نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کار دقیق این کد چیه؟

  1. #1

    کار دقیق این کد چیه؟

    SHA1("".$post_accountname.":".$post_password."")

    ممنون میشم توضیح کاملی بدبد.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار فرزند کوروش
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    برنامه نویس زندگی هم میکنه؟
    پست
    486

    نقل قول: کار دقیق این کد چیه؟

    این تابع HASH1 برای رمز کردن یا کد کردن رشته مورد استفاده قرار میگیره
    $str = 'Hello';
    echo sha1($str);


    http://www.w3schools.com/php/func_string_sha1.asp

    در مورد چیزی هم که گفتی دو تا ورودی میگیره و اونارو هش میکنه

  3. #3

    نقل قول: کار دقیق این کد چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط فرزند کوروش مشاهده تاپیک
    این تابع HASH1 برای رمز کردن یا کد کردن رشته مورد استفاده قرار میگیره
    $str = 'Hello';
    echo sha1($str);


    http://www.w3schools.com/php/func_string_sha1.asp

    در مورد چیزی هم که گفتی دو تا ورودی میگیره و اونارو هش میکنه
    خب قبول ولی این چرا دو تا رشته داره؟ کامل اگه ممکنه توضیح بدید! ممنون.
    آیا دو رشته را ترکیب میکنه بعد هش میکنه؟ علامت : چیه؟ اون وسط؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار فرزند کوروش
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    برنامه نویس زندگی هم میکنه؟
    پست
    486

    نقل قول: کار دقیق این کد چیه؟

    دقیقا دو تا رشته وسطشون علامت : قرار میگیره ، با هم ترکیب میشه و هش میشه

  5. #5

    نقل قول: کار دقیق این کد چیه؟

    دمت گرم ! یعنی کانتکت میشن؟ چون میخوام معادل این کد رو ببرم! به asp ولی هش شده اش با php فرق میکنه!؟ یا این رشته به ته اون رشته وصل میشه؟

  6. #6

    نقل قول: کار دقیق این کد چیه؟


    SHA1("".$post_accountname.":".$post_password."")

    درزبان php برای ترکیب دورشته با یکدیگر از . استفاده میشه در واقع در دستور بالا کل داده هاای که به تابع SHA1 ارسال میشه اول تبدیل به یک رشته میشه بعد ارسال میشه به تابع

  7. #7

    نقل قول: کار دقیق این کد چیه؟

    خب ترکیب این دو رشته به چه صورت هستش؟
    فرض کنید
    $str1="N";
    $str2="0121";

    عملکرد این : باعث میشه رشته بشه N0121 که نمیشه! الآن تست کردم! چون جواب تابع میشه:
    5BB8FBFDA33578DE23B8005ACDD78CF8306D45C8
    ولی جواب N0121
    564054f74f9eb42adb1f4ea57bb1649ee6a4d9af
    پس چه جور ترکیب میکنه؟
    //////
    همین پست رو ویرایش کردم آقا اون دو نقطه وسط به رشته وصل میشه!! N:0121 بعد هش میشه!! بازم مرسی!! دمتون گرم!
    آخرین ویرایش به وسیله Navid92 : چهارشنبه 02 مرداد 1392 در 23:30 عصر

تاپیک های مشابه

  1. کار دقیق این تابع چیه؟
    نوشته شده توسط gigelaknak در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 11 دی 1391, 20:39 عصر
  2. کار این خط چیه؟
    نوشته شده توسط AlgorithmX در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 26 فروردین 1390, 23:39 عصر
  3. کار این تابع چیه؟
    نوشته شده توسط 1485159 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 09 خرداد 1389, 20:53 عصر
  4. کار این عملگرا چیه؟
    نوشته شده توسط ASedJavad در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 21:17 عصر
  5. این دیگه چیه؟ too many record are locked
    نوشته شده توسط aliasghar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 فروردین 1383, 18:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •