نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: تبدیل برخی کارکتر های داخل تکس باکس به خط تیره

  1. #1

    تبدیل برخی کارکتر های داخل تکس باکس به خط تیره

    سلام می خواستم کمکم کنید که من می خوام مثلا یه شماره تلفن 09187778888 وقتی بخوام نمایشش بدم توی تکست باکس بشه 8888---0198 باید چکار کنم

  2. #2

    نقل قول: تبدیل برخی کارکتر های داخل تکس باکس به خط تیره

    از ماسک تکست باکس استفاده کن

  3. #3

    نقل قول: تبدیل برخی کارکتر های داخل تکس باکس به خط تیره

    سلام میشه یکم بیشتر توضیح بدی

  4. #4

    نقل قول: تبدیل برخی کارکتر های داخل تکس باکس به خط تیره

    نقل قول نوشته شده توسط vid4259 مشاهده تاپیک
    سلام میشه یکم بیشتر توضیح بدی
    یک کامپاننت توی جعبه ابزارت هستش به اسم ماسم تکست باکس به فرمت اضافش کن
    Untitled.png

    بعد میتونی فیلتر کنی set mask میزنی بعد هرجوری که دوست داری نمایش بده توی mask مینویسی برای این کاری که الان میخوای انجام بدی اینجوری بزار mask رو
    1.png
    بعد مقداری که میخوای بجای تکست باکس بریز توی ماسک تکست باکس حله
    موفق باشی

  5. #5

    نقل قول: تبدیل برخی کارکتر های داخل تکس باکس به خط تیره

    دستت درد نکنه خیلییییی دمت گرم کارم راه افتاد

  6. #6

    نقل قول: تبدیل برخی کارکتر های داخل تکس باکس به خط تیره

    شرمنده بازم مزاحم شدم یه مشکل کوچک هست اونم اینه که وقتی شماره از دیتا بیس وارد تکست باکس میشه این توری نمایش می ده
    شماره داخل دیتا بیس 09330001111 موقع نمایش 0001---0933 یعنی برعکس نمایش می ده در واقع این طوری نمایش نمی ده 1111---0918
    آخرین ویرایش به وسیله vid4259 : شنبه 05 مرداد 1392 در 14:04 عصر

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هرجا که دلم خوش باشه
    پست
    81

    نقل قول: تبدیل برخی کارکتر های داخل تکس باکس به خط تیره

    ببين وقتي از اين كنترل استفاده ميكني اين حالت پيش مياد يعني اگه تو داشته باشي 09331110011 بعد از اين فرمت استفاده كني درسته مياد اين --- خط تيره رو ميزاره اما عملا چيزي رو از وسط رشته ات پاك نميكنه
    نميدونم متوجه منظورم ميشي يا نه
    مثلا اگه داشته باشي 456789 و بخواي بنويسي 89--45 اين مياد 45 اول رو مينوسه بعد -- خط ميزاره و بعد دوباره 67 رو مينويسه مينويسه
    تو بايد براي حل مشكلت كد نويسي با رشته ها رو انجام بدي

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هرجا که دلم خوش باشه
    پست
    81

    نقل قول: تبدیل برخی کارکتر های داخل تکس باکس به خط تیره

    untitled.JPG

    اين كد فكر كنم به دردت بخوره

  9. #9

    نقل قول: تبدیل برخی کارکتر های داخل تکس باکس به خط تیره

    سلام امتحان کردم بازم همین طوری میشه

  10. #10

    نقل قول: تبدیل برخی کارکتر های داخل تکس باکس به خط تیره

    نقل قول نوشته شده توسط vid4259 مشاهده تاپیک
    سلام امتحان کردم بازم همین طوری میشه
    اقا ببخشید من منظور شما رو اشتباه فهمیدم برای این کاری که میخواهید انجام بدید کد setareh masompoor درسته از همون استفاده کن
        string name = textBox1.Text;
    string a = name.Substring(0, 4);
    string c = name.Substring(7, 4);
    textBox1.Text = a + "---" + c;

  11. #11

    نقل قول: تبدیل برخی کارکتر های داخل تکس باکس به خط تیره

    سلام این کدم که setareh masompoor که زحمت کشید نوشته بازم مشکل داره در موقع نمایش ولی خودم کد زیرو که نوشتم همون چیزی که می خواستم شد:

    string a = frist2.Text;//+989181110000
    string b = a.Substring(0, 6);//+98918
    string c = a.Remove(0, 9);//0000
    string q = b.Replace("+98", "0");//0918
    frist2.Text = q + " *** " + c;//0918***0000

تاپیک های مشابه

  1. سوال: شمردن کاراکتر های درون تکس باکس
    نوشته شده توسط sinavb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 07 فروردین 1390, 06:55 صبح
  2. سوال: چرا متن داخل تکس باکس بصورت ؟؟؟ در بانک ذخیره میشه ؟
    نوشته شده توسط mohammad_2039 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 25 خرداد 1389, 16:21 عصر
  3. مبتدی: انتقال اطلاعات به داخل تکس باکس
    نوشته شده توسط hamid_193 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 دی 1388, 14:18 عصر
  4. سوال: مشکل در نوشتن داخل تکس باکس(فرمت متن)
    نوشته شده توسط mohammad_2039 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 17
    آخرین پست: سه شنبه 05 آبان 1388, 09:54 صبح
  5. تغییر رنگ متن داخل تکس باکس
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 20 آبان 1386, 13:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •