نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دسترسی به دیتا سورس datagridview از فرمی دیگر؟

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    Rasht
    پست
    16

    Angry دسترسی به دیتا سورس datagridview از فرمی دیگر؟


    من میخوام دیتا گریدمو آپدیت کنم اما از طریف فرمی دیگه که به صورت مودال واشده و فرم پشتی که دیتا گرید رو داره با کلیک از فرم مودال دیتا گرید فرم پشتی آپدیت شهاطلاعاتش . این کارو تونستم انجام بدم با ایجاد فرمی از نوع فرم یک بعد از کلیک که یه فرم دیگه باز می کنه که آپدیت شده اما نمیشه که 2 تا فرم یجور داشت .
    من میخوام یه راحلی باشه تا به راحتی بتونم اعمال تغیراتو از فرم دیگه انجام بدم . لطف می کنین کمک می کنید .

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    Rasht
    پست
    16

    Wink نقل قول: دسترسی به دیتا سورس دیتا گیرید از فرمی دیگر ؟؟

    خوب دوستان جواب رو خودم پیدا کردم
    کد فرم اول که گرید داره :
    این کدها که شامل تعریف تابع هست رو به انتهای کدهای فرم 1 اضافه کنید
    ---------------------------
    public static SqlConnection getc()
    {
    string sqlstr = "Data Source=(local)\\SQLEXPRESS;Initial Catalog=اسم دی بی;Integrated Security=True";
    SqlConnection conn = new SqlConnection(sqlstr);
    return conn;
    }
    //====
    private DataTable GetData()
    {
    DataTable dt = new DataTable();
    using (SqlConnection conn = getc())
    {
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("SELECT * FROM اسم جدول الصاقی به گرید", conn);
    conn.Open();
    SqlDataAdapter ad = new SqlDataAdapter(cmd);
    DataSet ds = new DataSet();
    ad.Fill(ds);
    dt = ds.Tables[0];
    return dt;
    }

    }

    //====
    void fm_RefreshDgv()
    {

    using (SqlConnection conn = getc())
    {
    dataGridView1.DataSource = GetData();

    }}


    -----------
    برای نمایش دادن فرم دوم به هر طریقی از کد زیر استفاده میکنیم مثلا در رویداد دکمه ای که فرم دوم را می اورد

    Form2 fm = new Form2();
    fm.RefreshDgv += new Form2.DoEvent(fm_RefreshDgv);
    fm.ShowDialog();

    -----------------------------------------------اینم کدی که تو فرم 2 میزاریم

    public partial class Form2 : Form
    {
    public delegate void DoEvent();//جهت استفاده برای رفرش دیتا گرید
    public event DoEvent RefreshDgv;//جهت استفاده برای رفرش دیتا گرید

    . دو خط بالا باید اضافه شود
    .
    .
    .
    .
    this.RefreshDgv(); این خط را در رویداد دکمه ای که قرار است اطلاعات ثبت شود درج میکنیم تا تابع فراخوانی و دیتا گرید در بک گراند آپدیت شود.


    عملا روی این وراثتو کلاسو آبجک ارینتد رو کم کردم . 3.10 صبحه
    در بن چاهی همی بودم نگون - در دو عالم هم نمی گنجم کنون

تاپیک های مشابه

  1. بررسی وب سرویس ها از نظر سرعت دسترسی به دیتا بیس
    نوشته شده توسط sama552 در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 14:08 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 25 آذر 1388, 21:30 عصر
  3. سوال : دسترسی به اطلاعات یک سطر از DataGridView
    نوشته شده توسط mahrokh_1121 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 09 مرداد 1388, 15:43 عصر
  4. سوال: دسترسی به دیتا گرید از یک فرم دیگر
    نوشته شده توسط nedaaaa در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 07:57 صبح
  5. دسترسی به اشیائ یک فرم از طریق فرم دیگر؟
    نوشته شده توسط AlirezaBahredar در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 19 فروردین 1387, 23:46 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •