نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: درج اطلاعات در گریدویو و دیتا تیبل

  1. #1

    درج اطلاعات در گریدویو و دیتا تیبل

    سلام و روز بخیر

    دوستان من فرمی دارم, میخوام توی اون فرم قبل از ارسال اطلاعات به دیتابیس, اطلاعات رو از تکست باکس ها و کومبو و... بخونم و بریزم توی گرید ویو
    با زدن یک دکمه, یک رکورد به گریدویو اضافه بشه
    چطوری ستون ها رو براش مشخص کنم و چطور اطلاعات رو در قالب یک رکورد بریزم توی گرید ویو؟ اصلا فیلد فیلد هم میشه اطلاعات رو به گرید ویو منتقل کرد؟
    اگه یه قطعه کد از ثبت - حذف و ویرایش برام بنویسید ممنون میشم


    و اگه بخوام همین کار رو توی یه متغییر انجام بدم به چه صورت هست؟ باید از دیتا تیبل استفاده کنم؟



    و بخش آخر سوالم: حالا رکوردهای ثبت شده توی گرید ویو یا دیتاتیبل رو میخوام بریزم توی دیتابیس. چیکار کنم؟ اون موقع چطور میشه به فیلدهای گریدویو دسترسی داشت؟

    تشکر......

  2. #2

    نقل قول: درج اطلاعات در گریدویو و دیتا تیبل

    سلام
    ی راهو واست میگم
    ی نمونه از datatable تعریف کن و بهش ستون هایی رو اختصاص بده که در واقع همون فیلدها هستن


    DataTable table=new DataTable();
    table.Columns.Add("id");
    table.Columns.add("name");
    table.Columns.add("family");

    table.Rows.Add(1,"hassan","rezaee");

    DataGridView dgv=new DataGridView();
    .
    .
    .

    dgv.DataSource=table;



    تو کد بالا جدولی رو تعریف کردیم و بهش ستون هایی رو اختصاص دادیم و رکوردی رو بهش اضافه کردیم و به منبع داده گرید نسبت دادیم

    برای دسترسی به اطلاعات گرید


    dgv.rows[index].cells[index/name].value


    برای ذخیره تو دیتابیس هم که دیگه اطلاعاتو به همین صورت واکشی کن و ذخیره کن

    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. انتقال اطلاعات datagrid به datatable
    نوشته شده توسط ashe405 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 15 اردیبهشت 1394, 07:13 صبح
  2. مشکل در درج اطلاعات در گریدویو
    نوشته شده توسط y_zaree1369 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 01 دی 1391, 10:10 صبح
  3. مبتدی: نمایش اطلاعات بجای کردید در دیتا تیبل(DataTable)
    نوشته شده توسط HAMRAHSOFT.IR در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 18 آبان 1391, 17:51 عصر
  4. منحصر به فرد کردن اطلاعات یک ستون در دیتا تیبل
    نوشته شده توسط mohammadjp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 11 مهر 1391, 20:44 عصر
  5. سوال: ریختن اطلاعات یک ذیتاگرید در دیتا تیبل (فوری)
    نوشته شده توسط ali2006sr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 16 دی 1388, 17:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •