نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: در مورد پربازدیدترین مطالب

  1. #1

    Lightbulb در مورد پربازدیدترین مطالب

    با سلام
    من تو سایتم http://perspolisia.ir از افزونه wp post views برای نمایش تعداد بازدید مطالب استفاده کردم و در قسمت پربازددترین مطالب هم از کد زیر استفاده کردم
     <div class="bar_content10">
    <?php if (function_exists('get_most_viewed')): ?>
    <ul>
    <?php get_most_viewed(); ?>
    </ul>
    <?php endif; ?>
    </div>


    الان کارش رو درست انجام میده فقط با این تفاوت که همه چیز رو جزو مطالب حساب میکنه
    یعنی مثلا بخش پیراهن ها یا مثلا قسمت ارسال شعار رو هم جضو اخبار حساب میکنه
    من باید چی کار کنم که فقط در بین اخبار این رتبه بندی رو بذاره؟
    http://perspolisia.ir

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار wallfa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    414

    نقل قول: در مورد پربازدیدترین مطالب

    بخش مدیریت افزونه اگر داشت داشت اگر نداشت خودتون خخسته نکنید .

تاپیک های مشابه

  1. یک سوال در مورد صفحه مطالب
    نوشته شده توسط mohammad hoseini در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 تیر 1392, 22:55 عصر
  2. خلاصه مطالب در مورد ساخت EXE
    نوشته شده توسط Delphi_Developer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1385, 20:59 عصر
  3. مطالب فار سی در مورد MSCOMM کی داره؟!
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 10 آذر 1384, 17:36 عصر
  4. لطفا مرا در مورد مطالب زیر راهنمایی کنید
    نوشته شده توسط Mehrafrooz در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 07 آذر 1384, 22:25 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •