نمایش نتایج 1 تا 34 از 34

نام تاپیک: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

  1. #1

    ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    sum.rar
    سلام
    من می خوام بدونم چطور میشه برای یه برنامه که با ++C نوشتم یه اینتر فیس گرافیکی درست کنم که از حالت داس در بیاد و حالت ویندوزی داشته باشه
    اگه میشه یه کتاب خوب بهم معرفی کنید یا اینکه خودتون بهم بگید
    مثلا برای کد ساده زیر که دو عدد رو با هم جمع میکنه یه رابط گرافیکی درست کنم

    این هم فایل EXE
    sum.rar




    #include <iostream>
    using namespace std;
    int main()
    {
    int a,b,sum;
    cout<<"please Enter tow number : ";
    cin>>a>>b;
    sum=a+b;
    cout<<"Sum is : "<<sum;
    cin.get();
    cin.get();
    }


    ممنون میشم کسی برام توضیح بده

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شرق تهران
    سن
    32
    پست
    162

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    باید با کتابخونه هایی مثل wxWidgets بنویسی
    خود wxWidgets حجمش 25 مگابایت بیشتر نیست
    نسخه 2.9.4 رو که نسخه جدیدش باشه دانلود کن:
    لینک سایت wxWidgets:
    http://wxwidgets.org
    در ضمن انجمن هم داره ولی اگه انگلیسیت خوب نیست تو انجمن wxWidgets و GTK همینجا بپرس بودم جواب میدم.

  3. #3

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    خوب چرا از ویزوال استدیو استفاده نمیکنی ؟؟

    همچنین میتوانی از QT استفاده کنی ...

  4. #4

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    سلام ممنون که راهنماییم کردید
    من فایل برنامه wxwidgets 2.9.4 رو دانلود کردم همون ورژنی که شما گفتید اما هیچ فایل EXE ای توش نبود که نصب کنم فقط چند تا پوشه با چند تا فایل بود
    میشه راهنمایی کنید که چجوری باید نصب بشه

  5. #5

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    بهترین گزینه برای ساخت برنامه ها به نظر بنده اول Qt و بعدش GTK
    Qt کلی کلاس داره برای کار با شبکه -گرافیم و....... حتی با استفاده از کلاسهایی که داره (qml) می تونید اینترفیس های سفارشی تهیه کنید.ابزار مانند vs برای طراحی UI داره
    اگه می خواید قط برای ویندوز برنامه بنویسید برید سراغ vs و دات نت

  6. #6

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    راستش من تا حالا qt رو ندیدم و نمیدونم کار باهاش آسونه یا نه.
    بعد من نمیدونم کد نویسیش چجوریه در حین کدنویسی اینترفیس براش درست میکنن یا بعد از اینکه کد نویسی انجام شد
    بعد کد نویسی خاص خودش رو داره یا با ++C هستش
    بعد کد نویسیم زیر خط فقره

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شرق تهران
    سن
    32
    پست
    162

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    شما اول از همه باید wxWidgets رو build کنید.
    که تو Readme میتونید آموزششو بخونید.
    بعدش تمام برنامه هایی که با C++‎ نوشته میشن از همون شکل کد استفاده میکنن
    کدنویسی با QT خیلی سخته
    به غیر از این حجمش خیلی زیاده
    شما باید 800 مگابایت دانلود کنید و بعدش که ورژن جدیدش اومد بیرون دوباره باید 800 تای دیگه دانلود کنید.
    فقط به خاطر اینکه یه باگ ازش گرفته شده یا یه چیز اضافه شده
    wxWidgets یه عالمه کلاس برا نوشتن برنامه های تحت هر سیستم عاملی داره
    برا ویندوز اگه میخوای برنامه بنویسی چرا نمیری سراغ دات نت؟
    دیگه درد سرای QT و wxWidgets رو نداری.

  8. #8

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    من فایل برنامه wxwidgets 2.9.4 رو دانلود کردم همون ورژنی که شما گفتید اما هیچ فایل EXE ای توش نبود که نصب کنم فقط چند تا پوشه با چند تا فایل بود
    میشه راهنمایی کنید که چجوری باید نصب بشه

  9. #9
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    سن
    29
    پست
    596

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎‎ نوشته میشن

    نقل قول نوشته شده توسط brightening-eyes مشاهده تاپیک
    کدنویسی با QT خیلی سخته
    به غیر از این حجمش خیلی زیاده
    شما باید 800 مگابایت دانلود کنید و بعدش که ورژن جدیدش اومد بیرون دوباره باید 800 تای دیگه دانلود کنید.
    فقط به خاطر اینکه یه باگ ازش گرفته شده یا یه چیز اضافه شده
    .
    دلایل جالبین :))))
    یک باگ ازش گرفته شده؟!‌
    اون قدر از ورژن ۵ به ۵.۱ امکانات اضافه شده که که ۴۰۰ mb رفته رو حجمش :)
    پبشنهاد می کنم یک چند روز qml کار کنی بفهمی سادگی یعنی چی :)
    راستش من تا حالا qt رو ندیدم و نمیدونم کار باهاش آسونه یا نه.
    بعد من نمیدونم کد نویسیش چجوریه در حین کدنویسی اینترفیس براش درست میکنن یا بعد از اینکه کد نویسی انجام شد
    بعد کد نویسی خاص خودش رو داره یا با ++C هستش
    بعد کد نویسیم زیر خط فقره
    شما Qt رو نصب کن شروع کن به کد نویسی دردسرای بیلد کردن wxwidgets رو هم نداری
    مزیتی که Qt داره اینه که می تونی برای انواع سیستم عامل ها حتی سیستم عامل های گوشی های هوشمند مثل android هم برنامه بنویسی و این که داکیومنت های فوق العاده قوی ای داره
    ویدیو های فارسی هم برای Qt تو وب موجوده اگر سرچ کنی می تونی راحت پیدا کنی

  10. #10

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    راستش من تا حالا qt رو ندیدم و نمیدونم کار باهاش آسونه یا نه.

    بعد کد نویسیم زیر خط فقره
    عجب!!! با هر کتابخونه ایی بخوای کار کنی حداقل باید با syntax و تا حدودی حداقل 50٪ با کتابخونه های استاندارد اون زبان آشنا باشید وگرنه همون اول کار درجا می زنید.

    بعد من نمیدونم کد نویسیش چجوریه در حین کدنویسی اینترفیس براش درست میکنن یا بعد از اینکه کد نویسی انجام شد
    بعد کد نویسی خاص خودش رو داره یا با ++C هستش
    هم می تونید با کد اینترفیس رو ایجاد کنید هم مثل vs ابتدا اینترفیس رو طراحی کنید بعد ازش استفاده کنید.

    کدنویسی با QT خیلی سخته
    به غیر از این حجمش خیلی زیاده
    شما باید 800 مگابایت دانلود کنید و بعدش که ورژن جدیدش اومد بیرون دوباره باید 800 تای دیگه دانلود کنید.
    فقط به خاطر اینکه یه باگ ازش گرفته شده یا یه چیز اضافه شده
    .
    دلایل کاملا قانع کننده ای بود!!!
    کسی که زبان ++C مخصوصا شی گرایی و کار با کلاسها رو کاملاً یادگرفته باشه کیوت براش سرگرمی میشه مخصوصاً کلی کلاس آماده در اختیارتون میزاره که کارتون رو راحت می کنه هرچند مجبور به استفاده از هموشون نیستید و می تونید فقط UI رو باهاش طراحی کنید و بقیه جاها کلاسهایی که خودتون نوشتید استفاده کنید.

    در مورد آپدیت تووی ویندوز دقیقاً نمیدونم چه خبره ولی تووی توزیع های لینوکس آپدیتهاش خیلی حجمشون پایینه و فکر می کنم خیلی بروز تر هست .

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شرق تهران
    سن
    32
    پست
    162

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    من فقط شنیده بودم که سخته
    نه دانلود کردم نه استفاده
    حجمشو که دیدم سکته زدم.
    آهان راستی حجم برنامه بعد از نوشته شدن خیلی میره بالا
    من که VirtualBox رو دیدم 70 مگ بود
    روش Build کردن wxWidgets اینجوریه:
    اول از حالت فشرده درش میارید و بعدش تو شاخه ی Build در شاخه ی msw برای کامپایلرتون یه makefile داره
    خوب مرحله اول کانفیگ کردنه
    فایل config.اسم کامپایلر رو ویرایش کنید.
    مثلا برا MinGW اینه: config.gcc برا msvc اسم این فایل config.vc هستش
    خوب من بهتون پیشنهاد میکنم این کارو کنید:
    monolithic رو برابر 1 قرار بدید
    shared رو برابر با 0 قرار بدید.
    unicode رو برابر 1 و mslu رو برابر 1 قرار بدید و هر چی اولش use_ داشت بعد از مساوی 1 بزنید و سیو کنید.
    بعدش برید تو Command Prompt و بزنید:
    cd wxWidgetsDirectory\build\msw
    که wxWidgetsDirectory شاخه ی wxWidgets هستش.
    خوب حالا بزنید
    make -f makefile.اسم کامپایلر
    البته تو msvc به جای make باید بزنید nmake
    بعد از اینکه build تموم شد برید تو شاخه ی wxWidgetsDirectory و در پوشه ی lib در شاخه ی اسم کامپایلر_lib هر چی فایل کتابخونه هست مثل libwxmsw29u.a رو کپی کنید تو پوشه ی کامپایلرتون در شاخه ی lib
    حالا به شاخه ی wxWidgetsDirectory برگردید و پوشه ی include رو به کل کپی کنید تو پوشه ی کامپایلرتون
    خوب برگردید به شاخه ی wxWidgets\lib\اسم کامپایلر_lib\mswu
    و پوشه ی wx رو کپی کنید تو پوشه ی کامپایلرتون\include و اگه سوال پرسید yes بزنید.
    مراحل build کردن wxWidgets تموم شد
    من کلا تو 10 دیقه برای gcc بیلدش کردم.

  12. #12
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    سن
    29
    پست
    596

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    خب الان virtual box چه ربطی به Qt داره؟
    حجم ۸۰۰ مگاباییتی هم به خاطر اینه که بیلد شده شما میتونین سورس کدارو بگیرین باحجم ۲۰۰ خودتون بیلد کنین....

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شرق تهران
    سن
    32
    پست
    162

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    نقل قول نوشته شده توسط omidshaman مشاهده تاپیک
    خب الان virtual box چه ربطی به Qt داره؟
    ربطش به اینه که vBox رو با QT نوشتن
    آخرین ویرایش به وسیله brightening-eyes : یک شنبه 06 مرداد 1392 در 05:30 صبح دلیل: زور زیاد، اشتباه نوشته بودم زور زیاد اجازه نداد.

  14. #14

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    من فقط شنیده بودم که سخته
    نه دانلود کردم نه استفاده
    حجمشو که دیدم سکته زدم.
    آهان راستی حجم برنامه بعد از نوشته شدن خیلی میره بالا
    من که VirtualBox رو دیدم 70 مگ بود

    با توجه به استنباط شما چون حجم vs بالای 3 گیگ هستش و البته 3 گیگ هم msdn کلاً باید یادگیری با vs و برنامه نوشتن با اون رو فراموش کنیم چون خیلی خیلی سخته

    بستگی داره از کدوم کلاسها بخوای استفاده کنی بله حجم برنامه افزایش پیدا می کنه اونم یه حد مشخصی داره
    http://al-anvar.com
    این برنامه هم با Qt نوشته شده حجم نسخه نصبیش 3 مگخ و پرتابلش 9 مگ

    وقتی کلی کلاس تووی یه فریم ورک وجود داشته باشه حجمش هم به همون نسبت بالا میره
    کلاسهای رابط کاربری -گرافیک -opengl-پایگاه داده که خودش شامل sql-mysql-postgreSQL ,.....-کلاسهای کار بافایل و...... کلاسهای کار باشبکه و................................
    اینجا لیست کلاسها
    اینجا هم لیست ماژول ها

    در ضمن تووی نسخه جدید برنامه رو علاوه بر سیستم های pc برای اندروئید هم می تونید کامپایل کنید

  15. #15
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    سن
    29
    پست
    596

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    نقل قول نوشته شده توسط brightening-eyes مشاهده تاپیک
    ربطش به اینه که vBox رو با QT نوشتن
    من نمی دونم دقیق چی رو میگید ولی به هر حال یک برنامه دلیل که نمیشه همچین حرفی بزنید !
    من خودم تو یک برنامه از کلاسای SQLITE و MediaPlayer و NetWork و یک سری چیزای دیگه استفاده کردم استفاده کردم حجم برنامه تو حالت فشرده 20 مگ بیشتر نشد !
    حتی با بیلد کردن Qt بصورت static حجم رو کمتر هم میتونید بکنید !!

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شرق تهران
    سن
    32
    پست
    162

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    خوب یه سوال
    من با wxWidgets کار کردم
    حالا ضt کدنویسیش مثل wxWidgets با کلاس هستش؟
    حالا برنامه ای که با qt نوشته میشه رو میشه با magnifier بزرگش کرد؟
    و اینکه qt از استانداردهای سیستم عامل پیروی میکنه یا نه؟
    بعدش chm یا html داره که من بتونم درشتشون کنم و راهنماشو بخونم.
    آخه من درست نمیتونم صفحه رو ببینم.

  17. #17
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    سن
    29
    پست
    596

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    نقل قول نوشته شده توسط brightening-eyes مشاهده تاپیک
    خوب یه سوال
    من با wxWidgets کار کردم
    حالا ضt کدنویسیش مثل wxWidgets با کلاس هستش؟
    حالا برنامه ای که با qt نوشته میشه رو میشه با magnifier بزرگش کرد؟
    و اینکه qt از استانداردهای سیستم عامل پیروی میکنه یا نه؟
    بعدش chm یا html داره که من بتونم درشتشون کنم و راهنماشو بخونم.
    آخه من درست نمیتونم صفحه رو ببینم.
    من wx کار نکردم ولی اره کار کردن باهاش کاملا با کلاس ها هستن حالا مثل WxWidgets هست یا نه رو نمی دونم
    اگر منظورتون magnifier ویندوزه که خوب معلومه که میشه !
    استاندارد سیستم عامل منظورتون چیه؟
    راهنمای html هم داره
    http://doc.qt.digia.com/
    http://doc-snapshot.qt-project.org/
    داخل خود Qt creator هم یک help جامع گزاشته شده !

  18. #18

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    بحث ! سر چیه

    نمیدونم چرا کسی که به توابع API ویندوز نظیر CreateWindow اشاره نکرد ؟ یا Win32 ?
    اگه شما قصد دارید برنامه های مبتنی بر ویندوز و نه Cross-Platform بنویسید مجبور به استفاده از QT یا ... نیستید و با استفاده از توابع ویندوز هم میتونید این کارو انجام بدید و البته MFC
    این تاپیک رو هم نگاه کن
    برنامه نویسی گرافیک در C و ++C
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شرق تهران
    سن
    32
    پست
    162

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    دیگه زیاد کسی پیدا نمیشه که با Windows API بنویسه
    تازه بنویسه
    وقتی برنامه میتونه cross-platform باشه چه کار احمقانه ایه که با WinAPI مخصوص ویندوزش کنیم؟
    اگه فقط اون تابع تو ویندوز بود آره ولی وقتی همه ی سیستم عاملا رو میشه براشون نوشت کی دیگه میتونه اون قدر بی فکر باشه که فقط رو ویندوز بنویسه

  20. #20

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    وقتی برنامه میتونه cross-platform باشه چه کار احمقانه ایه که با WinAPI مخصوص ویندوزش کنیم؟
    ،هر برنامه ای که با QT و امثال اون نوشته میشه که لزوماً Cross-Platform نیست ! به برنامه هم بستگی داره .

    اگه فقط اون تابع تو ویندوز بود آره ولی وقتی همه ی سیستم عاملا رو میشه براشون نوشت کی دیگه میتونه اون قدر بی فکر باشه که فقط رو ویندوز بنویسه
    منم که همین رو گفتم
    اگه شما قصد دارید برنامه های مبتنی بر ویندوز و نه Cross-Platform بنویسید مجبور به استفاده از QT یا ... نیستید
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  21. #21
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    سن
    29
    پست
    596

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    نقل قول نوشته شده توسط brightening-eyes مشاهده تاپیک
    من که VirtualBox رو دیدم 70 مگ بود
    اتفاقا امروز Qt رو بیلد کردم یک برنامه داشتم که گفتم ۲۰ مگ میشد با Qt بصورت Static ساختمش شد ۱۰ مگ فشردش کردم شد ۵ mb =))

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شرق تهران
    سن
    32
    پست
    162

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    اگه با wxWidgets مینوشتیش حجمش کمتر میشد.
    من دارم از wxWidgets استفاده میکنم حجم برنامه هام کمه

  23. #23

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    اگه واقعا بحث مقایسه باشه ؛اینو بخونید بهتره !
    WxWidgets Compared To Other Toolkits
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شرق تهران
    سن
    32
    پست
    162

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    تنها بدیش همینه
    ولی حجمش نسبت به qt کمتره
    کدی هم که میگیره کمتره
    واسه همین حجم برنامه کمتر میشه
    موقعی که build میکنیش حجمش کلا رو هم میشه 300 مگابایت
    اونم برا MinGW که حجم کامپایلش زیاده
    خوبیش اینه که magnifier و jaws کاملا ساپورتش میکنن و یکی مثل من یا یه نابینای مطلق میتونه باهاش کار کنه

  25. #25

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    واقعاً بحث جالبیه و البته تعصبات شخصی خیلی به چشم میاد .
    در مورد ساخت رابط کاربری برای برنامه ها گزینه های زیادی پیش رو هست ولی باید دید هدف نوشتن چه نوع برنامه اییه و اینکه برای چه سیستم عاملی
    در مورد اینکه بخوایم فقط برای ویندوز برنامه نویسی کنیم شاید بریم سراغ ابزارهای خود مایکرسافت خیلی بهتره مثل winAPI یا NET. که بهترینش MFC به خاطر راحتی و سرعت نوشتن برنامه. winAPI یه مقداری سخته و به نظرم اگه مبنا رو روی اون بزاریم وقت خودمون رو هدر دادیم.

    اما اگه بحث چند سکویی بودن هم مد نظر باشه گزینه ها بیشتر ه
    wxWidget که بنده تجربه کاری باهاش ندارم ولی قطعاً سرچ کنید معایب و مزایاش رو تووی نت پیدا می کنید
    GTK که GNU خیلی رووش تعصب داره به نوعی برنامه هایی که برای لینوکس با GTK نوشته میشن گنو اونها رو اپن سورس میدونه (به شرط اینکه نویسنده اونها رو اپن سورس منتشر کنه).واسه ویندوز هم بد عمل نکرده و نسخه جدیدش خیلی پیشرفتهای زیادی داشته
    Qt میشه گفت یه فریم ورک نسبتاً کامله و ابزارهای متعددی در اختیارتون میزاره و از دوتای بقیه قدرتمند تره تووی نسخه های جدیدش از اندروئید پشتیبانی می کنه و میشه گفت همین ممکنه عامل موفقیت بیشتر این فریم ورک بشه .یه چیز دیگه صرفاً محدود به اینترفیس نیست که دوستان اشاره کردند., و البته IDE قدرتمندی که داره و ابزار designer که می تونه سرعت نوشت برنامه را تا حد زیادی بالا ببره.

    به نظرم بهترین انتخاب اینه که دوستان با توجه به نیازشون برن سراغ کاری که می خوان
    آخرین ویرایش به وسیله majid1605 : شنبه 12 مرداد 1392 در 05:14 صبح

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شرق تهران
    سن
    32
    پست
    162

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    البته که بستگی به نیاز داره!
    ولی wxWidgets رو من خیلی دوستش دارم واسه چند دلیل:
    1. به فکر ما نیمه بیناها بودن
    2. یه عالمه ماکرو داره
    3. خودش rtti مخصوص داره
    4. کلا کدش اوپن سورسه و فقط یه لایسنس داره

  27. #27
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    سن
    29
    پست
    596

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    داشتن ماکرو , rtti هم شد مزیت اخه؟ اینارو Qt هم که داره !!
    واسه مشکلات بینایی هم Qt کتابخونه داره
    http://qt-project.org/doc/qt-4.8/accessible.html
    کد Qt هم open source ه برای لایسنسشم این جا ایرانه خب متاسفانه کپی رایت که نیست که لازم باشه لایسنشو بخری.

  28. #28

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    البته که بستگی به نیاز داره!
    ولی wxWidgets رو من خیلی دوستش دارم واسه چند دلیل:
    1. به فکر ما نیمه بیناها بودن
    2. یه عالمه ماکرو داره
    3. خودش rtti مخصوص داره
    4. کلا کدش اوپن سورسه و فقط یه لایسنس داره
    چه جالب
    اره منم ی چی می شناسم حرف نداره چون
    ماکرو زیاد داره
    کلاس زیاد داره
    کلاساش باحاله
    تابش خوشکله

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شرق تهران
    سن
    32
    پست
    162

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    حجم کمشو چی میگید؟
    آره دیدم چه قدر به فکر ما نیمه بیناها بودن!
    اصلا jaws برنامه های qt رو مثل آدم ساپورت نمیکنه!
    من یه ذره میبینم مجبورم با jaws صفحه رو بخونم.
    حالا بیا بهشون بگو!
    زیاد از magnifier استفاده نمیکنم.

  30. #30
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    سن
    29
    پست
    596

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    حجم برنامه با wxWidget چقدره مگه ؟ یعنی برنامه با data base و network و مدیاپلیر در حده پخش فایل ویدیویی و صوتی حجمش کمتر از ۵ مگابایت میشه تو Wxwidget ?!!!
    نمیدونم شما کدوم برنامرو تست کردی .
    ورژن ۵.۱ که اون dll ه QAccessibility رو هم برای اجرا نیاز داره احتمالا ساپورت می کنه خودت یک پروژه ساده رو تست کن ببین با Jaws درسته یا نه .

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شرق تهران
    سن
    32
    پست
    162

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    من vBox رو دیدم.
    حجم فایل exe کد بلاکس فقط 1.19 مگابایت هستش
    البته آقایون دقت کنن میگم فقط exe
    کل مخلفاتش مثل اون فایل chm و تمام lexer هاش و کلا مخلفاتش رو هم شده 62.1 مگابایت
    برا یه آید full-featured خیلی کمه از نظر من
    حالا کد بلاکس یه چیز به اسم wxSmith داره که میشه باهاش برا wxWidgets دیزاین کرد.
    همینطور wxDev-C++‎ هم هستش که اونم یه دیزاینر برا wxWidgets داره

  32. #32

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎ نوشته میشن

    سلام یه سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید...
    توی سی شارپ یه دیتا گرید دارم که میخوام از سلول اول شروع کنه و هر خونه ای رو که دارای محتوا هست رنگی کنه و اگر محتوا نداره به خونه ی پایینیش نگاه کنه که اگر محتوا داشت رنگی کنه و ... همینطور ادامه بده تا برسه به خونه ی آخر.... ؟؟

  33. #33

    Lightbulb نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎‎ نوشته میشن

    من با خوندن نظرات بدتر گیج شدم
    ممکنه یکی کامل توضیح بده که:

    1) چه روش های و فریم ورک های برای طراحی UI برای برنامه نوشته شده با سی پلاس پلاس وجود داره؟

    2) ویژگیه هر کدوم از روش ها و فریم ورک های چیه؟

    3) به نظر شما به ترتیب کدوم یک از روش ها و فریم ورک ها باکیفیت تر و ساده تره؟اگر ممکنه سعی کنید به ساده ترین شیوه توضیح بدید که هم بنده متوجه بشم هم افراد دیگری که وارد این تاپیک میشن

    ممنون از کمکتون

  34. #34

    نقل قول: ساخت اینترفیس برای برنامه های که با C++‎‎‎‎‎ نوشته میشن

    نقل قول نوشته شده توسط Mute.cpp مشاهده تاپیک
    من با خوندن نظرات بدتر گیج شدم
    ممکنه یکی کامل توضیح بده که:

    1) چه روش های و فریم ورک های برای طراحی UI برای برنامه نوشته شده با سی پلاس پلاس وجود داره؟

    2) ویژگیه هر کدوم از روش ها و فریم ورک های چیه؟

    3) به نظر شما به ترتیب کدوم یک از روش ها و فریم ورک ها باکیفیت تر و ساده تره؟اگر ممکنه سعی کنید به ساده ترین شیوه توضیح بدید که هم بنده متوجه بشم هم افراد دیگری که وارد این تاپیک میشن

    ممنون از کمکتون
    سلام،
    فریم‌ورک Qt یکی از بهترین‌های طراحی UI در سی++ است.
    ویژگی‌ها و اطلاعات بیشتر رو در اینجا بررسی کنید که قبلاً ارائه شده و این بخش.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 31 اردیبهشت 1388, 10:00 صبح
  2. سوال: روش ساخت setup برای برنامه های جاوا
    نوشته شده توسط drwatson در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 خرداد 1387, 09:35 صبح
  3. ساخت setup برای برنامه های تحت وب درvs2003
    نوشته شده توسط angle25 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 17:16 عصر
  4. ساخت Setup برای برنامه های Windows CE
    نوشته شده توسط iman_s52 در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 06 اسفند 1386, 23:01 عصر
  5. نحوه ساخت setup برای برنامه های asp.net
    نوشته شده توسط hamid1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 01 خرداد 1386, 15:40 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •