نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بایند کردن داده در GridView غیر ویزاردی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار bomb23
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    دفتر
    پست
    680

    Question بایند کردن داده در GridView غیر ویزاردی

    سلام من میخوام در یه gridview ببا استفاده از SqlDataSource به صورت کد اطلاعاتی رو قرار بدم، میدونم به صورت ویزاردی راحت میشه SqlDataSource vرو مقدار دهی کرد ولی من نیاز دارم این کار رو با کد انجام بدم من یه شی ساختم از SqlDataSource و از روی پراپرتی یه SqlDataSource دیگه که ویزاردی ساختم به SqlDataSource خودم مقدار دهی کردم به صورت زیر :


    SqlDataSource s = new SqlDataSource();
    s.ConnectionString = "Data Source=.;Initial Catalog=MYDB;Integrated Security=True";
    s.ProviderName = "System.Data.SqlClient";
    s.ID = "SqlDataSource2";
    s.SelectCommand = "SELECT * FROM [tblUser]";

    GridView2.DataSourceID = "SqlDataSource2";


    اما بعد از اجرا ارور زیر رو میگیرم .
    کد HTML:
    Server Error in '/test2' Application.
    
    The DataSourceID of 'GridView2' must be the ID of a control of type IDataSource.  A control with ID 'SqlDataSource2' could not be found.
    
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code. 
    
    Exception Details: System.Web.HttpException: The DataSourceID of 'GridView2' must be the ID of a control of type IDataSource.  A control with ID 'SqlDataSource2' could not be found.
    
    Source Error: 
    
    An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.
    
    Stack Trace: 
    
    
    [HttpException (0x80004005): The DataSourceID of 'GridView2' must be the ID of a control of type IDataSource.  A control with ID 'SqlDataSource2' could not be found.]
       System.Web.UI.WebControls.DataBoundControl.GetDataSource() +9555130
       System.Web.UI.WebControls.DataBoundControl.ConnectToDataSourceView() +58
       System.Web.UI.WebControls.DataBoundControl.GetData() +4
       System.Web.UI.WebControls.DataBoundControl.PerformSelect() +54
       System.Web.UI.WebControls.BaseDataBoundControl.DataBind() +30
       System.Web.UI.WebControls.GridView.DataBind() +4
       System.Web.UI.WebControls.BaseDataBoundControl.EnsureDataBound() +105
       System.Web.UI.WebControls.CompositeDataBoundControl.CreateChildControls() +75
       System.Web.UI.Control.EnsureChildControls() +83
       System.Web.UI.Control.PreRenderRecursiveInternal() +42
       System.Web.UI.Control.PreRenderRecursiveInternal() +168
       System.Web.UI.Control.PreRenderRecursiveInternal() +168
       System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +974
    
    Version Information: Microsoft .NET Framework Version:4.0.30319; ASP.NET Version:4.0.30319.17929
    لطفا دوستان راهنمایی کنید؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار bomb23
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    دفتر
    پست
    680

    نقل قول: بایند کردن داده در GridView غیر ویزاردی

    یه جور دیگه هام میتونم این سوال رو بیان کنم فرض کنید یه لیست از داده های یه جدول دیتا بیسم دارم . آیا امکان این هست که یه از تولز SqlDataSource رو وبفرم قرار بدیم و به جای اینکه SqlDataSource رو به دیتا بیس وصل کنیم مقادیر اون لیست داده هامون رو بریزیم داخل SqlDataSource ؟
    خواهشا کمک کنید؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    180

    نقل قول: بایند کردن داده در GridView غیر ویزاردی

    سلام.
    سوالتون رو اصلا متوجه نشدم. حالا چه اصراری دارید که sqldatasource استفاده کنید؟ چه از طریق کد نویسی دادها رو به دست نمیارید؟ استفاده از sqldatasourceخوب نیست.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار bomb23
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    دفتر
    پست
    680

    نقل قول: بایند کردن داده در GridView غیر ویزاردی

    مشکل اصلی من در پست زیره به اون علت مجبورم این کارو بکنم یا اینکه واسه او ن مشکل یه راه حلی پیدا بشه!
    https://barnamenevis.org/showthread.php?410294

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 11:00 صبح
  2. خطا در بایند کردن DropDownList در GridView
    نوشته شده توسط HamidiFar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 بهمن 1390, 07:42 صبح
  3. سوال: بایند کردن داده در دیتا گرید
    نوشته شده توسط sara62 در بخش WPF
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 21 مرداد 1389, 10:30 صبح
  4. سوال: اضافه کردن داده از GridView به جدول دیگر
    نوشته شده توسط Mahdi_206 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 27 خرداد 1389, 13:49 عصر
  5. بایند کردن اطلاعات به gridview با datareader
    نوشته شده توسط eshaghi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 21 آبان 1386, 08:03 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •