نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ذخیر کردن اطلاعات درون textbox درgridviewdate

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohabad
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    37
    پست
    147

    ذخیر کردن اطلاعات درون textbox درgridviewdate

    دوستان من دارم یه phone book میسازم.
    میخام اطلاعات درون text box به محض زدن دکمه save بریزه درون datagridview.
    ممنون
    اینم عکس محیط برنامه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار omidrayaneh.68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    99

    نقل قول: ذخیر کردن اطلاعات درون textbox درgridviewdate

    سلام دوستم یه مثال ساده برات زدم فیلد ها id ,name هستند
    static SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector  y|\store.mdf;integrated security=true;User Instance=True");
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("", con);
    DataSet ds = new DataSet();
    string c;

    c = "insert into table1(id,name) values (" + txtid.Text + ",'" + txtname.Text + "')";
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(c, con);
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();

    da.SelectCommand.CommandText = "select id as [شماره],name as [نام] from table1";
    da.Fill(ds, "h");
    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.DataMember = "h";
    MessageBox.Show("اطلاعات با موفقیت ثبت شد", "پیام", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);

  3. #3

    نقل قول: ذخیر کردن اطلاعات درون textbox درgridviewdate

    سلام. اگه میخواید یه سطر جدید اضافه بشه، باید مقدار هر دو ستون رو هم زمان بگیرید:

    dataGridView1.Rows.Add(textbox1.text, textbox2.text);

    و اگه میخواید مقدار تکست باکس، جایگزین یک سلول خاص از جدول بشه(بعد از انتخاب یک سطر از جدول):

    dataGridView1[0,dataGridView1.CurrentRow.Index].Value=textbox1.text;
    dataGridView1[1,dataGridView1.CurrentRow.Index].Value=textbox2.text;

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohabad
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    37
    پست
    147

    نقل قول: ذخیر کردن اطلاعات درون textbox درgridviewdate

    ممنون از جوابت دادا.
    ولی من SQL نصب ندارم .
    من میخام هر چی تو textboxها تایپ میشه با زدن button بره تو datagridview. همین.
    برای ذخیرش هم میخام کل اطلاعات رو درون یه txtbox ذخیره کنم .که اونم با اجرای برنامه ایجاد میشه.
    الان مشکل من فقط همین اطلاعات درون textbox هست که میخام بره درون datagridview.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار omidrayaneh.68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    99

    نقل قول: ذخیر کردن اطلاعات درون textbox درgridviewdate

    احتیاجی نیست SQL را نصب کنی SQLEXPRESS داخل خوده ویژوال استودیو هست که میتونی یه دیتابیس باهاش بسازی این کاری که شما میکنید هیچ جا ثبت و ذخیره نمیشه و اگه برنامه را ببندی دیگه هیچ اثری از اطلاعات قبلی نیست اون خط بالایی هم SQL را به طور خودکار اتچ میکنه نیازی به اتچ کردن نداره موفق باشید
    نقل قول نوشته شده توسط mohabad مشاهده تاپیک
    ممنون از جوابت دادا.
    ولی من SQL نصب ندارم .
    من میخام هر چی تو textboxها تایپ میشه با زدن button بره تو datagridview. همین.
    برای ذخیرش هم میخام کل اطلاعات رو درون یه txtbox ذخیره کنم .که اونم با اجرای برنامه ایجاد میشه.
    الان مشکل من فقط همین اطلاعات درون textbox هست که میخام بره درون datagridview.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: sort کردن اطلاعات درون لیست باکس از بزرگ به کوچیک
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 02:41 صبح
  2. refresh کردن اطلاعات درون datagrid
    نوشته شده توسط mohsen1900 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 19 آذر 1390, 14:34 عصر
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مهر 1388, 16:49 عصر
  4. هش کردن اطلاعات درون دیتابیس؟
    نوشته شده توسط majjjj در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 23 فروردین 1388, 11:23 صبح
  5. چگونگی insert کردن مقدار درون textbox به دیتا بیس
    نوشته شده توسط m.abooei در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 28 مهر 1386, 10:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •