نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: طریقه جلوگیری از Resize شدن POPUP

  1. #1

    طریقه جلوگیری از Resize شدن POPUP

    با عرض سلام
            <script type="text/javascript">
    function MM_openBrWindow(theURL, winName, features) { //v2.0
    window.open(theURL, winName, features);
    }
    </script>


                    <a onclick="MM_openBrWindow('More-html/Version.html','','location=0,toolbar=0,width=380,h  eight=250')" href="javascript:void(0);">نسخه فعلی سایت</a></div>

    دوستان من با کدهای فوق پنجره پاپ آپ نمایش میدم.
    حالا مشکلم اینه تو مرورگر IE ماکسیمایز باتنش و resize شدنش درسته (یعنی کار نمیکنه) اما تو کروم و مویلا درست نیست (یعنی هم ری سایز میشه هم دکمه ماکسیمایزش فعاله)

  2. #2
    کاربر جدید آواتار MEHR4N
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    22

    نقل قول: طریقه جلوگیری از Resize شدن POPUP

    از فایرفاکس 3 به بعد جلو این کار رو نمیتونین بگیرین، کروم رو نمیدونم اونم احتمالا اجازه نمیده
    http://developer.mozilla.org/en/DOM/window.open
    این صفحه رو هم اگه بخونین نوشته: Starting with Firefox 3, secondary windows are always resizable
    سر این مسئله بحثم زیاده که باید این اختیار به برنامه نویس داده میشد
    اگه بخواین جلو اینو بگیری بهترین کار شایدم تنها راه اینه که خودتون یه popup طراحی کنین، داخلش یه iframe بذارین لینک رو بدین به srcاش

تاپیک های مشابه

  1. جلوگیری از Resize شدن فرم
    نوشته شده توسط shahabbasic در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 08 تیر 1391, 17:07 عصر
  2. سوال: طریقه ی جلوگیری از کپی شدن نرم افزار و ایجاد نسخه trial
    نوشته شده توسط Alt+F4 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 27 تیر 1388, 02:02 صبح
  3. جلوگیری از resize شدن کنترل
    نوشته شده توسط linux در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 25 فروردین 1387, 13:36 عصر
  4. جلوگیری از resize شدن فرم
    نوشته شده توسط khodeti در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 03 بهمن 1385, 19:48 عصر
  5. جلوگیری از resize شدن ستون ها در datagrid یک windows form ؟
    نوشته شده توسط mehdi3683 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اسفند 1383, 02:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •