نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش عکس بدون ذخیره شدن آن در جائی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771

    نمایش عکس بدون ذخیره شدن آن در جائی

    می شه عکسی رو روی صفحه وب نشان داد که توسط برنامه نقاشی شده باشه و از جائی خوانده نشده باشه ؟!!

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    بله ، درصورتی که از کلاس های موجود در System.Drawing استفاده میکنید امکان ذخیره محتوای ایجاد شده در MemoryStream ها رو دارید.
    با نوشتن مستقیم محتوای این استریم ها بر روی صفحه میتونید اونها رو نمایش بدید.

  3. #3
    برای این کار باید اول ContentType رو به image/jpeg تنظیم کنید.
    بعد Respnse.Clear و بعد از اون با Response.Write محتویات فایل رو بنویسی
    و در آخر Response.End

    مثلا اینجا این کار انجام میشه:
    http://www.asproxy.somee.com/images.aspx

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahdi_negahi
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    www.iranbuycenter.com
    پست
    582
    میشه بیشتر توضیح دهید و این آدرسی که گذاشتید چکار می کند ما چه آدرسی به آن باید بدهیم

  5. #5
    کدی مانند این که در این کد باید محتویات فایل رو در متغیر buffer قرار دهید که فکر نکنم کار سختی باشه.
    آدرسی هم که مشاهد می کنید یک پراکسی برای تصاویر است که از این روش با کمی تفاوت استفاده می کند.


    byte[] buffer;

    Response.ClearContent();
    Response.ClearHeaders();
    Response.ContentType="image/jpeg";
    Response.AddHeader("Content-Type","image/jpeg");
    Response.BinaryWrite(buffer);
    Response.End();
    آخرین ویرایش به وسیله SalarSoft : شنبه 27 اسفند 1384 در 20:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •