نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تبدیل دیتا تیبل به sqldatasource

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار bomb23
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    دفتر
    پست
    680

    Question تبدیل دیتا تیبل به sqldatasource

    سلام دوستان من به یه کدی مثل SqlDataSource.DataSource=MyDataTable نیاز دارم.
    میدونم DataSource پراپرتی SQLDatasource نیست ولی خب چون نیاز دارم باید اینکارو بکنم.
    اگه کسی ایده ای روشی چیزی داره بگه؟
    باتشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_khodayar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    Karaj
    سن
    38
    پست
    268

    نقل قول: تبدیل دیتا تیبل به sqldatasource

    اگر میخوای DataSet رو از یکسری اطلاعات پر کنی این کار رو انجام بده.

    DataSet ds = new DataSet();
    SqlDataAdapter adp = new SqlDataAdapter(دستور, کانکشن);
    adp.Fill(ds,دستور);


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار bomb23
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    دفتر
    پست
    680

    نقل قول: تبدیل دیتا تیبل به sqldatasource

    آقا من کی گفتم DataSet ؟ من یه SqlDataSource دارم که میخوام توش یه DataTable رو بذارم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تبدیل لینکیو به دیتا تیبل
    نوشته شده توسط haniyehghassami در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 آبان 1390, 10:59 صبح
  2. سوال: چطوری می شه نوع var را به دیتا تیبل تبدیل کرد؟
    نوشته شده توسط javad_r_85 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 08 فروردین 1390, 11:40 صبح
  3. پاسخ: 77
    آخرین پست: دوشنبه 08 بهمن 1386, 10:53 صبح
  4. حذف یه ستون در دیتا گرید که از دیتا تیبل استفاده شد ه باشد
    نوشته شده توسط hassan_RK در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 09 مهر 1384, 13:51 عصر
  5. دسترسی به یه ستون دیتا گریدی که از دیتا تیبل استفاده شد
    نوشته شده توسط hassan_RK در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 شهریور 1384, 20:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •