نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: حذف سطر یا سطرهای انتخابی گریدویو از گرید ویو و پایگاه داده SQL

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sajadzare
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    فسا
    پست
    135

    حذف سطر یا سطرهای انتخابی گریدویو از گرید ویو و پایگاه داده SQL

    سلام

    من جستجو کردم ولی جوابهایی که دیدم فقط از گریدویو پاک میکنه از جدول اصلی پاک نمیشه.

    من میخوام که از جدول هم پاک بشه

    این از کانکشن های من



    SqlConnection objconn = new SqlConnection();
    objconn.ConnectionString = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\Database1.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";
    SqlCommand objcomm = new SqlCommand("select raked_code,kelase,shaki,motaham,eteham from parvandeh_tbl order by raked_code", objconn);
    objconn.Open();
    SqlDataReader myReader = objcomm.ExecuteReader();
    DataTable dt = new DataTable();
    dt.Load(myReader);
    DataView dv = new DataView(dt);
    dataGridView1.DataSource = dv;
    objconn.Close();

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نا کجا باد
    پست
    813

    نقل قول: حذف سطر یا سطرهای انتخابی گریدویو از گرید ویو و پایگاه داده SQL

    خوب برادر گل شما داخل datagrid یک ستون اضافه کن و در اون ستونcheckbox ها قرار بده و بعد زمانی که کاربر با انتخاب checkbox مربوط بهرکوردهای سطر به راحتی می تونی با یک foreachحلقه id سطرهای انتخاب شده را در بیاری و بریزی در یک آرایه و سپس با دستور delete با توجه به اون id های موجود در آرایه رکوردهایت را حذف کنی یا نیاز به آرایه نیست تک به تک چک کنی و حذف کنی با همان حلقه foreach و در نهایت datagrid را رفش کنی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sajadzare
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    فسا
    پست
    135

    نقل قول: حذف سطر یا سطرهای انتخابی گریدویو از گرید ویو و پایگاه داده SQL

    احسنت.

    کلیات کار رو کامل توضیح دادی. ممنون . ولی مشکل اینه که من همینارو کدشو میخوام که بهم بگی.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sajadzare
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    فسا
    پست
    135

    نقل قول: حذف سطر یا سطرهای انتخابی گریدویو از گرید ویو و پایگاه داده SQL

    لطفا یکی کمک کنه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: حذف سطر یا سطرهای انتخابی گریدویو از گرید ویو و پایگاه داده SQL

    داداش گلم 1 سرچ تو تالار بزن همین اخیرا 1 برنامه به همین مضمون آپ کردم 1 سرچ بزن پیدا می کنی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sajadzare
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    فسا
    پست
    135

    نقل قول: حذف سطر یا سطرهای انتخابی گریدویو از گرید ویو و پایگاه داده SQL

    soheil عزیز من فایل شما رو هم دیدم ولی ارور میداد و توی پروژه خودتونم مشکل داشت

    کسی دیگه نیست بتونه کمک کنه . من کل سایت رو زیر و رو کردم به جواب درستی نرسیدم. لطفا با این کدی که من گذاشتم بنویسین تا بتونم توی برنامه م ازش استفاده کنم

  7. #7

    نقل قول: حذف سطر یا سطرهای انتخابی گریدویو از گرید ویو و پایگاه داده SQL

    نقل قول نوشته شده توسط sajadzare مشاهده تاپیک
    soheil عزیز من فایل شما رو هم دیدم ولی ارور میداد و توی پروژه خودتونم مشکل داشت

    کسی دیگه نیست بتونه کمک کنه . من کل سایت رو زیر و رو کردم به جواب درستی نرسیدم. لطفا با این کدی که من گذاشتم بنویسین تا بتونم توی برنامه م ازش استفاده کنم
    منظورت اینه که می خوای هر سطری که توی دیتا گرید انتخاب بشه همونو حذف کنی؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار omidrayaneh.68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    99

    نقل قول: حذف سطر یا سطرهای انتخابی گریدویو از گرید ویو و پایگاه داده SQL

    سلام دوست عزیز کارهایی که میگم به دقت انجام بده تو قسمت gridview-colums را باز کن یک colums به نام حذف درست کن و نام هدر و تکس را کلمه ی حذف بزار
    بعد تو cell click گرید ویوتون کد زیر را بزن موفق باشید
    if (DG_forosh.CurrentCell.Value.ToString() == "حذف")
    {

    s = Convert.ToString(DG_forosh.CurrentRow.Cells["شماره"].Value);
    if (MessageBox.Show("آیا می خواهید اطللاعات حذف شود", "اخطار", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question, MessageBoxDefaultButton.Button2) == DialogResult.Yes)
    {

    SqlCommand cmd = new SqlCommand("delete from table1 where id='" + s + "'", con);
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show("اطلاعات حذف شد", "هشدار", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Warning);

    ds.Clear();
    da.SelectCommand.CommandText = "select id as [شماره] from table1";
    da.Fill(ds, "t01");
    DG_forosh.DataSource = ds;
    DG_forosh.DataMember = "t01";

  9. #9

    نقل قول: حذف سطر یا سطرهای انتخابی گریدویو از گرید ویو و پایگاه داده SQL

    اگه منظورت اینه که می خوای هر سطری که توی دیتا گرید انتخاب بشه همونو حذف کنی از این نمونه استفاده کن.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: حذف سطر یا سطرهای انتخابی گریدویو از گرید ویو و پایگاه داده SQL

    سلام دوستان.
    من اطلاعات دیتاگرید را به روش زیر حذف میکنم ، زمانی که داده ای درون دیتاگرید نیست دکمه حذف را میزنم برنامه خطا میده .
    به چه صورت میتونم این خطا را بر طرف کنم ؟
    با تشکر.

      string myindex;
    myindex = Convert.ToString(dgv_group.CurrentRow.Cells["id_group_employ"].Value);


    if (MessageBox.Show("آیا می خواهید اطللاعات حذف شود", "اخطار", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question, MessageBoxDefaultButton.Button2) == DialogResult.Yes)
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=C:\Users\data computer.org\Documents\Visual Studio 2010\Projects\SNM\SNM\sm.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
    SqlCommand com = new SqlCommand();
    com.CommandText = "DELETE From group_employ Where id_group_employ='" + myindex + "'";
    com.Connection = con;
    con.Open();
    com.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    refresh_dgv_group();
    }

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: حذف سطر یا سطرهای انتخابی گریدویو از گرید ویو و پایگاه داده SQL

    نقل قول نوشته شده توسط sajadzare مشاهده تاپیک
    لطفا یکی کمک کنه
    حذف با چک باکس در گرید
     List<int> rowsToDelete = new List<int>();
    using (SqlConnection conn = new SqlConnection("connString"))
    {
    using (SqlCommand cmd = new SqlCommand())
    {
    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    {
    DataGridViewCheckBoxCell checkBox = dataGridView1[0, row.Index] as DataGridViewCheckBoxCell;
    if (checkBox != null)
    {
    if (Convert.ToBoolean(checkBox.Value) == true)//checking if tick is added
    {

    cmd.CommandText = @"DELETE FROM Stock WHERE ID = @myID";
    cmd.Parameters.Add("@myID", SqlDbType.Int).Value = Convert.ToInt32(dataGridView1[1, row.Index].Value.ToString());
    cmd.ExecuteNonQuery();


    rowsToDelete.Add(row.Index);
    }
    }
    }
    }
    }

    //حذف از دیتاگرید
    foreach (int row in rowsToDelete)
    dataGridView1.Rows.RemoveAt(row);

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 03 آذر 1391, 23:16 عصر
  2. سوال: حذف تعدادی رکورد به صورت یکجا در گرید ویو
    نوشته شده توسط majid.mp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 اسفند 1390, 13:18 عصر
  3. سوال: اتصال دیتا گرید ویو به پایگاه داده در برنامه سه لایه
    نوشته شده توسط pooneh_zn در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 29 آذر 1390, 11:38 صبح
  4. سوال: دستور دسترسی به یک سطر و ستون خاص در "گرید ویو"
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 مرداد 1389, 14:13 عصر
  5. سوال: حذف سطر مورد نظر در گریدویو
    نوشته شده توسط meysampaknahad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 آبان 1388, 21:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •