نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ایجاد یک ستون در DataGridView که مشخص کننده شماره ردیف باشه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    356

    ایجاد یک ستون در DataGridView که مشخص کننده شماره ردیف باشه

    سلام به همه،
    عصرتون بخیر،
    یه سوالی داشتم ازتون! فرض کنید یک DGV دارین برای نمایش اطلاعات واقع در یک بانک. حالا اون بانک شما ID نداره و یا اصلا شما به ID اون کاری ندارین.
    میخواین خود DGV براتون شماره ردیف بذاره به طوری که حتی اگه یه سطر حذف شد بازهم اون شماره ردیفه باشه و اصلا به اطلاعات داخل بانک کاری نداشته باشه(نمیدونم تونستم منظورمو بگم یا نه). میخوام کنار سطرهام شماره شروع تا آخر باشه.
    حالا با استفاده از کد نویسی میشه بگید چیکار کنم؟ ویزاردی نه ها.

  2. #2

    نقل قول: ایجاد یک ستون در DataGridView که مشخص کننده شماره ردیف باشه

    این لینک را ببین کارت راه میوفته :
    http://stackoverflow.com/questions/1...view-in-vb-net

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: ایجاد یک ستون در DataGridView که مشخص کننده شماره ردیف باشه

    من یه راهی بود خیلی وقا پیش برای رفع این مشکل رفته بودم میزارم اینجا شاید به کارت اومد - اگه سوال داشتی بگو توضیح بدم.

    DataTable dt = new DataTable();
    dt = search.FindBuildingOrKhak(se);

    DataTable tempdt = new DataTable();
    tempdt.Columns.Add("کد", typeof(string));
    tempdt.Columns.Add("نام مالک", typeof(string));
    tempdt.Columns.Add("برای", typeof(string));
    tempdt.Columns.Add("قسمت", typeof(string));
    tempdt.Columns.Add("منطقه", typeof(string));
    tempdt.Columns.Add("متراژ", typeof(string));

    DataRow tempRow;
    //DataLayer._Owner towner = new DataLayer._Owner();
    foreach (DataRow r in dt.Rows)
    {
    //if (r["status"].ToString() == "ازاد")
    // {
    tempRow = tempdt.NewRow();

    tempRow[0] = r["id"].ToString();
    //towner = owner.GetOwner(r["ownerid"].ToString());
    tempRow[1] = (towner.name + " " + towner.family);
    tempRow[2] = r["_for"].ToString();
    tempRow[3] = r["price"].ToString();
    tempRow[4] = (region.GetName(r["regionid"].ToString()));
    tempRow[5] = (r["area"].ToString());
    tempdt.Rows.Add(tempRow);
    //}
    }
    dataGridView1.DataSource = tempdt;


    توی تابع
    search.FindBuildingOrKhak(se);
    یه دیتا تیبل بر می گردونه که البته اسم ردیف ها مشخص هست و باید بدونی....
    tempdt یه دیتا تیبل واسط هست که سطونهایی رو که لازم دارم توش ایجاد میکنم و در حلقه پایینی اطلاعاتی رو که از تابع بالا خونده بودم بهش اضافه می کنم.
    شما سطونی رو که نیاز داری
    tempdt.Columns.Add(stirngname, typeof(string));
    رو اضافه کن و در حلقه عدد مورد نظر رو بهش بده

    البته شما if داخل حلقه رو نیاز ندارید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohsen22
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ??????
    پست
    431

    نقل قول: ایجاد یک ستون در DataGridView که مشخص کننده شماره ردیف باشه

    سلام . این هم کاری خوبی از استاد : khokhan

    https://barnamenevis.org/showthread.p...88%DB%8C%D9%88

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 01 مرداد 1390, 11:42 صبح
  2. سوال: مشخص کردن شماره ردیف در DataGrid
    نوشته شده توسط Ali_GolabchiFar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 17 آذر 1388, 06:18 صبح
  3. سوال: ایجاد یک ستون که یک دکمه رو نمایش بده در datagridview
    نوشته شده توسط alimanam در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 04 فروردین 1388, 20:45 عصر
  4. ایجاد یک ستون AutoNumber در DataGridView
    نوشته شده توسط hrmprog در بخش VB.NET
    پاسخ: 21
    آخرین پست: جمعه 13 مهر 1386, 18:34 عصر
  5. کمک در نحوه ایجاد یک ستون جدید در جدول ...
    نوشته شده توسط babak869 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 27 شهریور 1384, 15:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •