نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ساختن Loading برای فرم ؟

  1. #1

    Arrow ساختن Loading برای فرم ؟

    با سلام
    امکانی هست که مثل Theard توی asp.net سیستم تراکنش خودشو انجام بده ولی بین این کار چند لحظه مثلا 10 ثانیه یک عکس نشون بده مثل Loading و وقتی کار سیستم تموم شد Loading دیگه نشون نده ؟
    ممنون اگه راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: ساختن Loading برای فرم ؟

    خب اينجام همون Thread رو داره ميشه باهاش همين كاري كه گفتي انجام داد

  3. #3

    نقل قول: ساختن Loading برای فرم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    خب اينجام همون Thread رو داره ميشه باهاش همين كاري كه گفتي انجام داد
    این استفاده کردم فرمم هنگ کرد
    نمونه کد میزاری؟

  4. #4

    نقل قول: ساختن Loading برای فرم ؟

    توی Asp از Ajax استفاده میکردیم اینجی باید از چه نوع فرمی استفاده کنیم ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: ساختن Loading برای فرم ؟

    با کلاس Thread می تونی این کارو انجام بدی
    کاری که ممکنه طولانی باشه رو توی یک تابع تعریف کن
    مثال :
     private void command()
    {
    splash sp = new splash(); // show working
    sp.Show();
    Thread.Sleep(200);
    sp.Close();
    }



    من با دستور sleep میام یه وقفه ایجاد میکنم ( فرض دستوری که زمان اجراش زیاده ) و تا زمان پایان اجرای دستور یه فرم نمایش داده میشه ( فرم splash )
    این قسمت هم نحوره استفاده از کلاس thread هست که تابع رو بهش میدی و start می کنی و تا پایان دستورات متد فعال هست.
    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Thread t = new Thread(command);
    t.Start();
    }

  6. #6

    نقل قول: ساختن Loading برای فرم ؟

    سلام دوست عزیز آقایaied_hacker میشه یه پروژه ساده قرار بدید...

  7. #7

    نقل قول: ساختن Loading برای فرم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط saied_hacker مشاهده تاپیک
    با کلاس Thread می تونی این کارو انجام بدی
    کاری که ممکنه طولانی باشه رو توی یک تابع تعریف کن
    مثال :
     private void command()
    {
    splash sp = new splash(); // show working
    sp.Show();
    Thread.Sleep(200);
    sp.Close();
    }



    من با دستور sleep میام یه وقفه ایجاد میکنم ( فرض دستوری که زمان اجراش زیاده ) و تا زمان پایان اجرای دستور یه فرم نمایش داده میشه ( فرم splash )
    این قسمت هم نحوره استفاده از کلاس thread هست که تابع رو بهش میدی و start می کنی و تا پایان دستورات متد فعال هست.
    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Thread t = new Thread(command);
    t.Start();
    }
    اگه بخوام موقع thread یه عکس نشون بده چجوریه؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زنجان
    سن
    35
    پست
    164

    نقل قول: ساختن Loading برای فرم ؟

    چرا از thread از timer استفاده کن!

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 21 بهمن 1389, 01:25 صبح
  2. سوال: راهنمایی برای ساختن فیلدهای یک فرم در دیتا بیس
    نوشته شده توسط reyhaneh-sh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 18 شهریور 1388, 18:00 عصر
  3. سوال: ساختن راست کلیک برای فرم
    نوشته شده توسط mehrdad hamid reza در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 تیر 1388, 13:33 عصر
  4. اخطار موقع ساختن فایل اجرایی برای فرم
    نوشته شده توسط taimaz در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 آذر 1385, 16:45 عصر
  5. فرم load برای شروع برنامه؟
    نوشته شده توسط AeiouyN در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 آبان 1385, 14:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •