ارور میده و اجرا نمیشه.... یه سوال چرا اکسپلور باز میشه من میخوام پنجره ای باز نشه. دو تا مسیر temp توی ویندوز میخوام پاک شه

    C:\windows\temp و %temp% که مربوط به یوزر میشه

    بعد من توی using ها using system.io رو وارد کردم چیز دیگه ای لازم نداشته ؟ میشه بگین به فرم خامی که ساختم چه کدی غیر از این باید اضافه کنم ؟ من این کدها رو توی رویداد کلیک دکمه گذاشتم

  8. #8

    نقل قول: چه جوری میشه temp ویندوز رو خالی کرد ؟

    در حالت کلی نمیتونید به آیتم های این مسیر C:\windows\temp دسترسی پیدا کنید
    1)تو سیستم خودتون میخوایید این کار انجام بشه یا میخوایید تو سیستم های دیگه هم کار کنه ؟
    2)به چه دلیل میخوایید این کارو بکنید ؟ نرم افزار CCleaner این کار رو برای شما انجام میده.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: چه جوری میشه temp ویندوز رو خالی کرد ؟

    با سلام

    برای اینکه مشکل دیگری پیش نیاد فایل پروژه را براتون می گذارم. (Visual Studio 2008)

    همچنین دیگر پنجره پنجره temp باز نمی شود و پوشه c:\windows\temp نیز پاک می شود.

    با تشکر
    TempRemove.zip

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: چه جوری میشه temp ویندوز رو خالی کرد ؟

    ببین این کارتو راه میندازه ؟

    try
    {
    DirectoryInfo dirInf = new DirectoryInfo("C:\\Windows\\Temp");
    foreach (FileInfo fileInf in dirInf.GetFiles())
    {
    fileInf.Delete();
    }
    }

    catch (System.Exception ex)
    {
    lbl.Text = ex.Message;
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چه جوری میشه رک.ردها رو مرتب کرد
    نوشته شده توسط majidmajii در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 07 مهر 1389, 10:22 صبح
  2. چه جوری میشه با insert command کار کرد
    نوشته شده توسط a.maleki در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 07 دی 1386, 18:49 عصر
  3. کمک کمک!! چه جوری میشه برنامه ای را آپلود کرد
    نوشته شده توسط marycoa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 01 شهریور 1384, 11:25 صبح
  4. چطور میشه سطل آشغال رو خالی کرد ؟
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 11 فروردین 1384, 18:35 عصر
  5. چه جوری میشه صفحه کلید را فارسی کرد ؟؟؟؟
    نوشته شده توسط ghanbar1343M در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 23 آبان 1382, 22:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •