نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: تایپ عدد فارسی در textbox

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار maJJJid
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    76

    تایپ عدد فارسی در textbox

    سلام خدمت همه دوستان.یک textbox رو محدود کردم که فقط عدد تایپ بشه داخلش.حالا میخام وقتی داخلش عدد تایپ میشه این اعداد فارسی باشه نه اعداد لاتین؟
    ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: تایپ عدد فارسی در textbox

    از ماسک تکس باکس استفاده کن و فونتشو یا از فونتای فارسی بزار یا tohoma(اگه املاشو درست نوشته باشم)

  3. #3

    نقل قول: تایپ عدد فارسی در textbox

    بفرمایید از این کد استفاده کنید در change text وقتی طرف میخواد انگلیسی چاپ کند کیبور فارسی میشه و نمیزار لاتین تایپ کنه و طرف مجبور میشه فارسی تایپ کنه.
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(System.Globalization.Cul  tureInfo.CreateSpecificCulture("fa-IR"));

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار maJJJid
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    76

    نقل قول: تایپ عدد فارسی در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط sohil_ww مشاهده تاپیک
    از ماسک تکس باکس استفاده کن و فونتشو یا از فونتای فارسی بزار یا tohoma(اگه املاشو درست نوشته باشم)
    نمیشه.دوست عزیز خودم یک کامپوننت ماسک تکس باکس نوشتم.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار maJJJid
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    76

    نقل قول: تایپ عدد فارسی در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    بفرمایید از این کد استفاده کنید در change text وقتی طرف میخواد انگلیسی چاپ کند کیبور فارسی میشه و نمیزار لاتین تایپ کنه و طرف مجبور میشه فارسی تایپ کنه.
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(System.Globalization.Cul  tureInfo.CreateSpecificCulture("fa-IR"));
    دوست عزیز این کد برای تایپ حروف فارسیه نه اعداد فارسی.

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    80

    نقل قول: تایپ عدد فارسی در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط maJJJid مشاهده تاپیک
    سلام خدمت همه دوستان.یک textbox رو محدود کردم که فقط عدد تایپ بشه داخلش.حالا میخام وقتی داخلش عدد تایپ میشه این اعداد فارسی باشه نه اعداد لاتین؟
    ممنون.
    میشه کدی که محدود کردید که فقط اعداد وارد بشه رو قرار بدید تا دوستان هم استفاده کنند ؟ مخصوصا خود بنده خیلی مشتاقم که کد رو ببینم

  7. #7

    نقل قول: تایپ عدد فارسی در textbox

    این یه روشه اما روش های دیگه ای هم هست.

    private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if (e.KeyChar < 48 && e.KeyChar > 57)
    {
    e.Handled = true;
    MessageBox.Show("( این کاراکتر مجاز به وارد شدن نیست ( لطفا از کاراکتر های عددی استفاده کنید");
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله kazem235 : جمعه 04 مرداد 1392 در 00:16 صبح

  8. #8

    نقل قول: تایپ عدد فارسی در textbox

    دوست عزیز خیلی از فونت ها هستند که عدد فارسی می نویسند.چرا از اونها استفاده نمیکنید؟

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار maJJJid
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    76

    نقل قول: تایپ عدد فارسی در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط 1009645 مشاهده تاپیک
    میشه کدی که محدود کردید که فقط اعداد وارد بشه رو قرار بدید تا دوستان هم استفاده کنند ؟ مخصوصا خود بنده خیلی مشتاقم که کد رو ببینم
    خودم یه کامپوننت جدید MaskTextBox نوشتم.کد هاش خیلی زیاده.واسه محدود کردن ورود اعداد یه سرچ کوچولو بزنی به جواب میرسی دوست عزیز.

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار maJJJid
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    76

    نقل قول: تایپ عدد فارسی در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط kazem235 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز خیلی از فونت ها هستند که عدد فارسی می نویسند.چرا از اونها استفاده نمیکنید؟
    روی همه سیستم ها جواب نمیده.خودم راهشو میدونم.اینه که باید کد اسکی اعداد فارسی نوشته بشه.حالا چطور, دنبالشم.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: تایپ عدد فارسی در textbox

    چند تا راه وجود داره
    1- استفاده از کد زیر :

             private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if ((int)e.KeyChar >= 48 && (int)e.KeyChar < 58)
    e.KeyChar = (char)(1632 + int.Parse(e.KeyChar.ToString()));
    else
    e.Handled = true;
    }


    2-انتخاب یک فونت فارسی برای تکسباکس(بهترین راه هستش)
    آخرین ویرایش به وسیله abdullah20 : جمعه 04 مرداد 1392 در 11:15 صبح

  12. #12

    نقل قول: تایپ عدد فارسی در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط maJJJid مشاهده تاپیک
    سلام خدمت همه دوستان.یک textbox رو محدود کردم که فقط عدد تایپ بشه داخلش.حالا میخام وقتی داخلش عدد تایپ میشه این اعداد فارسی باشه نه اعداد لاتین؟
    ممنون.
    دوست عزیز به نظر من بهترین راه روش زیره که 3 مرحله داره
    1- این کد رو توی KeyPress بنویس
            private void textBox6_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if ((e.KeyChar < '0' || e.KeyChar > '9') && e.KeyChar != '\b')
    e.Handled = true;
    }

    2- توی پراپرتی های تکست باکس ، خاصیت RightToLeft رو Yes کن
    3- توی پراپرتی های تکست باکس ، خاصیت TextAlign رو Center کن

  13. #13

    نقل قول: تایپ عدد فارسی در textbox

    داداش مقدار جهت دهی تکس باکست رو راست چین کن فارسی میتونی وارد کنی اعداد رو من که تو سیستمم مقدار رو راست چین میزارم عداد فارسی میشه و چپ چین میکنم عداد انگلیسی میشی میخواهی شما هم یه امتحان کنید شاید جواب گرفتید دیدید جواب نگرفتید از تنظیمات ویندوز برای طرف فاسی کنید عدد رو دیگه با مشکلی بر خورد نمیکنید.

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار maJJJid
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    76

    نقل قول: تایپ عدد فارسی در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط abdullah20 مشاهده تاپیک
    چند تا راه وجود داره
    1- استفاده از کد زیر :

             private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if ((int)e.KeyChar >= 48 && (int)e.KeyChar < 58)
    e.KeyChar = (char)(1632 + int.Parse(e.KeyChar.ToString()));
    else
    e.Handled = true;
    }


    2-انتخاب یک فونت فارسی برای تکسباکس(بهترین راه هستش)

    ممنونم دوست عزیز.ردیف شد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تایپ فقط فارسی در textbox
    نوشته شده توسط karim orooji در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1388, 18:06 عصر
  2. تایپ فارسی در textbox
    نوشته شده توسط farnnnnnaz در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 11 اسفند 1386, 19:47 عصر
  3. مشکل تایپ فارسی در TextBox ؟
    نوشته شده توسط majid325 در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 10 فروردین 1386, 15:31 عصر
  4. نمایش عدد منفی فارسی در TextBox
    نوشته شده توسط SYSMAN در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 08 دی 1385, 01:31 صبح
  5. مشگل تایپ فارسی در textbox
    نوشته شده توسط saruneh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 23 مهر 1385, 05:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •