نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: نمایش یا مخفی بودن،بر اساس پر بودن یا خالی بودن فیلد جدول

  1. #1

    نمایش یا مخفی بودن،بر اساس پر بودن یا خالی بودن فیلد جدول

    سلام.
    یه صفحه ای دارم برای نمایش اطلاعات یه جدول.
    موقعی که اطلاعات درج میکنم یه قسمتی هست برای آپلود فایل.
    برای آپلود فایل یه فیلدی در نظر گرفتم به نام upfile.
    این فیلدهمیشه پر نمیشه...یعنی وقتی اطلاعات درج میکنم بعضی وقتها فایل برای آپلود دارم و بعضی وقتها نه.
    تو صفحه ای که میخوام اطلاعات رو نشون بدم یه هایپرلینک گذاشتم و وصلش کردم به فیلد upfile که بتونن دانلودش کنن.
    حالا چجوری باید براش کد بنویسم که اگر فیلد upfile پر بود هایپرلینک رو نشون بده و در غیر این صورت هایپرلینک مخفی باشه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: نمایش یا مخفی بودن،بر اساس پر بودن یا خالی بودن فیلد جدول

    از این کد جاوا اسکریپت استفاده کن

    function validate() {



    if (document.getElementById("<%=upload.ClientID%>").v alue != "") {

    document.getElementById("<%=HyperLink.ClientID%>") .style.display = 'none';
    }
    return true;
    }

  3. #3

    نقل قول: نمایش یا مخفی بودن،بر اساس پر بودن یا خالی بودن فیلد جدول

    ممنون.
    upload.ClientID

    upload همون فیلد آپلود هست؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: نمایش یا مخفی بودن،بر اساس پر بودن یا خالی بودن فیلد جدول

    بله کنترل FileUpload است

  5. #5

    نقل قول: نمایش یا مخفی بودن،بر اساس پر بودن یا خالی بودن فیلد جدول

    سلام.
    فیلدی مربوط به آپلود فایل topicfile و هایپرلینکی که قراره اطلاعات رو نشون بده hyperlink12 هست.
    این کد:
    function validate() 
    {
    if (document.getElementById("<%=topicfile.ClientID%>" ).value != "")
    {
    document.getElementById("<%=HyperLink12.ClientID%> ").style.display = 'none';
    }
    return true;
    }


    و موقع اجرا این خطا رو میده میشه راهنمایی کنید؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: نمایش یا مخفی بودن،بر اساس پر بودن یا خالی بودن فیلد جدول

    کد های صفحه رو بزار

  7. #7

    نقل قول: نمایش یا مخفی بودن،بر اساس پر بودن یا خالی بودن فیلد جدول

    سلام
    کدی که sam166 دادن درسته. حالا چرا جواب نگرفتید برمیگرده به اینکه باید کداتونو بزارید ببینیم
    از این روش هم میتونید استفاده کنید :
    برای کنترل فایل آپلودتون و هایپرلینکتون این خصوصیت را تنظیم کنید :
    ClientIDMode="Static"


    function validate()
    {
    if (document.getElementById("topicfile" ).value != "")
    {
    document.getElementById("HyperLink12").style.displ ay = 'none';
    }
    return true;
    }



  8. #8

    نقل قول: نمایش یا مخفی بودن،بر اساس پر بودن یا خالی بودن فیلد جدول

    کد صفحه:

    کد HTML:
    <%@ Page Title="" Language="C#‎" MasterPageFile="~/MasterPage.master" AutoEventWireup="true" CodeFile="showtopic.aspx.cs" Inherits="showtopic1" %>
    
    <asp:Content ID="Content1" ContentPlaceHolderID="ContentPlaceHolder1" Runat="Server">
    
     <script type="text/javascript">
     function validate() 
     {
        if (document.getElementById("<%=topicfile.ClientID%>").value != "")
        {
            document.getElementById("<%=HyperLink.ClientID%>  ").style.display = 'none';
        }
        return true;
    }
    </script>
    
     <div id="matnvasat1" dir="rtl" class="news1">
         <asp:SqlDataSource ID="SqlDataSource1" runat="server" 
             ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:DatabaseConnectionString1 %>" 
             SelectCommand="SELECT [topicid], [topictitle], [topicmatn], [topicdate], [topicaks], [topicfile], [mid], [mzid], [topickholase],[hamayesh],[jashnvareh],[bazdid],[barnameh] FROM [topic] where mzid =@i or topicid=@j">
             <SelectParameters>
                 <asp:QueryStringParameter Name="i" QueryStringField="id" />
                 <asp:QueryStringParameter Name="j" QueryStringField="id" />
             </SelectParameters>
             
         </asp:SqlDataSource>
     <br />
    
                <asp:DataList ID="DataList3" runat="server" DataKeyField="topicid" 
                  DataSourceID="SqlDataSource1">
                    <ItemTemplate>
                        <table style="width: 665px; height: 215px;">
                            <tr>
                                <td align="right" dir="rtl">
                                    
                                    <asp:Label ID="Label2" runat="server" Font-Bold="True" ForeColor="#336600" 
                                        Text='<%# Eval("topictitle") %>'></asp:Label>
                                    
                                </td>
                                <td rowspan="3">
                                    <asp:Image ID="Image2" runat="server" Height="120px" ImageAlign="Left" 
                                        ImageUrl='<%# Eval("topicaks") %>' Width="120px" BorderStyle="Double" />
                                </td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td align="right" dir="rtl">
                                    <asp:Label ID="Label3" runat="server" Text='<%# Eval("topicmatn") %>'></asp:Label>
                                </td>
                            </tr>
                            <tr>
                            
                                <td align="right" dir="rtl">
                                
                                    <asp:HyperLink ID="HyperLink12" runat="server" 
                                        NavigateUrl='<%# Eval("topicfile") %>'>دانلود فایل ضمیمه</asp:HyperLink>
    
                                </td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td align="right" dir="rtl">
    
                                    <asp:Label ID="Label4" runat="server" Text='<%# Eval("topicdate") %>' 
                                        ForeColor="#003300" Font-Size="X-Small"></asp:Label>
                                    <br />
                                    
                                    
                                </td>
                               
                            </tr>
                           
                        </table>
                        <br />
                    </ItemTemplate>
              </asp:DataList>
              
                <br />
              
          </div>
           
    </asp:Content>
    

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: نمایش یا مخفی بودن،بر اساس پر بودن یا خالی بودن فیلد جدول

    کنترل فایل آپلودت کو؟؟؟؟

  10. #10

    نقل قول: نمایش یا مخفی بودن،بر اساس پر بودن یا خالی بودن فیلد جدول

    کنترل فایل آپلود؟
    من تو یه صفحه ی دیگه اطلاعات رو درج کردم و fileupload تو همون صفحه add هست و تو یه صفحه ی دیگه اطلاعات رو نمایش میدم.اینجا کنترل فایل آپلود نیست.
    تو این صفحه یه هایپرلینک هست که میخوام اگر فیلد فایل خالی بود نمایش داده نشه(مخفی باشه).

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: نمایش یا مخفی بودن،بر اساس پر بودن یا خالی بودن فیلد جدول

    دوست عزیز شما خالی بودن چی رو میخوایی برسی کنی؟؟چه کنترلی؟؟

  12. #12

    نقل قول: نمایش یا مخفی بودن،بر اساس پر بودن یا خالی بودن فیلد جدول


    آخه مگه قرار بود خالی بودن fileupload رو کنترل کنم؟میخواستم خالی بودن فیلد جدول که مربوط به fileupload هست رو کنترل کنم.
    اگر پست اول من رو دوباره بخونید میبینید که گفتم :
    تو صفحه ای که میخوام اطلاعات رو نشون بدم یه هایپرلینک گذاشتم و وصلش کردم به فیلد upfile که بتونن دانلودش کنن.
    حالا چجوری باید براش کد بنویسم که اگر فیلد upfile پر بود هایپرلینک رو نشون بده و در غیر این صورت هایپرلینک مخفی باشه.


    آخه تو صفحه add چجوری میتونم هایپرلینک رو که تویه صفحه دیگست رو مخفی کنم؟!!

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: نمایش یا مخفی بودن،بر اساس پر بودن یا خالی بودن فیلد جدول

    Visible کنترلت رو بایند کن به فیلدت

    Visible='<%# Eval("topictitle") %>'

  14. #14

    نقل قول: نمایش یا مخفی بودن،بر اساس پر بودن یا خالی بودن فیلد جدول


    NavigateUrl='<%# Eval("topicfile").ToString() =="" ? "#" : Eval("topicfile") %>'

  15. #15

    نقل قول: نمایش یا مخفی بودن،بر اساس پر بودن یا خالی بودن فیلد جدول

    ممنون از کمک دوستان ولی کاش لطف میکردید سوال رو با دقت بیشتری میخوندید! یا حداقل خودتون مطمئن میشدید روشتون جواب میده.
    من میخوام وقتی فیلد null بود کلا هایپرلینک مخفی باشه.یه شرط یه if .....این روشها هیچ کدوم جواب نمیده.
    :(

  16. #16

    نقل قول: نمایش یا مخفی بودن،بر اساس پر بودن یا خالی بودن فیلد جدول

    دوست عزیز شما شرط و چک کن اگه خالی بود یا null بود خالیه دیگه
    مشکل چیه الان؟؟؟
    اگه میخوای واسه visible بودنش هم این شرط رو بزار که اگه null بود نشونش نده
    واقعا حل نمیشه؟؟؟

  17. #17

    نقل قول: نمایش یا مخفی بودن،بر اساس پر بودن یا خالی بودن فیلد جدول

    دوست عزیز پس من 3 روزه دارم چی میگم؟!!!
    من میگم کدی که بتونم فیلد هایپرلینک رو اگر خالی بود(null)مخفی کنم بذارید!!!چون نمیتونم خودم این کار رو انجام بدم.

  18. #18

    نقل قول: نمایش یا مخفی بودن،بر اساس پر بودن یا خالی بودن فیلد جدول

    چرا ما رو تو حالت آمپاس قرار میدید آخه؟...:))
    یکی نیست کمک کنه؟

  19. #19

    نقل قول: نمایش یا مخفی بودن،بر اساس پر بودن یا خالی بودن فیلد جدول


    <asp:LinkButton ID="LinkButton1" runat="server" NavigateUrl='<%# Eval("topicfile") != null ? Eval("topicfile") %>' Visible='<%# Eval("topicfile") !=null ? true : false %>'>لینک</asp:LinkButton>

  20. #20

    نقل قول: نمایش یا مخفی بودن،بر اساس پر بودن یا خالی بودن فیلد جدول

    ببخشید ولی اگر این سایت این امکان رو داشت بهتون امتیاز منفی میدادم.
    linkbotton چجوری navigat میگیره؟اصلا خودتون تست کردید ببینید جواب میده یا نه؟یه باز تست کنید ببینید چندتا خطا داره!!!!

    واقعا کسی پیدا نمیشه متوجه سوال من بشه و بتونه جواب بده؟

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: نمایش یا مخفی بودن،بر اساس پر بودن یا خالی بودن فیلد جدول

    شما یه فیلد تو دیتا بیس داری
    میخوایی اگه خالی بود لینک باتون نمایش داده نشه
    اگر پر بود نمایش داده بشه

    درسته؟؟

  22. #22

    نقل قول: نمایش یا مخفی بودن،بر اساس پر بودن یا خالی بودن فیلد جدول

    سلام.
    بله درسته.اینکه لینک باتن باشه یا هایپر یا لیبل یا....مهم نیست میخوام اگر فیلد خالی بود اون کنترلی که به اون فیلد بانده نشون داده نشه.

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: نمایش یا مخفی بودن،بر اساس پر بودن یا خالی بودن فیلد جدول

    دو راه داری
    اولی اینکه مقادیر بانک اطلاعاتی رو بخونی با یه IF چک بکنی که خالیه یا نه

    راه دوم که من پیشنهاد میکنم ابتدا داخل دیتا لیست مدار فیلدت رو به یه لیبیل بایند کن بعد بیا داخل ItemDataBound مقدار LAbel رو بگیر و با یه IF بقیه کار رو انجام بده


    میدونم که الان دوباره صد تا سوال برات پیش میاد بخاطر همین کد هاشو میزارم.

    داخل دیتا لیست به این صورت بایند کن
    <asp:Label ID="topicfile" runat="server" 
    Text='<%# Eval("topicfile") %>' />


    حالا داخل ItemDataBound دیتا لیست به این صورت انجام بده

     protected void DataList1_ItemDataBound(object sender, DataListItemEventArgs e)
    {
    if (e.Item.ItemType == ListItemType.Item ||
    e.Item.ItemType == ListItemType.AlternatingItem)
    {

    // Retrieve the Label control in the current DataListItem.
    Label topicfile = (Label)e.Item.FindControl("topicfile");
    if (topicfile.Text == "NALL")
    {
    // دستوراتت
    }
    }
    }

  24. #24

    نقل قول: نمایش یا مخفی بودن،بر اساس پر بودن یا خالی بودن فیلد جدول

    نقل قول نوشته شده توسط Beginner67 مشاهده تاپیک
    ببخشید ولی اگر این سایت این امکان رو داشت بهتون امتیاز منفی میدادم.
    linkbotton چجوری navigat میگیره؟اصلا خودتون تست کردید ببینید جواب میده یا نه؟یه باز تست کنید ببینید چندتا خطا داره!!!!

    واقعا کسی پیدا نمیشه متوجه سوال من بشه و بتونه جواب بده؟
    داقعا ممنون از اطلاع رسانیتون
    شما که اطلاعاتتون قویه بزنید PostBackUrl به نتیجه میرسید

  25. #25

    نقل قول: نمایش یا مخفی بودن،بر اساس پر بودن یا خالی بودن فیلد جدول

    نقل قول نوشته شده توسط zerocool151 مشاهده تاپیک
    داقعا ممنون از اطلاع رسانیتون
    شما که اطلاعاتتون قویه بزنید PostBackUrl به نتیجه میرسید
    پس شما هم بی زحمت از کارتون یه اجرا بگیرید تا خطاهای جور واجور رو ببینید!!!!
    ببینید دوست عزیز من سوال اینجا نپرسیدم که بشینم جواب تست کنم ببینم هر کدوم چندتا خطا داره!
    در کل ممنون از لطفتون و حلال کنید.

  26. #26

    نقل قول: نمایش یا مخفی بودن،بر اساس پر بودن یا خالی بودن فیلد جدول

    if (e.Item.ItemType == ListItemType.Item ||
    e.Item.ItemType == ListItemType.AlternatingItem)
    {


    Label topicfile = (Label)e.Item.FindControl("topicfile");
    if (topicfile.Text == null)
    {
    topicfile.visible=false;
    }
    }


    این کد اجرا نمیشه!!!
    در واقع وقتی اجرا میگیرم اگر اون سطرِ فیلد null باشه لیبل نشون داده نمیشه(در اصل نشون داده میشه) و دلیلش اینه که text لیبل به فیلد topicfile وصل شده و چون محتوا null هست به نظر میاد چیزی نشون داده نمیشه!در صورتی که null رو نشون میده.
    حالا کافی جای لیبل رو با هایپر عوض کنیم...و به جای اینکه text رو بایند کنیم مثلا navigateurl رو بایند کنیم و text رو یه متن مثل لینک دنلود بذاریم.اینجا معلوم میشه که دستور اجرا نشده.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: عدم نمایش border در صورت خالی بودن فیلد
    نوشته شده توسط کیوان رحیمی در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 آذر 1388, 09:51 صبح
  2. عدم نمایش border در صورت خالی بودن فیلد
    نوشته شده توسط کیوان رحیمی در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 22 آذر 1388, 18:42 عصر
  3. مشکل در نمایش فرم مخفی
    نوشته شده توسط Jean Reno در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 04 شهریور 1388, 23:59 عصر
  4. نکته: نمایش GridView در صورت خالی بودن Data Source آن
    نوشته شده توسط Behrouz_Rad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 22 مرداد 1386, 21:21 عصر
  5. ارائه راه حل ،جهت نمایش نموداری که بر اساس چند پارامتر باشد؟
    نوشته شده توسط vbstar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 03 دی 1382, 13:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •